Keystone logo
Golden Gate University School of Law

Golden Gate University School of Law

Golden Gate University School of Law

Invoering

Innovatie is onze traditie

GGU Law, gelegen in het hart van San Francisco, biedt een geavanceerde en persoonlijke leerervaring voor de advocaten van morgen. Al meer dan een eeuw biedt GGU Law een diverse, inclusieve en ondersteunende omgeving die zich inzet om studenten de geïndividualiseerde aandacht en real-world kennis te geven die ze nodig hebben om te slagen!

Wie we zijn

Golden Gate University School of Law is een bekroonde, ABA-geaccrediteerde rechtenfaculteit met een toplocatie in het hart van San Francisco. GGU Law biedt een innovatieve en gepersonaliseerde leerervaring die een diverse groep afgestudeerden voortbrengt met de vaardigheid, het oordeel en de kennis om uitzonderlijke advocaten te worden voor de werkelijk mondiale markt van vandaag. Onze locatie in het centrum van San Francisco brengt studenten op een steenworp afstand van het wereldwijde centrum van de juridische, zakelijke en technologische industrie. Met directe toegang tot rechtbanken, advocatenkantoren, belangenorganisaties, overheidsinstanties en snelgroeiende technologiebedrijven, plaatst GGU Law onze studenten in het middelpunt van de actie met carrièremogelijkheden bij elke stap.

Dit is een goed moment om advocaat te worden. Er is een toenemende behoefte aan innovatieve leiders om ons door de uitdagende tijden in ons land en de snelle veranderingen in technologie en economie heen te helpen. Er is geen betere plek om studenten voor te bereiden om advocaat en leider te worden in hun gemeenschap, land en de wereld dan GGU Law.

verscheidenheid

GGU Law heeft een erfenis van inclusie, uitbreiding van toegang en het doorbreken van barrières. GGU Law wordt erkend als een van de meest diverse rechtsscholen in het land en weet dat diversiteit onze kracht is. Wij zijn van mening dat het trainen van toekomstige advocaten en leiders met verschillende achtergronden en ervaringen leidt tot een sterker, inclusiever rechtssysteem. GGU Law is er trots op een leider te zijn in het uitbreiden van de toegang tot juridisch onderwijs, het helpen bevorderen van gelijkheid binnen het beroep en het diversifiëren van de juridische gemeenschap.

De stad is jouw campus

San Francisco is lange tijd het hart geweest van de cultuur van innovatie en sociale rechtvaardigheid. De ongelooflijke diversiteit van de stad en de rijke mix van culturen van over de hele wereld bereiden studenten voor op de werkelijk wereldwijde markt van vandaag. Onze campus is ook omgeven door gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer, waardoor studenten gemakkelijk toegang hebben tot woon-werkverkeer of zelfs om deze opwindende stad en de prachtige omliggende regio te verkennen.

Gevestigd in de buurt van duizenden potentiële werkgevers, krijgen GGU Law-studenten unieke kansen om pro bono-werk, stages, externe vacatures en ander hands-on juridisch werk uit te voeren onder toezicht van praktiserende advocaten en de begeleiding van ervaren professoren. De grootste technologiebedrijven in de branche - Google, Facebook, LinkedIn, Salesforce en nog veel meer - omringen onze campus en geven onze studenten ongeëvenaarde toegang tot de steeds groter wordende tech-industrie en een onverslaanbaar voordeel bij het begin van hun juridische carrière. San Francisco heeft altijd een voortrekkersrol gespeeld bij verandering, en GGU Law is er bij elke stap geweest!

141387_photo-1461280360983-bd93eaa5051b.jpg

Welkom interim-decaan

Als afgestudeerde van de eerste generatie hogeschool en rechtenstudie voelde ik me aangetrokken tot GGU Law vanwege de toewijding aan het uitbreiden van de toegang tot en het diversifiëren van de advocatuur, iets wat we al meer dan een eeuw doen. We doen dit door een warme, diverse en boeiende gemeenschap te bieden waar studenten worden gedreven om veranderingen aan te brengen in onze gemeenschap, ons land en de wereld.

Als decaan zet ik me in om elke student te helpen slagen op de rechtenstudie en als advocaten. In feite ontmoet ik elke nieuwe student individueel om meer te weten te komen over hun redenen om rechten te studeren en hoe ik hen kan ondersteunen. Deze persoonlijke benadering vind je ook bij elke GGU-faculteit en medewerker die je ontmoet. Ik ben ervan overtuigd dat u deze persoonlijke en ondersteunende omgeving op veel andere plaatsen niet zult vinden.

Ik hoop dat je je bij mij en de hele GGU Law-familie in San Francisco voegt, waar we ons altijd inzetten voor het succes van onze studenten op de rechtenstudie, op het balie-examen en in de advocatuur.

Oprecht,

Eric Christiansen
Interim-decaan & hoogleraar Rechtsgeleerdheid

Geschiedenis en filosofie

Golden Gate University School of Law gelooft dat advocaten een eerbaar beroep is, dat het vertrouwen van het publiek verdient. Daartoe bieden we studenten een solide basis in de rechtstheorie en de vaardigheden die nodig zijn om een succesvolle beoefenaar te zijn.

Ontwikkeling van professionele vaardigheden

JD-studenten ontwikkelen professionele vaardigheden via een verscheidenheid aan programma's, waaronder clinics, specialisatiecertificaten, het Honours Lawyering-programma, gezamenlijke diploma's en meer.

Faculteit

GGU-studenten krijgen les van een ervaren en diverse faculteit, die de wet beoefende voordat ze lesgaven en experts zijn op een breed scala van juridische gebieden.

Wet op publiek belang

GGU Law heeft een speciale toewijding aan het openbaar belang recht en biedt een sterk curriculum voor openbaar belang, financiële steun aan studenten die een loopbaan in het veld nastreven.

accreditatie

Golden Gate University School of Law is volledig geaccrediteerd door de Council of the Section of Legal Education and Admissions to the Bar of the American Bar Association (ABA), de Committee of Bar Examiners of the State of California, en de Western Association of Schools and Hogescholen Senior College en Universiteitscommissie (WSCUC). GGU Law is ook een lid met een goede reputatie van de Association of American Law Schools (AALS). GGU-afgestudeerden komen in aanmerking om het bar-examen af te leggen in alle 50 staten en in het District of Columbia.

Locaties

  • San Francisco

    Mission Street,536, 94105, San Francisco

Vragen