Keystone logo
Michigan State University International Studies and Programs Master in intellectueel eigendom, informatie- en communicatierecht
Michigan State University International Studies and Programs

Master in intellectueel eigendom, informatie- en communicatierecht

Request duration

Engels

Request pace

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Bescherm innovatie. Technologische innovatie drijft de huidige economie aan en verandert ons leven. Advocaten maken deze vooruitgang mogelijk door uitvinders en makers te beschermen en ervoor te zorgen dat zij delen in het voordeel van hun innovaties. MSU's Intellectual Property, Information, and Communications Law (IPIC), een van de beste programma's in het land, leidt advocaten op om deze cruciale rol in onze informatie-economie te spelen.

Onze IPIC-faculteit is toonaangevend op het gebied van intellectueel eigendomsrecht en ze brengen hun geleerdheid en praktische ervaring in de klas. Studenten houden zich bezig met baanbrekend onderzoek op het gebied van octrooien, auteursrechten, handelsmerken, internetrecht, internationale IP en informatica. Onze capstone-seminarreeks stelt de beste studenten van IPIC in staat om te communiceren met vooraanstaande IP-wetenschappers en praktijkmensen, en onze actuele lezingenreeks brengt sprekers van over de hele wereld naar de campus.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen