Keystone logo
Leeds Beckett University LLB (Hons) Law
Leeds Beckett University

LLB (Hons) Law

Leeds, Verenigd Koninkrijk

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline

16 Sep 2024

GBP 16.000 / per year *

Op de campus

* Voor VK / EU-onderdaan. £ 13.000 voor internationale studenten. Sandwichjaartoeslag £ 1385 voor VK / EU en £ 1950 voor internationaal. Internationale studenten komen in aanmerking voor £ 1000-beurs.

Invoering

We voorzien u van inzicht in de juridische systemen, regels en praktijken die de samenleving en onze commerciële en sociale relaties besturen en reguleren. Je krijgt ook de kans om vaardigheden te ontwikkelen op het gebied van analyse, juridisch redeneren, evaluatie en belangenbehartiging. Als student van de Leeds Law School heb je gratis toegang tot een breed scala aan juridische studieboeken via Law Trove, een dienst die alleen wordt aangeboden door Oxford University Press.

Als een kwalificerende graad in de rechten wordt deze cursus door de Solicitors Regulation Authority en de Bar Standards Board erkend als zijnde in overeenstemming met de academische vereisten van uw juridische opleiding, en door voltooiing kunt u verdere studie ondernemen om een advocaat of advocaat te worden.

Deze cursus biedt de mogelijkheid om een broodjaar te volgen; een jaar betaald werk in de industrie waarin je vaardigheden en ervaring opdoet. Dit wordt meestal gedaan tussen het tweede en derde jaar van je studie, waardoor je cursus in totaal vier jaar is. Studenten die voor de broodjesroute kiezen, vinden het zowel bij hun studie als bij het vinden van een baan na hun afstuderen goed. Het kan je zelfvertrouwen, contacten en natuurlijk je cv opbouwen. Leeds Beckett adverteert met veel plaatsingsmogelijkheden en biedt ondersteuning bij het vinden van de juiste plaatsing voor u.

Veranderingen in juridisch onderwijs en opleiding

Juridisch onderwijs en opleiding zijn onderworpen aan een gedetailleerde evaluatie door professionele toezichthouders in de juridische sector. In de review is gekeken naar de routes naar kwalificatie als advocaat of barrister.

De Bar Standards Board (BSB) vereist niet langer de studie van een 'Qualifying Law Degree' (QLD), maar de studie van wat wordt aangeduid als de 'juridische grondslagen van kennis is nog steeds vereist vóór de beroepsfase van de baropleiding. Al onze bachelordiploma's in de rechten voldoen aan deze vereiste. De wijzigingen in de routes naar kwalificatie als advocaat worden naar verwachting in de zomer van 2020 afgerond, met de voorlopige invoering van die wijzigingen vanaf september 2021.

Kandidaten en aspirant-aanvragers worden uitgenodigd om meer te weten te komen over de wijzigingen tijdens onze open dagen en sollicitatiedagen. Daarnaast hebben de Solicitors Regulation Authority (SRA) en de Bar Standards Board (BSB) een gemeenschappelijk protocol opgesteld voor begeleiding. Dit kan worden gevonden door de SRA-webpagina's te bezoeken Solicitors Qualifying Examination en Common Protocol on the Academic Stage of training.

Waarom rechten studeren aan de Leeds Beckett University

 1. Fantastische plaatsingen en kansen op sandwichjaar
 2. Law Trove is een online dienst die wordt aangeboden door Oxford University Press. Dit betekent dat al onze studenten gratis en online toegang hebben tot een breed scala aan wetboeken
 3. Doe praktijkervaring op en stop iets terug in de lokale gemeenschap door betrokken te raken bij onze Law Clinic en juridisch advies te geven aan echte mensen met echte problemen
 4. Ons mentorprogramma is een integraal onderdeel van de educatieve ervaring aan de Leeds Law School. Studenten worden gekoppeld aan een professionele mentor uit de juridische gemeenschap van Leeds, die onschatbare inzichten biedt in de advocatuur om de ontwikkeling van het onderwijs te ondersteunen en carrièremogelijkheden te vergroten
 5. Mogelijkheden om deel te nemen aan buitenschoolse activiteiten om uw interesses verder te onderzoeken en uw cv te laten opvallen, door middel van wedstrijden en groepen, waaronder The Student Law Society en The Junior Barristers Society
 6. Laat u inspireren door onze spraakmakende 'Law in Practice'-gastcolleges - met eerdere sprekers waaronder Labour Party Leader, Sir Keir Starmer QC MP en mensenrechtenactiviste Barones Shami Chakrabarti CBE PC

Onderwijzen en leren

Zelfstudie is een cruciaal onderdeel van leren aan de universiteit en je zult vele uren zelfgestuurd onderzoek en lezen moeten ondernemen, en beoordelingen moeten voorbereiden en schrijven. Uw cursus wordt geleverd door middel van een aantal modules, die u zullen helpen bij het plannen van uw tijd en het vaststellen van een studieroutine. Buiten uw lezingen, workshops en werkcolleges is er een scala aan ondersteuning beschikbaar om te helpen bij uw onafhankelijke studie. Onze vakspecifieke bibliothecarissen staan voor u klaar om u door te verwijzen naar de gespecialiseerde leer- en studievaardigheden. Je krijgt ook een academische adviseur toegewezen om je feedback en ondersteuning op maat te geven.

