Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Loyola University New Orleans College of Law

Loyola University New Orleans College of Law

Loyola University New Orleans College of Law

Invoering

De Law School staat bekend om haar inzet voor het bouwen van praktijkklare advocaten. We hebben een van de oudste klinische programma's in het land, nu 32e gerangschikt onder meer dan 200 ABA-gerangschikte rechtsscholen door US News en World Report. Via de kliniek hebben onze studenten de mogelijkheid om een aanzienlijk deel van hun derde jaar door te brengen met het vertegenwoordigen van echte klanten onder toezicht van ervaren docenten. In de afgelopen jaren hebben we ons ervaringsaanbod uitgebreid met het Environmental Law & Policy Lab, het Entrepreneurship Project en het Human Rights Advocacy Project, waardoor studenten hun vaardigheden op het gebied van opstellen en belangenbehartiging ontwikkelen terwijl ze de gemeenschap dienen. Ons curriculum wordt aangevuld met een uitgebreid Externship-programma, waarmee studenten een semester kunnen werken met lokale werkgevers in hun vakgebied. Al onze studenten nemen ook deel aan ons Vaardigheden-curriculum om hen te helpen de competenties te oefenen die ze nodig hebben om hun juridische loopbaan te starten.

Onze rechtsschool heeft ook zowel civielrechtelijke als common law-curricula, waardoor onze studenten zich lokaal, nationaal en wereldwijd kunnen voorbereiden op de praktijk. Ons curriculum is ontworpen om studenten een uniek vergelijkend perspectief te bieden vanaf het eerste semester. We erkennen ook dat elke student een unieke leerstijl heeft, dus we bieden individuele aandacht en ondersteuning, beginnend met de kleine secties in de eerstejaars cursus Lawying en doorgaan met onze uitgebreide academische ondersteuning en barvoorbereidingsprogramma's.

De faculteiten van Loyola staan nationaal en internationaal bekend om hun wetenschap, maar zijn evenzeer (zo niet meer) toegewijd aan hun onderwijs. In overeenstemming met de jezuïetentraditie, is onze faculteit toegewijd aan het opleiden van de hele persoon, wat betekent dat we al onze studenten buiten het klaslokaal kennen. Ik loop dagelijks door de gangen en zie onze professoren samenkomen met studenten om papers of examens te bespreken, lunchen in ons studentencentrum en oefenen met leden van onze nationaal gerangschikte pleit- en procesadvocatuurteams.

Bij Loyola zijn we trots op de diversiteit en collegialiteit van onze studenten. Met onze voltijd-, deeltijd- en avondprogramma's maken we rechtenstudies toegankelijk voor werkende professionals, ouders en anderen wiens schema's flexibiliteit vereisen. Onze studentenorganisaties creëren kansen voor studenten om hun professionele interesses na te streven, te netwerken in en de gemeenschap van New Orleans te dienen, en relaties met elkaar op te bouwen. Ons alumninetwerk is sterk en toegewijd aan elkaar, de rechtenfaculteit en aan elke generatie Loyola-studenten.

En natuurlijk zijn we gevestigd in een van de meest verbazingwekkende steden, niet alleen in de Verenigde Staten, maar in de wereld.

Onze missie

In 1914 opende de Loyola University New Orleans College of Law zijn deuren en had sindsdien de geest geopend van toekomstige juristen. In de jezuïetentraditie van academische strengheid, het nastreven van gerechtigheid en dienstbaarheid aan anderen, heeft het College van Rechtsgeleerdheid als missie om toekomstige leden van de balie op te leiden tot bekwame advocaten en gevoelige raadslieden die zich inzetten voor ethische normen bij het nastreven van waardigheid voor iedereen. Het College of Law biedt zowel civielrechtelijke als common law-curriculums, fulltime dag- en parttime avondprogramma's, evenals drie joint degree-programma's. Kritisch en analytisch denken, ethiek en professionaliteit, en een toewijding om de gemeenschap van de 21e eeuw te dienen, worden aangemoedigd en aangemoedigd. De faculteit Rechtsgeleerdheid is een gemeenschap van wetenschappers die zich inzetten voor academische excellentie in onderwijs en wetenschap, en dienstverlening aan anderen.

Het leven in New Orleans

New Orleans is op zichzelf al een levendige stad en de juridische gemeenschap is net zo actief. Een aantal regionale en nationale kantoren heeft kantoren in New Orleans, evenals veel grote, middelgrote en kleine advocatenkantoren in Louisiana.

Het College of Law biedt veel verschillende aandachtsgebieden om een diverse populatie van bedrijven, ondernemers, milieubelangen, entertainers, lokale en federale overheidsinstanties, militaire behoeften, internationale belangen, families en de gemeenschap in het algemeen te dienen.

