Keystone logo
Leeds Beckett University LLM Master of Laws (DL)
Leeds Beckett University

LLM Master of Laws (DL)

UK Online, Verenigd Koninkrijk

1 Years

Engels

Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 3.300 / per year

Afstand leren

Invoering

Ontworpen om zo flexibel mogelijk te zijn om aan uw behoeften te voldoen, worden deze cursus en alle assessments volledig online afgeleverd zonder dat u live lessen hoeft bij te wonen.

Als je het Graduate Diploma in Law, de Legal Practice Course, de Bar Vocational Course of de Bar Professional Training Course (BPTC) hebt behaald, kun je deze aanvullende cursus van overal ter wereld volgen om een master te behalen door een proefschrift over een specifiek rechtsgebied.

Er wordt training gegeven in onderzoeksmethoden en je hebt regelmatig contact met je scriptiebegeleider. Als je een carrière als docent in de rechten ambieert of wilt werken in een gespecialiseerd rechts- of bedrijfsgebied, zal deze cursus je helpen de relevante expertise op te doen.

Wij bieden proefschrifttoezicht in een breed scala van juridische onderwerpen, waaronder ondernemingsrecht, internationaal recht, strafrecht, arbeidsrecht, gelijkheden en discriminatierecht, EU-wetgeving, mensenrechten, intellectueel eigendom, beroepspraktijken en beroepsethiek. Als u geïnteresseerd bent in een ander gebied, zullen we dit graag met u bespreken.

Veranderingen in juridisch onderwijs en opleiding

Juridisch onderwijs en opleiding zijn onderworpen aan een gedetailleerde evaluatie door professionele toezichthouders in de juridische sector. In de review is gekeken naar de routes naar kwalificatie als advocaat of barrister.

De Bar Standards Board (BSB) vereist niet langer de studie van een 'Qualifying Law Degree' (QLD), maar de studie van wat wordt aangeduid als de 'juridische grondslagen van kennis is nog steeds vereist vóór de beroepsfase van de baropleiding. Al onze bachelordiploma's in de rechten voldoen aan deze vereiste. De wijzigingen in de routes naar kwalificatie als advocaat worden naar verwachting in de zomer van 2020 afgerond, met de voorlopige invoering van die wijzigingen vanaf september 2021.

Waarom rechten studeren aan de Leeds Beckett University

 1. Leeds Law School verwelkomt regelmatig gastsprekers in prominente juridische functies en u kunt hun colleges digitaal raadplegen als u niet op de campus kunt komen
 2. Law Trove is een online dienst die wordt aangeboden door Oxford University Press. Dit betekent dat al onze studenten gratis en online toegang hebben tot een breed scala aan wetboeken
 3. Laat u inspireren door onze spraakmakende 'Law in Practice'-gastcolleges - met eerdere sprekers waaronder Labour Party Leader, Sir Keir Starmer QC MP en mensenrechtenactiviste Barones Shami Chakrabarti CBE PC
 4. Onze cursus wordt gegeven door gekwalificeerde advocaten met aanzienlijke professionele expertise en ervaring

Onderwijzen en leren

Zelfstudie is een cruciaal onderdeel van leren aan de universiteit en je zult vele uren zelfgestuurd onderzoek en lezen moeten ondernemen, en beoordelingen moeten voorbereiden en schrijven. Uw cursus wordt geleverd door middel van een aantal modules, die u zullen helpen bij het plannen van uw tijd en het vaststellen van een studieroutine. Buiten uw lezingen, workshops en werkcolleges is er een scala aan ondersteuning beschikbaar om te helpen bij uw onafhankelijke studie. Onze vakspecifieke bibliothecarissen staan voor u klaar om u door te verwijzen naar de gespecialiseerde leer- en studievaardigheden. Je krijgt ook een academische adviseur toegewezen om je feedback en ondersteuning op maat te geven.

Carriere vooruitzichten

Deze cursus verbetert uw kansen op inzetbaarheid in een competitieve juridische wereld. Het geeft je de expertise om je te verplaatsen naar gespecialiseerde gebieden zoals arbeidsrecht of internationaal recht. Veel advocatenkantoren en advocatenkamers erkennen de LLM als geavanceerde opleiding en zullen kandidaten met deze kwalificatie bevoordelen. Als je de ambitie hebt om in het juridische onderwijs te werken, is een LLM vaak vereist om in aanmerking te komen voor een docentenpositie.

 • Trainee solicitor
 • notaris
 • Claim handler
 • Law lecturer

Beurzen en beurzen

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat iedereen de mogelijkheid heeft om een opleiding te volgen hier aan de Leeds Beckett University Als je erover denkt om bij ons te komen studeren voor je bachelordiploma, kom je mogelijk in aanmerking voor een studiebeurs of een beurs.