Carriere vooruitzichten

Onze afgestudeerden zijn doorgegaan om zich te kwalificeren als solicitors en barristers, of ze hebben een loopbaan gesmeed bij de politie, bij de lokale en nationale overheid en in het bedrijfsleven en de financiële wereld. Deze cursus is een kwalificerende graad in de rechten, erkend door de toezichthouders van de advocatuur, en met succesvolle afronding kun je doorgroeien naar de professionele fasen van de opleiding om advocaat te worden. Uw volgende opleidingsfase kan onze Juridische Praktijkcursus omvatten, of u kunt het Professional Diploma in Legal Executive Practice gaan studeren als u de CILEx-modules in uw derde jaar nog niet hebt gevolgd. Bezoek www.cilex.org.uk voor meer informatie. Andere postdoctorale studiemogelijkheden zijn onze LLM International Business Law, MRes en MPhil. We bieden ook mogelijkheden om te studeren voor een Ph.D.

 • Stagiair-advocaat
 • Juridisch secretaresse
 • Juridische uitvoerende
 • Legale assistent

Beurzen en beurzen

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat iedereen de mogelijkheid heeft om een opleiding te volgen hier aan de Leeds Beckett University Als je erover denkt om bij ons te komen studeren voor je bachelordiploma, kom je mogelijk in aanmerking voor een studiebeurs of een beurs.

Beurzen worden meestal toegekend op basis van het gezinsinkomen, terwijl beurzen beschikbaar zijn voor een aantal gebieden en gebaseerd zijn op sportieve of academische excellentie.

Beckett Carrière-team

Ons Beckett Careers Team zal u ondersteunen bij alle aspecten van uw carrièreplanning, op de universiteit en daarbuiten. Of je nu op zoek bent naar een parttime baan of naast je studie ervaring wilt opdoen, hulp nodig hebt bij het voorbereiden van een sollicitatie of het verkennen van vacatures voor een afgestudeerde, wij kunnen je bij elke stap van deskundige ondersteuning voorzien!

Tijdens je universitaire reis en tot vijf jaar na je afstuderen heb je toegang tot een breed scala aan ondersteuning en tools om je te helpen met:

 • Voorbereidingen treffen om te solliciteren
 • Werken aan je cv
 • Voorbereiden op een interview
 • Solliciteren op vacatures of plaatsingen voor afgestudeerden
 • Verbinden met werkgevers en organisaties

155027_pexels-photo-618613.jpeg
Snapwire / pexels
"Van jongs af aan wilde ik graag in de juridische sector werken. Mijn studie wekte mijn interesse in het eigendomsrecht en legde de basis voor een heel stimulerende carrière. Ik specialiseer me nu in commercieel vastgoed en beheer de portefeuilles van enkele grote klanten. . "Natalie MilnesVastgoedmedewerker DLA Piper - LLB (Hons) Law

Vergoedingen en financiering

UK / EU

£ 9.250

Het collegegeld voor het jaar voor studenten die in 2021/22 binnenkomen, is £ 9250. Het bedrag dat u betaalt, kan elk jaar stijgen om rekening te houden met de effecten van inflatie.

Sandwichjaar

Normaal gesproken zult u een heel jaar in plaatsing doorbrengen. Voor dit jaar betaalt u een verlaagd tarief van £ 1385.

Internationale

£ 13.000

Het collegegeld voor het jaar voor studenten die in 2021/22 binnenkomen, is £ 13000. Het bedrag dat u betaalt, wordt voor elk studiejaar op dit niveau vastgesteld.

Sandwichjaar

Normaal gesproken zult u een heel jaar op stage lopen. Voor dit jaar wordt u een gereduceerd tarief van £ 1950 in rekening gebracht.

uitrusting

Rose Bowl

Ons Rose Bowl-gebouw biedt indrukwekkende lesruimten, collegezalen en conferentiefaciliteiten en is een geweldige plek om te netwerken. Het plaatst je midden in een dynamisch bedrijfsleven in een stad met een bloeiende arbeidsmarkt.

Zendplaats

Broadcasting Place is uitgeroepen tot een van 's werelds beste hoge gebouwen en een groot gesprekspunt in Leeds. Hier worden onze cursussen over kunst, design, mode, architectuur en gebouwde omgeving gegeven. Het biedt creatieve en eigentijdse leeromgevingen, zit vol met de nieuwste technologie en is een brandpunt voor innovatief denken.

Sociale ruimtes

Er zijn veel sociale ruimtes op onze campus waar je kunt bijpraten met vrienden.

