Keystone logo
Karoli Gaspar University LLM in Europees en internationaal ondernemingsrecht
Karoli Gaspar University

LLM in Europees en internationaal ondernemingsrecht

Budapest, Hongarije

1 Years

Engels

Full time

30 Apr 2024

Sep 2024

EUR 3.000 / per semester

Op de campus

Invoering

Een eenjarig geaccrediteerd masterprogramma in het Engels met een voltijds dagelijks cursusaanbod voor advocaten in het hart van Centraal-Europa door de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Károli Gáspár Universiteit van de Hervormde Kerk in Hongarije, Boedapest.

Duur: september - juni
Onderwijslocatie: Boedapest, Hongarije (EU)
Voertaal: Engels

Programma structuur

Dit is een voltijds programma van 60 ECTS-credits.

Het programma biedt 24 verschillende cursussen die zich richten op verschillende aspecten van het Europese en internationale ondernemingsrecht. Ongeveer de helft van alle cursussen is optioneel met verschillende soorten specialisatie. Docenten zijn gerenommeerde professionals in hun vakgebied, zowel als academici als beoefenaars van advocatenkantoren, de rechterlijke macht en internationale of binnenlandse juridische organisaties op het hoogste niveau. Ook gastdocenten uit een aantal andere landen maken deel uit van het programma. De opleiding wordt afgesloten met de verdediging van de masterproef en het afleggen van het afsluitend examen.

Naast hoorcolleges en seminars in de klas, vormt de mogelijkheid voor waardevolle inzichten in relevante juridische praktijk de andere vorm van leervoordelen voor deelnemers. Om professionele ervaring op te doen en een netwerk van contacten te creëren, krijgen deelnemers aan het LLM-programma de kans om onbetaalde stages te lopen en deel te nemen aan de werking van advocatenkantoren met uitgebreide Europese en internationale praktijk op juridisch gebied.

Daarnaast hebben studenten ook de mogelijkheid om deel te nemen aan de jaarlijkse Willem C. Vis International Commercial Arbitration Moot- wedstrijd in Wenen.

Contactgegevens

Postadres: Károli Gáspár University of the Reformed Church in Hungary, Faculteit der Rechtsgeleerdheid, 1042 Budapest, Viola utca 2-4., Hongarije

E-mail: href="[email protected]

Telefoonnummer: +-36-1-370-86-01

toelatingen

leerplan

Beurzen en financiering

Programma collegegeld

Over de school

Vragen