Keystone logo
L.U.de.S Lugano Campus

L.U.de.S Lugano Campus

L.U.de.S Lugano Campus

Invoering

LUde.S. Het geboren in 1999, als vereniging, in Ticino, in Zwitserland, door het initiatief van prof. Paolo Sotgiu, om te bevorderen en alle vormen van culturele uitwisseling en educatieve ervaringen, wetenschap en onderzoek in Europa en elders de Vrije Universiteit van Humane Wetenschappen en Technologie aan te moedigen - Ludes. Resolutie no. 703 van 14 februari 2006 heeft de Raad van State bevoegd LUde.S. onder de naam Private University in overeenstemming met art. 14 p. 2 van de Wet op de Universiteit van Italiaans Zwitserland, de Hogeschool van de Italiaanse Zwitserland en op de Research Institutes of 3 oktober 1995 (LUSI / SUPSI; RL 5.3.1.1)

In 2014, na de wijziging van artikel. 14 LUSI / SUPSI hierboven genoemde, die het gebruik van de term universiteiten alleen scholen geaccrediteerd door de bevoegde nationale of inter-kantonale autoriteiten toestaat, wordt de Vrije Universiteit van Humane Wetenschappen en Technologie - Ludes is de service bedrijf "Ludes sagl", de transformatie van hun structuur een campus, de campus Ludes Lugano, Lugano voor het hosten van de meest prestigieuze Europese en internationale universiteiten en hun cursussen te ontwikkelen, in overeenstemming met de syllabus opgesteld door de respectieve universiteiten gehost.

In lijn met de visie van de oprichter Prof. Paolo Sotgiu, en na bijna twintig jaar actief in Zwitserland, LUde.S. Hij heeft onlangs opgerichte een nieuwe campus in Malta, de zogenaamde Verenigde UCM Campus van Malta.

Uit te breiden in Malta, UCM is nu in staat om het aanbod van internationale actie verder te versterken door het vrijgeven van diploma's die kunnen worden vergeleken met en erkend in vele landen, niet alleen in Europa, waardoor het makkelijker voor studenten om buitenlandse diploma's te krijgen (licentie NCFHE n. 2015-011).

Nu ze worden aangeboden tegen Ludes Lugano Campus, de opleidingen van de Semmelweis-universiteit en het Verenigd UCM Campus van Malta hoger onderwijsinstelling.

Waarom studeren aan Ludes

Studeren aan LUde.S. Het betekent om te worden wat het is: vol persoon, verantwoorde en open aan elkaar en aan de wereld.

Het gaat niet alleen om de technieken te leren, om de vaardigheden te verwerven, maar ook leren respect en liefde voor alles wat het leven bevordert.

Zich bewust van de waarde van de mens, zijn potentieel en mogelijkheden, altijd geconfronteerd met de cultuur en tradities van andere volkeren.

De pedagogische aanpak van LUde.S. streeft ernaar om te leren kennen en te begrijpen niet alleen anderen, maar ook en vooral zichzelf, waardoor de toekomstige professionele en relationele leven te vergemakkelijken, hetgeen betekende dat 'een solide basis voor een leven pad zal ons bellen om te gaan.

Locaties

  • Lugano

    Ludes Lugano Campus | Via dei Faggi 4, Quartiere La Sguancia, 6912, Lugano

Vragen