New Orleans, een belangrijk centrum voor de federale en staatsrechtelijke systemen, is de perfecte plek om contacten te leggen en uw juridische carrière te starten. Er zijn tal van mogelijkheden om te leren van praktiserende advocaten terwijl u de lokale gemeenschap dient. Raak betrokken bij lokale rechtbanken en doe praktijkervaring op. Een graad in Loyola Law is een pad naar ongeëvenaarde prestaties. New Orleans, met zijn tradities en opwindend landschap, dient als de perfecte achtergrond om te leren en te werken aan gerechtigheid.

Populaire bestemmingen

 • WO II-museum
 • Kunstmuseum van New Orleans
 • Natuurinstituut Audubon
 • Stadspark van New Orleans
 • Franse wijk
 • Tijdschriftenstraat
 • Conserveringshal
 • St. Charles Ave. & Tram
 • Stoomboot Natchez
 • Mardi Gras Wereld

festivals

In New Orleans kun je bijna elk weekend van het jaar een festival vinden en bijwonen. Er is ook geen gebrek aan thema's om te vieren, met de thema's van festivals variërend van comfort food (NOLA Mac N' Cheese Fest) tot grootschalige muzikale evenementen zoals de Voodoo Music + Arts Experience. De line-up van festivals in New Orleans behoort tot de beste van het land en trekt zowel iconische nationale acts als eigenzinnige lokale artiesten aan. Op het New Orleans Jazz and Heritage Festival, French Quarter Festival en andere festivals vind je voor elk wat wils.

Natuurlijk mogen we Mardi Gras niet vergeten. Gedurende enkele weken toveren krewes de hele stad om tot een gigantisch feest. Het is een seizoen vol vrolijke decadentie en kleurrijke kostuums.

Eten

New Orleans is de ultieme culinaire smeltkroes van het land! Meer dan 1.000 restaurants overspannen het gebied van Greater New Orleans. Talloze beroemde chef-koks uit New Orleans, zoals Susan Spicer, Donald Link en Aaron Sachez, snijden de culinaire industrie aan. Of u nu op zoek bent naar Creoolse en Cajun-specialiteiten, traditionele Zuiderse huisgemaakte gerechten, geavanceerde gastronomische hoogstandjes, Europese gerechten of de meest verse zeevruchten in het Zuiden, u zult het zeker vinden in de Big Easy.

Muziek

New Orleans heeft een lange en opmerkelijke muziekgeschiedenis. Hoewel New Orleans lange tijd werd beschouwd als het Amerikaanse epicentrum van jazz- en bluesmuziek, beschikt de stad over meer dan 80 locaties voor livemuziek waar folk, cajun, funk, rock en R&B-muziek worden gespeeld. Hedendaagse muzikanten en bands als Big Freedia, Lil Wayne en de Revivalists dragen de muzikale erfenis van de stad met zich mee naar de toekomst.

Maak een maanverlichte wandeling door Bourbon Street of Frenchman Street en je hoort elke avond livemuziek uit bijna elke club. Misschien ontdek je wel je favoriete nieuwe artiest.

Sport

In geen enkele andere stad zijn sportfans zo gepassioneerd. The Crescent City is de thuisbasis van het Saints NFL-voetbalteam, het Pelicans NBA-basketbalteam, het Gold-rugbyteam, het Jesters National Premier League Soccer-team en de Big Easy Rollergirls.

Bovendien biedt New Orleans volop mogelijkheden voor individuen om deel te nemen. Lake Pontchartrain is een populaire vis- en zeilplek. De indeling van de stad is ideaal voor joggers en fietsers. Voor een meer avontuurlijke sporter bieden DEFY New Orleans, de New Orleans Boulder Lounge en Fly Circus Space allemaal spannende uitdagingen.

musea

Geschiedenis is verweven in het weefsel van New Orleans. Of je nu over St. Charles Avenue slentert of de Franse wijk verkent, talloze momenten, locaties en figuren wachten erop om herontdekt te worden. Hier inspireert en begeleidt het verleden de toekomst van onze stad. Ontwikkel een beter begrip van de lokale en nationale geschiedenis en laat het nieuwe ideeën opdoen tijdens uw juridische reis.

New Orleans herbergt een aantal eersteklas musea, waaronder The National World War II Museum, The New Orleans Museum of Art, het Ogden Museum of Southern Art, het Contemporary Arts Centre New Orleans en The Cabildo.

Getuigenissen van studenten

Locaties

 • New Orleans

  526 Pine Street, , 70118, New Orleans

  Vragen