Keystone logo
Lancashire Law School - University of Central Lancashire LLB Senior Status
Lancashire Law School - University of Central Lancashire

LLB Senior Status

0 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Blended

* Fulltime, per jaar, VK / EU-studenten. Part-time: £ 1,125 per 20 bestudeerde studiepunten (VK / EU).

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Als je een niet-wetendiploma hebt en graag een advocaat of barrister wilt worden, biedt deze tweejarige opleiding, die je deels online kunt volgen, je de academische opleiding die je nodig hebt om door te gaan naar de professionele trainingsfase van juridisch onderwijs. Het is met name geschikt voor die buitenlandse studenten van wie de professionele thuisorganisaties een traditionele LLB nodig hebben. Je studeert af met een breed scala aan overdraagbare juridische en academische vaardigheden en een goed begrip van de belangrijkste instellingen, processen en doctrines van de Engelse wetgeving.

Met de Senior Status van LLB (Hons) kunt u binnen twee jaar een professioneel geaccrediteerd rechtendiploma behalen.

Je hebt de mogelijkheid om de cursus op de campus of door afstandsonderwijs te voltooien. Als u de optie voor afstandsonderwijs kiest, wordt online ondersteuning geboden door het innovatieve en zeer gewaardeerde online-onderwijsteam van UCLan.

Juridische vaardigheden en kennis worden ontwikkeld op een toepassingsniveau dat geschikt is voor diegenen die reeds studievaardigheden hebben verworven via een eerdere graad of een gelijkwaardige kwalificatie. Als je al een Graduate Diploma in Law (GDL) hebt behaald, krijg je een accreditatie voor eerder leren.

Je studeert juridische basisonderwerpen, die verplicht zijn voor een kwalificerend rechtendiploma en je kunt ook kiezen uit een reeks optionele modules aangeboden door Lancashire Law School. Je neemt vier opties naar keuze, inclusief een onderzoeksmodule waarin je je interesses kunt volgen.

Onze docenten hebben zowel een academische als een professionele achtergrond en zorgen ervoor dat onze toewijding aan onderzoekgericht lesgeven wordt gemaximaliseerd.

Onze benadering van onderwijzen en leren is 'studentgericht', wat betekent dat de verantwoordelijkheid voor het behalen van leerresultaten wordt gelegd op het initiatief van de student om het studieprogramma zelf te beheren. Dit proces wordt gefaciliteerd door personeel dat geschikt leermateriaal en ondersteuning biedt, zoals modulehandboeken, hoorcolleges, leeslijsten en online materiaal.

Je maakt deel uit van een cohort van zowel nationale als internationale studenten en wordt gegeven door vooraanstaande academici. U zult ook profiteren van het doceren van personeel dat professioneel gekwalificeerde advocaten en barristers zijn.

Gebruikmakend van ons netwerk van alumni , die werken in grote Noord-West-organisaties, helpen we u legale stages te vinden en heeft u talloze mogelijkheden om relevante juridische instellingen te bezoeken, zowel lokaal als daarbuiten, voor bijvoorbeeld de nationale rechtbanken van justitie en veel van de Europese instellingen. dwz de Europese Unie, inclusief de Commissie, de Raad van Ministers, het Europees Parlement en het Europese Hof van Justitie tijdens een studiereis van een week in Brussel.

Lancashire Law School is toonaangevend op het gebied van onderzoek op een aantal gespecialiseerde rechtsgebieden, waaronder onderzoek naar misdaad en strafrecht. Onze extern gefinancierde projecten omvatten het bekijken van een alcoholbeleid voor Europa, haatmisdrijven in Europa en internationale oorlogsmisdaden.

Je wordt zowel academisch als pastoraal gesteund door dit proces door academisch personeel dat verantwoordelijk is voor de bestudeerde modules en ook door een persoonlijke tutor, die een academisch personeelslid is met speciale verantwoordelijkheid om voor je te zorgen tijdens je opleiding aan UCLan.

Elk jaar organiseren we een speciale beurs voor rechtentrainingen die wordt ondersteund door een reeks werkgevers van het Crown Prosecution Service (CPS) tot County Councils en Solicitors-kantoren.

Er zijn mogelijkheden voor studenten om via stageschema's bij te dragen aan onderzoeksprojecten.

Je kunt deelnemen aan de Student Law Society, die door studenten wordt georganiseerd voor studenten en evenementen organiseert zoals uitstapjes naar Londen om het Supreme Court, de Royal Courts of Justice en de Old Bailey, een jaarlijkse Law Ball en vele gastsprekers te bezoeken.

Toelatingseisen

 • 2: 2 Hons Diploma in elke discipline

 • Relevante Engelse niveau 2 Kwalificatie. bv. GCSE Engels C

 • IELTS-klasse 6.5 zonder subscore lager dan 6.0.

Cursus overzicht

Jaar 1

Van september tot januari

 • Contractenrecht

 • Land wet

 • De vaardigheden van advocaten

 • Engels Juridisch systeem Essay

Van januari tot juni

 • Europese Unie

 • Publiekrecht

 • Strafrechtelijke wet

Jaar 2

Van september tot januari

 • Onrechtmatige daad

 • En uw keuze uit twee optiemodules

Van januari tot juni

 • Law of Equity

 • En uw keuze uit twee optiemodules

Studenten die de cursus starten in januari, voltooien de modules van januari tot juni in hun eerste semester, gevolgd door de modules van september tot januari in hun tweede semester.

