Keystone logo

Illinois Institute of Technology

A logo

Invoering

Illinois Tech, gelegen in de grote wereldstad Chicago, is een nationaal gerangschikte particuliere onderzoeksuniversiteit van het hoogste niveau met programma's in engineering, informatica, architectuur, design, wetenschap, zaken, menswetenschappen en recht. Als de enige uitgebreide op technologie gerichte universiteit van Chicago, biedt Illinois Tech een bachelor of science, master of science, professionele master en Ph.D. graden, evenals certificaten, in veelgevraagde STEM-gebieden en andere innovatiegebieden. Opties zijn onder meer persoonlijke, hybride en online cursussen. Niet-gegradueerde studenten kunnen deelnemen aan dual-degree en pre-med / pre-health programma's, evenals aan het Accelerated Master's Program van Illinois Tech, waarmee ze in slechts vijf jaar zowel bachelor- als masterdiploma's kunnen behalen.

Illinois Tech is de enige universiteit die alle studenten het Elevate-programma aanbiedt. Elevate garandeert dat studenten deelnemen aan praktische ervaringen - stages, onderzoek, wedstrijden, weg studeren, carrièregerichte korte cursussen en meer - die hen de eenentwintigste-eeuwse vaardigheden geven die werkgevers zoeken. Elevate zorgt er ook voor dat studenten gepersonaliseerd academisch en loopbaanmentorschap krijgen van een team van adviseurs en dat ze bij het afstuderen op een unieke manier klaar zijn voor hun carrière.

Illinois Tech staat op nummer 1 in Illinois onder particuliere hogescholen voor rendement op investering (na hulp, PayScale) en is de nummer 44 gerangschikte school met de beste waarde in de Verenigde Staten (US News & World Report). Afgestudeerden van Illinois Tech bereiken een arbeidsparticipatie van 92,8% binnen zes maanden na hun afstuderen (2021-klas). De alumni zijn onder meer de uitvinder van de mobiele telefoon, de pionier van barcodetechnologie en de hoofdwetenschapper voor Amazon Alexa, naast andere leiders.

Studenten genieten van studeren en wonen op een historische campus op slechts enkele minuten van het centrum van Chicago, dat netwerk-, stage- en carrièremogelijkheden biedt. Minder dan een mijl van de prachtige stranden van Lake Michigan, is de campus van Illinois Tech geprezen als "een van Amerika's mooiste universiteitscampussen." Illinois Tech-studenten komen uit meer dan 106 landen en alle 50 staten.

Visumvereisten

Locaties

  • West 35th Street,10, 60616, Chicago

Vragen