Keystone logo
George Mason University - Antonin Scalia Law School Flex-LLM in de Amerikaanse wetgeving
George Mason University - Antonin Scalia Law School

Flex-LLM in de Amerikaanse wetgeving

Arlington, Verenigde Staten

12 Months

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 69.511

Afstand leren

Invoering

De Flex-LLM in US Law is een intensieve studie die is ontworpen om te voldoen aan de hoge normen die vereist zijn om voor de DC Bar te zitten. Het behandelt de structuur van de Amerikaanse regering en het rechtssysteem en omvat materiële rechtsgebieden die voldoen aan de studiepuntenvereisten van het DC Bar-examen.

Een voltijdstudie van januari of mei bereidt je voor op het balie-examen in het volgende jaar, in februari of juli.

Versnelde voorbereiding van de DC-balk

Ons doel is om u voor te bereiden op het DC Bar-examen. Cursussen zijn beperkt tot de onderwerpen die op het examen worden getest. Het curriculum verweeft oefenvragen en examenvoorbereiding. We bieden een complete barvoorbereidingscursus aan zonder extra kosten.

Barexamen voor in het buitenland opgeleide advocaten

De Flex-LLM in de Amerikaanse wetgeving is ontworpen om te voldoen aan de examenvereisten van de Washington DC Bar. Studenten met een sterke interesse in het afleggen van US Bar-examens in een Amerikaans rechtsgebied, moeten de Bar-examenwebsite van dat rechtsgebied bezoeken en nauw samenwerken met adviseurs om er zeker van te zijn dat ze alle noodzakelijke cursussen voltooien.

Student Citaten

"Ik kies ervoor om de US Law LLM te volgen aan Scalia Law School omdat het een geweldige opstap is naar het nastreven van een juridische carrière in de VS. was een fenomenale ervaring, waardoor ik kon leren van briljante en ervaren advocaten en academici. De rechtenschool bevindt zich buiten Washington, DC, waar de belangrijkste particuliere praktijken en overheidsinstanties zijn gevestigd. Daarom is een meerderheid van de professoren die lesgeven aan Scalia Law zijn ofwel gelieerd aan een van de belangrijkste particuliere praktijken of overheidsinstanties, waardoor studenten een insiderperspectief op het juridische landschap krijgen."

Ibnul Ali Khan
Uit het Verenigd Koninkrijk


"De US Law LLM aangeboden door de Antonin Scalia Law School van George Mason University gaf me de kans om mijn persoonlijke en professionele doelen te verenigen terwijl ik me voorbereidde op een US Bar-examen. De school biedt een flexibel schema voor diegenen die een fulltime baan of persoonlijke verantwoordelijkheden hebben Het biedt geweldige bronnen waarmee studenten elk onderwerp op elk rechtsgebied kunnen bestuderen. Men leert dagelijks onderzoek te doen en antwoorden te vinden op uitdagende vragen en problemen door docenten die een passie hebben om studenten te helpen leiders te worden terwijl ze hun professionele doelen bereiken. Ik beveel Scalia Law School's US Law LLM ten zeerste aan aan in het buitenland opgeleide advocaten die meer willen weten over de Amerikaanse wet en toelating willen om in aanmerking te komen voor een bar-examen."

Iryna Ridchenko
Uit Oekraïne

Voorbeeldschema

KlassenCursussenCredits

Snelstart: winterperiode 2022

(2 weken)

Week 1: Inleiding tot Amerikaans recht en professionele verantwoordelijkheid (1 credit)Week 2: Economie voor advocaten (1 credit)2 studiepunten
inbegrepen in het voorjaarssemester

Lente 2022

Begin in maart met het barvoorbereidingsprogramma

Sessie 1:

 • onrechtmatige daad (2 studiepunten)
 • Burgerlijke Rechtsvordering (3 studiepunten)

Sessie 2:

 • Strafrecht (2 studiepunten)
 • Staatsrecht (3 studiepunten)
12 studiepunten totaal
Zomer 2022

Sessie 1:

 • Contracten (2 studiepunten)
 • Bewijs (2 studiepunten)

Sessie 2:

 • Eigendom (2 studiepunten)
 • Familierecht (2 studiepunten)
8 studiepunten
herfst 2022

Sessie 1:

 • Zakenpartners (2 studiepunten)
 • Wetsconflicten (2 studiepunten)

Sessie 2:

 • Beveiligde financiering (2 studiepunten)
 • Trusts & Estates (2 studiepunten)
8 studiepunten

Getuigenissen van studenten

leerplan

Over de school

Vragen