Sheila Silver-bibliotheek

Je vindt altijd wel een plek om te studeren - onze Sheila Silver Library op City Campus is 24 uur per dag, zeven dagen per week, elke dag van het jaar geopend. En het is meer dan alleen boeken - u kunt laptops en camera-apparatuur lenen, afdrukken en kopiëren, duizenden elektronische bronnen doorzoeken, in een groep werken of in een stille studeerkamer.

Bredere campus

Onze universiteit is erg trots op haar gespecialiseerde faciliteiten die zich in verschillende gebouwen op onze campus en in de rest van de stad bevinden.

Portland / Calverley

Onze gebouwen in Portland en Calverley zijn de thuisbasis van gespecialiseerde gezondheids-, zakelijke en juridische faciliteiten die zijn ontworpen om uw leren tot leven te brengen.

Leeds School of Arts

Ons nieuwe Leeds School of Arts-gebouw van £ 80 miljoen geeft studenten toegang tot uitstekende professionele faciliteiten van industriestandaard en innovatieve leerruimtes.

Toelatingseisen

UK / EU

UCAS-tariefpunten: 112 punten vereist. (Minimaal 72 van twee A-niveaus of gelijkwaardig, met uitzondering van algemene studies).

 • GCSE's: GCSE Engelse taal en wiskunde in graad C of hoger (graad 4 voor degenen die hun GCSE vanaf 2017 zitten) of gelijkwaardig. Key Skills Level 2, Functional Skills Level 2 en het Certificate in Adult Literacy / Cumeracy worden geaccepteerd in plaats van GCSE's.
 • Toegang tot HE-diploma:
  Over het geheel genomen slagen met een minimum van 112 UCAS-tariefpunten.
 • Schotse onderscheidingen:
  Minimaal 5 vakken in Grade B op hoger niveau.
 • Irish Leaving Certificate:
  Minimaal 5 vakken op Grade C1 of hoger op Higher Level waarvan minimaal 3 op B2.
 • Selectiecriteria
  We kunnen selectiecriteria gebruiken op basis van uw persoonlijke kenmerken; ervaring en / of betrokkenheid bij het studiegebied. Deze informatie wordt ontleend aan uw persoonlijke verklaring en referentie en wordt alleen gebruikt als u aan de algemene toelatingseisen heeft voldaan.
 • Internationaal baccalaureaat
  25 punten
 • IELTS
  IELTS 6.0 zonder vaardigheden onder 5.5, of een gelijkwaardige kwalificatie. De universiteit biedt uitstekende ondersteuning voor elke aanvrager die mogelijk aanvullende Engelse taalcursussen moet volgen.

Volwassen sollicitanten:

Onze universiteit verwelkomt aanvragen van volwassen kandidaten die academisch potentieel aantonen. Alle studenten zullen in aanmerking worden genomen via het hierboven beschreven contextuele toelatingsbeleid. Als je niet aan de vereisten voldoet via het contextuele toelatingsbeleid, kunnen we je misschien alsnog een aanbod doen als je recente relevante werkervaring hebt via ons beleid 'Erkenning van eerder leren'. Zorg ervoor dat u zowel uw kwalificaties als eventuele relevante werkervaring in uw sollicitatie vermeldt, zodat we u, indien van toepassing, in aanmerking kunnen nemen voor beide regelingen.

Alle aanvragers moeten voldoen aan onze standaard toelatingseisen van GCSE graad C in de Engelse taal en, waar gespecificeerd, wiskunde. Alternatieve kwalificaties zoals functionele vaardigheden worden voor de meeste cursussen geaccepteerd in plaats van GCSE's.

Internationale

 • Selectiecriteria
  We kunnen selectiecriteria gebruiken op basis van uw persoonlijke kenmerken; ervaring en / of betrokkenheid bij het studiegebied. Deze informatie wordt ontleend aan uw persoonlijke verklaring en referentie en wordt alleen gebruikt als u aan de algemene toelatingseisen heeft voldaan.
 • Internationaal baccalaureaat
  25 punten
 • IELTS
  IELTS 6.0 zonder vaardigheden onder 5.5, of een gelijkwaardige kwalificatie. De universiteit biedt uitstekende ondersteuning voor elke aanvrager die mogelijk aanvullende Engelse taalcursussen moet volgen.

Controleer uw kwalificaties

Als je een internationale student bent, kunnen we je helpen bij het vergelijken en verifiëren van je kwalificaties. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Wilt u uw Engelse taalvaardigheid verbeteren?

Maak je geen zorgen als je niet het niveau Engels hebt dat vereist is voor de door jou gekozen cursus. We bieden een breed scala aan cursussen die zijn ontworpen om u te helpen uw kwalificaties en Engelse taalvaardigheid te verbeteren, waarvan de meeste zijn geaccrediteerd door de British Council.

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Voorzieningen

Getuigenissen van studenten

Over de school

Chat with students

Vragen