Keystone logo
Indiana University Maurer School of Law

Indiana University Maurer School of Law

Indiana University Maurer School of Law

Invoering

Lokale wortels, wereldwijde aanwezigheid

Opgericht in 1842, de Indiana University Maurer School of Law is de negende oudste wetsschool in de VS en de eerste staatsschool in het Midwesten. Gelegen in een prachtig bosrijke omgeving in Bloomington, een klassiek universiteitsstadje, de IU-campus is consequent gerangschikt onder de mooiste in de natie. Ons erfgoed is lokaal, maar onze aanwezigheid is wereldwijd: meer dan de helft van onze afgestudeerden vindt banen buiten Indiana.

JD-graad

Stijfheid + gemeenschap = succes

Het Maurer School of Law JD-programma levert academische nauwkeurigheid binnen een ondersteunende gemeenschap. We trekken creatieve, energieke en zorgzame studenten aan die gepassioneerd zijn om toegewijde professionals te worden die graag een verschil willen maken in de gecompliceerde wereld van vandaag. Onze expertise is het sterkst in intellectueel eigendom, internationaal recht, strafrecht, belasting- en milieurecht, maar we bieden een breed scala aan cursussen op bijna elk studiegebied. We bieden ook dubbele graden in bedrijfskunde, milieu en openbare aangelegenheden, cyberbeveiliging en vele andere gebieden via de internationaal befaamde graduate schools van Indiana University.

Graduate Graden

100 jaar uitmuntendheid in geavanceerde juridische studies

Indiana University Maurer School of Law verleent al meer dan 100 jaar graduate graden aan internationale advocaten, in LLM, MCL, SJD en Ph.D. programma's. Onze programma's bieden academisch uitstekende studenten de mogelijkheid om geavanceerde juridische studies te volgen in een rigoureuze maar ondersteunende omgeving.

Nieuwe tweejarige LLM met Engels voor de rechtenopleiding

Met dit nieuwe tweejarige programma kun je een LLM behalen terwijl je meer te weten komt over het Amerikaanse rechtssysteem en eraan werkt om te voldoen aan de Engelse taalvaardigheidsvereisten voor onze standaard LLM-graad.

Gezamenlijke graden

De kracht van een geweldige wereldwijde universiteit

Indiana University is een geweldige onderzoeksuniversiteit, met hoog aangeschreven programma's in het bedrijfsleven (#23) en openbare en milieuzaken (#1). Rechtenstudenten hebben het voorrecht om een dubbele graad te behalen bij een van de 12 uitstekende scholen en afdelingen - of om een eigen programma te ontwerpen.

De JD/MBA
Verdien in slechts drie jaar een JD/MBA in samenwerking met de Kelley School of Business.

Internationale dubbele graden
Breng je eerste twee jaar door in Bloomington en kies vervolgens uit vier steden over de hele wereld om je studie af te ronden

De JD/MPA en JD/MSES
Gezamenlijke diploma's van de # 1 gerangschikte O'Neill School of Public and Environmental Affairs

De JD/MS in cyberbeveiliging
Een tijdige graad voor veranderende tijden

Andere gezamenlijke graden

Naast gezamenlijke graden in zakelijke en openbare en milieuzaken, biedt de Law School verschillende andere formele joint degree-programma's, of je kunt een individueel ontworpen joint degree creëren die voldoet aan je leer- en carrièredoelen. De Law School coördineert met de andere school of afdeling om het gezamenlijke of gelijktijdige programma op te zetten.

IU joint degree partnerscholen

 • Hogeschool voor Kunsten en Wetenschappen
 • Hamilton Lugar School of Global and International Studies
 • Kelley School of Business
 • Luddy School of Informatics, Computing and Engineering
 • de mediaschool
 • O'Neill School of Public and Environmental Affairs
 • School of Education
 • School of Public Health

Locaties

 • Bloomington

  211 South Indiana Avenue, 47405, Bloomington

  Vragen