Keystone logo
George Mason University - Antonin Scalia Law School

George Mason University - Antonin Scalia Law School

George Mason University - Antonin Scalia Law School

Invoering

De Antonin Scalia Law School ligt op slechts een paar kilometer van het centrum van Washington, DC, de nexus voor de oprichting van 's werelds belangrijkste wetgeving en jurisprudentie.

Gedurende de afgelopen tien jaar heeft de wet school geweest in de voorhoede van de vernieuwing van het curriculum. Scalia Law School erkent de snelle veranderingen die zich voordoen in de juridische praktijk en de advocatuur. De pionier is een pionier om studenten een uniek curriculum te geven dat de studenten uniek voordeel biedt in de competitieve arbeidsmarkt van vandaag.

Een uitzonderlijke ervaring leidt tot uitzonderlijke carrières

Of het nu gaat om een ​​advocatenkantoor, rechter, overheidsinstelling, bedrijfsleven, denktank, non-profit of wetgevend kantoor, Scalia Law studenten vinden geen tekort aan manieren om hun juridische training op het gebied aan te passen. Scalia Law's nabijheid van het centrum van Washington, DC betekent toegang tot banen het hele jaar door. Onze strenge academische en carriere programma's stellen studenten volledig in staat om te presteren in welke baan ze nastreven. De werkgelegenheidsgraad van Scalia Law is al 15 jaar hoger dan de nationale wetgevende werkgelegenheidsgraad.

Het overvloed aan carrièremogelijkheden voor Scalia Law-afgestudeerden komt niet alleen voort uit de historisch sterke werkethiek en strategische locatie van onze studenten in de Washington DC regio, maar ook in onze uitzonderlijke academische en carriere-programmering. Scalia Law is een van de enige scholen in de natie met een focus op de kruising van wet en economie. Ons nationaal bekende Law & Economics Center introduceert vooraanstaande werkgevers van alle soorten aan de Scalia Law community door tientallen academische conferenties en wetenschappelijk onderzoek. De concentratie van wetenschaps- en economieopleiding en geleerden is onmisbaar voor honderden afgestudeerden die werkzaam zijn in bedrijfs- en regelgevende functies.

Scalia Law geeft studenten de flexibiliteit die ze nodig hebben om het beste voor hun specifieke carriere doelen voor te bereiden. Voor degenen die al in een carrière zijn, staat het deeltijdsprogramma van Scalia Law op gelijke voet met het voltijdsprogramma en staat studenten in staat om avondlessen te volgen en klinieken en extracurriculaire activiteiten te volgen zonder werk te onderbreken. Moet u overstappen van het voltijd tot het deeltijdsprogramma om een ​​baanleiding te volgen? Geen probleem. Studenten kunnen tussen dag- en avondcursussen heen en weer veranderen, aangezien de loopbaanmogelijkheden zich voordoen en bijna 90% van het studentenlichaam participeert in klinische, externe en vooropleidingsprogramma's. Wilt u zich specialiseren op een of meerdere terreinen van de wet? Scalia Law heeft vandaag 18 speciale tracks en concentraties in enkele van de heetste praktijkgebieden.

Tot slot biedt Scalia Law buitengewoon rijk onderzoek, schrijven en professionele ontwikkeling programmering. Ons tweejarige juridische onderzoeks-, schrijf- en analyseprogramma exposeert studenten in kleine groepinstellingen naar een breed scala van juridische documenten en onderzoeksinstrumenten. Loopbaanontwikkelingsprogramma's beginnen op het moment dat studenten binnenkomen. Eerstejaars studenten nemen deel aan één-op-één counselingbijeenkomsten en krijgen verdere geïndividualiseerde aandacht van hun faculteitsadviseurs en alumni mentors. Ook in het eerste jaar worden studenten door ons Professionalism and Leadership Development Programme voortgezet. Dit programma brengt leiders van bank, bar en zaken in om training te geven over mondelinge communicatievaardigheden, advocatenkantoor economie, tijd management, ethiek en meer.

Scalia Law's cultuur, en programma's produceren meer dan alleen afgestudeerden die klaar zijn met werk. Wij produceren leiders. Wij werken samen met u om het juiste schema, cursussen, carrierehulpmiddelen en netwerkleidingen te vinden zodat u een leider in uw gekozen veld kan worden.

Onze uitzonderlijke faculteit

De Antonin Scalia Law School aan de George Mason University heeft 120 voltijdse en aanvullende faculteitsleden uit enkele van de grootste advocatenkantoren en juridische instellingen in de natie. Onze professoren hebben in het Witte Huis gewerkt, voor het Hooggerechtshof gearresteerd en gediend als ambassadeurs voor onze belangrijkste bondgenoten en handelspartners. De 21ste in de natie voor wetenschappelijke impact is de output van de Scalia Law faculteit ook een van de meest gedownloaden op het Social Science Research Network, ranking 15th overall (juli 2015 SSRN Top US Law Schools).

Locaties

  • Arlington

    3301 Fairfax Drive, Arlington, VA, 22201, Arlington

    Vragen