Keystone logo
Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University

Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University

Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University

Invoering

We bereiden, uitdagen en inspireren onze studenten om een ​​verschil maken in de wereld

Om de studenten, alumni, docenten en medewerkers van de Maurice A. Deane School of Law aan Hofstra University, de wet is niet alleen iets om te worden onderzocht - het is om geleefd te worden. Het informeert onze carrière, ons leven en onze interactie met medeburgers. Het is het middel waarmee we effecten op wereld.

Rechtbanken, advocatenkantoren en werkgevers erkennen het belang van een Juris Doctor (JD) van Hofstra Law, of een diploma van onze gezamenlijke JD / MBA en JD / MPH-programma's, omdat ze weten dat onze afgestudeerden staan ​​bekend om hun juridische kennis, paraatheid en evenwicht .

Ons curriculum evolueert elk jaar om veranderingen in de wet aan te pakken en de praktijk, zoals wanneer we onlangs werd een van de eerste wet scholen in het land om een ​​vereiste eerste-jarige opleiding in transnationale Law Institute. Onze studenten hebben lang betrokken geweest bij klinieken, beurzen, externships en pro bono kansen die hen echte advocaat ervaring - het beoefenen naast veteraan advocaten - voordat ze afgestudeerd. Na het begin van hun carrière keuze, advocaten komen nog Hofstra Law aan hun ontwikkeling met programma bevorderen, zoals de Master of Laws (LL.M.) in de Amerikaanse Legal Studies of Family Law.

Hofstra Law is de thuisbasis van ongeveer 850 studenten, een alumni basis van meer dan 11.000 leden, 51 bestuurders en een vooraanstaand full-time faculteit van 46 full-time hoogleraren, 6 gastprofessoren en bijna 60 adjunct hoogleraren, waaronder veel wetenschappers erkend als nationaal en internationale experts in hun vakgebied.

De Maurice A. Deane School of Law is een onderdeel van Hofstra University en is volledig geaccrediteerd door de Raad van de Afdeling Juridische Onderwijs en Admissions aan de balie van de American Bar Association.

Missie & Geschiedenis

De missie van de Maurice A. Deane School of Law is voor te bereiden, uitdagen en inspireren onze studenten om een ​​verschil te maken in de wereld, terwijl we van tevoren belangrijke ideeën door de juridische academie, het beroep en de samenleving - het maken van een impact van onze eigen.

Sinds 1970, hebben we een uitgebreide, moderne wet onderwijs aan onze studenten, hen te helpen worden geschoold, geïnformeerd en ethische advocaten. We hebben een geschiedenis van het maken van een zinvolle bijdrage aan de lokale en nationale dialogen over urgente maatschappelijke vraagstukken. Wij dringen aan op het creëren van een plek waar studenten, docenten, rechters, advocaten, wetenschappers en professionals uit verschillende disciplines bij elkaar kunnen komen om ieders perspectieven en vooraf rechtvaardigheid verbreden voor iedereen.

Sinds onze oprichting hebben we geloven in de waarde van een opleiding doordrenkt van juridische theorie en praktische ervaring. We waren een van de eerste scholen in het land om klinisch onderwijs te nemen in ons curriculum, en we hebben gediend voor vele jaren als het regionale centrum voor het Nationaal Instituut voor Trial Advocacy (NITA).

Locaties

  • Hempstead

    121 Hofstra University , 11549, Hempstead

Vragen