Keystone logo
Manor College

Manor College

Manor College

Invoering

Manor College is een particuliere, Associate's en bachelordiploma-verlenende instelling die wordt erkend vanwege zijn academische excellentie en persoonlijke benadering om ervoor te zorgen dat elk van onze studenten klaar staat om uit te blinken in het door hen gekozen vakgebied.

Manor College ligt net buiten Philadelphia op een campus van 20 hectare in Jenkintown, Pennsylvania, en biedt zeer competitieve programma's voor loopbaanontwikkeling. Wij zijn een katholieke instelling met wortels in de Oekraïens-Amerikaanse gemeenschap en een trotse erfenis van het verwelkomen van studenten van alle religies en achtergronden.

Door onze geschiedenis heen heeft Manor College onze studenten altijd een scala aan opties geboden om hen te helpen hun eigen leerproces en persoonlijke ontwikkeling te sturen. Van traditionele residentiële universiteitservaringen tot online lessen of carrièrebevorderende certificaatprogramma's, je vindt ze hier allemaal. We hebben zelfs programma's voor dubbele inschrijving voor uitzonderlijke studenten die nog op de middelbare school zitten.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Jenkintown

    Fox Chase Road,700, 19046, Jenkintown

    Vragen