Beurzen worden meestal toegekend op basis van het gezinsinkomen, terwijl beurzen beschikbaar zijn voor een aantal gebieden en gebaseerd zijn op sportieve of academische excellentie.

Beckett Carrière-team

Ons Beckett Careers Team zal u ondersteunen bij alle aspecten van uw loopbaanplanning, op de universiteit en daarbuiten. Of je nu op zoek bent naar een parttime baan of ervaring wilt opdoen naast je studie, hulp nodig hebt bij het voorbereiden van een sollicitatie of het verkennen van vacatures voor een afgestudeerde, wij kunnen je bij elke stap van deskundige ondersteuning voorzien!

Tijdens je universitaire reis en tot vijf jaar na je afstuderen heb je toegang tot een breed scala aan ondersteuning en tools om je te helpen met:

 • Voorbereidingen treffen om te solliciteren
 • Werken aan je cv
 • Voorbereiden op een interview
 • Solliciteren op vacatures of plaatsingen voor afgestudeerden
 • Verbinden met werkgevers en organisaties

156441_pexels-photo-288477.jpeg
energepic.com / pexels
"Nadat ik het grootste deel van mijn carrière als rechtenstudent heb doorgebracht, voelde ik me vrij zeker van het starten van het LLM-programma in Leeds Beckett. De ervaring was opwindend en veel beter dan mijn verwachtingen. het beroep van leraar was het meest lonende aspect van mijn LLM. Ik ben zo blij dat ik hier heb gekozen om te studeren! "Muttalib Mohammad QureshiLLM Master of Laws (afstandsonderwijs)

Vergoedingen en financiering

VK / EU en internationaal

£ 3300

Het collegegeld voor het jaar voor studenten die in 2021/22 binnenkomen, is £ 3300. Het bedrag dat u betaalt, kan elk jaar stijgen om rekening te houden met de effecten van inflatie.

Toelatingseisen

Er zijn drie routes om toegang te krijgen tot deze cursus. Aanvragers moeten aan een van de volgende toegangscriteria voldoen:

 • Een postdoctoraal diploma in een juridisch onderwerp (GDL, LPC, BVC of BPTC)
 • Een kwalificatie als jurist in Engeland en Wales hebben behaald
 • Een kwalificatie hebben behaald als een gekwalificeerde advocaat in een rechtsgebied dat wordt erkend door de Solicitors Regulation Authority (https://www.sra.org.uk/solicitors/qlts/recognised-jurisdictions.page)

Alle aanvragen moeten worden ondersteund door een referentie, academisch of professioneel; ter voltooiing kunt u ons referentietemplate downloaden. Alle aanvragen moeten vergezeld gaan van een ingevuld proefschriftvoorstelformulier dat toegankelijk is via deze link. Alle aanvragers moeten voldoen aan onze universitaire Engelse taalvereisten.

Selectiecriteria
We kunnen selectiecriteria gebruiken op basis van uw persoonlijke kenmerken; ervaring en / of betrokkenheid bij het studiegebied. Deze informatie wordt ontleend aan uw persoonlijke verklaring en referentie en wordt alleen gebruikt als u aan de algemene toelatingseisen heeft voldaan.

IELTS
IELTS 6.0 zonder vaardigheden onder 5.5, of een gelijkwaardige kwalificatie. De universiteit biedt uitstekende ondersteuning voor elke aanvrager die mogelijk aanvullende Engelse taalcursussen moet volgen.

Volwassen sollicitanten:

Onze universiteit verwelkomt aanvragen van volwassen kandidaten die academisch potentieel aantonen. Alle studenten zullen in aanmerking worden genomen via het hierboven beschreven contextuele toelatingsbeleid. Als je niet aan de vereisten voldoet via het contextuele toelatingsbeleid, kunnen we je misschien alsnog een aanbod doen als je recente relevante werkervaring hebt via ons beleid 'Erkenning van eerder leren'. Zorg ervoor dat u zowel uw kwalificaties als eventuele relevante werkervaring in uw sollicitatie vermeldt, zodat we u, indien van toepassing, in aanmerking kunnen nemen voor beide regelingen.

Alle aanvragers moeten voldoen aan onze standaard toelatingseisen van GCSE graad C in de Engelse taal en, waar gespecificeerd, wiskunde. Alternatieve kwalificaties zoals functionele vaardigheden worden voor de meeste cursussen geaccepteerd in plaats van GCSE's.

Over de school

Chat with students

Vragen