Leeromgeving en beoordeling

Een 3-jarige diplomawaardering omvat doorgaans 360 studiepunten en elke 20 studiepunten (een standaardmodule) komt overeen met 200 uren studie, die bestaat uit een mix van hoorcolleges, seminars, tutorials, praktische sessies en onafhankelijke studie. Onafhankelijke studie is een belangrijk aspect van je opleiding. De exacte combinatie van studietijd wordt gedetailleerd beschreven in uw modulebeschrijvingen en is afhankelijk van uw optiekeuzes.

Dit is een unieke cursus die door de beroepen zeer wordt geprezen vanwege de innovatieve benadering van het lesgeven. De onderwijsomgeving van de school is ontworpen om het leren te stimuleren. Al onze collegezalen op de campus en kleine lesruimtes zijn modern en zijn uitgerust met de modernste audiovisuele ondersteuning en presentatiefaciliteiten om de leerervaring te verbeteren en te ondersteunen.

Zoals je zou verwachten van een Law School die zich inzet voor het verbeteren van de inzetbaarheid van zijn afgestudeerden, zijn er een aantal gespecialiseerde ontwikkelruimten met opname- en afspeelfaciliteiten binnen de school zelf. Er is ook een indrukwekkende moot-rechtszaal die er uitziet als een echte rechtbank en biedt studenten een onmisbare, echte educatieve ervaring. De moot-rechtszaal wordt ook veel gebruikt voor buitenschoolse activiteiten, zoals vrijetijdscompetities, pleitbezorgingstrainingen en gastsprekers. Onze bibliotheek bevat een speciale juridische bibliotheek met een overvloed aan studieboeken, juridische rapporten en tijdschriften, en biedt een rustige ruimte voor studenten om zowel individueel als als onderdeel van een groep te studeren. De uitgebreide e-lawine bibliotheekfaciliteit van de Law School geeft toegang tot vele juridische en academische bronnen uit het Verenigd Koninkrijk en daarbuiten en is beschikbaar voor studenten overal met toegang tot een pc.

Er is een speciale Blackboard-pagina voor elke module die uitgebreide online ondersteuning biedt, van modulehandboeken en collegeschema's tot zelftestquizzen en interactieve revisiematerialen.
De cursus voor afstandsonderwijs wordt uitgevoerd met behulp van de nieuwste onderwijstechnologie met interactieve tekst-, audio- en videobestandwerkboeken en met zelftestvragen. Interactie met docenten en medestudenten wordt gedaan met behulp van zowel synchrone als asynchrone discussieforums en videolinks.

Beoordeling vindt op verschillende manieren plaats:

 • Het traditionele ongeziene examen (een professionele vereiste voor alle basisfunderingsmodules) en examens,

 • Einde van een module en in-course formatieve cursussen assessment,

 • E-assessments: e-quizzen; e-case studies,

 • Groeps- en individuele presentaties,

 • portefeuilles; podcasts,

 • Persoonlijke ontwikkeling reflectieve dagboeken; ruzies en debatten, en

 • Mondelinge uitvoering in seminars.

CJAM

Laatstejaars undergraduate en post-doctoraal rechten studenten hebben de mogelijkheid om betrokken te raken bij onze jaarlijkse cJAM inzetbaarheid evenement. cJAM schudt het traditionele carrièrebeursformat op en geeft studenten van UCLan face-to-face tijd met maximaal 30 succesvolle professionals uit de industrie die allemaal naar het evenement zijn gekomen met het aanbod van waardevolle stageplaatsen. Het cJAM-evenementformaat bestaat uit vier hoofdcomponenten:

 • Studenten horen van keynote-sprekers uit de industrie die hun persoonlijke carrière-reis delen en hoe ze zijn gekomen waar ze nu zijn.

 • De industrie Q

 • Informele netwerkmogelijkheden tijdens pauzes en lunch.

 • Het belangrijkste element van cJAM is de gigantische speed pitching-sessie. De studenten hebben acht minuten van één op één om pitch te geven aan geselecteerde industriegasten om te proberen een plaatsing te winnen. Studenten kunnen kiezen om een idee te pitchen, hun redenen om een stage bij dat specifieke advocatenkantoor te willen of om hun enthousiasme, vaardigheden en talent te demonstreren. Onmiddellijk na de pitching-sessie worden de plaatsingen bepaald en wordt het evenement afgesloten met alle winnende studenten die hun plaatsingsprijzen hebben ontvangen.

Kansen

Je kunt een schat aan mogelijkheden opnemen voor echte werkervaring en ontwikkeling van persoonlijke vaardigheden, bijvoorbeeld door deel te nemen aan tal van nationale wedstrijdwedstrijden, onderhandelen en bemiddeling, stageplaatsen, mini-pupillen en het bijwonen van zomerscholen. Onze studenten worden door werkgevers zeer gewaardeerd vanwege hun geschiktheid en vaardighedenprofiel. Ze hebben een indrukwekkende staat van dienst op het gebied van afstuderen of professionele scholingscontracten.

 • Je hebt de mogelijkheid om in het buitenland te studeren of te werken, via het Erasmus-programma of via internationale uitwisselingen en stages, en bezoek de Europese Commissie in Brussel, het Europees Parlement en de Europese Commissie in Luxemburg.

 • Succesvolle afronding van de LLB (Hons) geeft u de mogelijkheid om door te gaan naar het professionele element van juridische opleiding, hetzij als advocaat (de juridische praktijkcursus) of als een barrister (de Bar Professional Training Course).

 • Verdere academische studie kan worden gevolgd door middel van een Masters in Law (LLM), of een doctoraat, PhD.

In 2018 waren er vier cJAM-evenementen en in totaal werden 320 plaatsingen toegekend. Dit alles heeft onze studenten in staat gesteld om geloofwaardige koppelingen op te zetten in overeenstemming met hun loopbaanambities. Voor meer informatie over cJAM: Law, zie de video en lees het persbericht.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen