Keystone logo
Glendale Community College

Glendale Community College

Glendale Community College

Invoering

Glendale Community College (Glendale, CA) werd opgericht in 1927 en biedt gedurende deze tijd "meer dan 85 jaar educatieve uitmuntendheid en kwaliteit" aan. Glendale College, of " GCC ", is volledig geaccrediteerd door de regionale accreditatie-instantie "WASC" en schrijft 16.000 studenten in tijdens een bepaald semester. Het College heeft ook een actieve en dynamische International Student Program-afdeling - waar 500 internationale studenten uit meer dan 50 landen zich inschrijven. GCC heeft een van de hoogste "overdrachtsnelheden" naar vierjarige universiteiten binnen het Californische systeem van tweejarige community colleges. Dit systeem is ideaal voor internationale studenten omdat het F-1 visumstudenten in staat stelt tijd en geld te besparen op hun Amerikaanse undergraduate-onderwijsprogramma's.

46563_GCCADBldg..jpg

Internationaal Studentenbureau

  • Professioneel fulltime personeel met ervaring in wereldreizen en meerdere talenkennis.
  • Volledige ondersteuning voor de verwerking, evaluatie en succesvolle inschrijving van toelating.
  • Volledige ondersteunende diensten voor academische begeleiding / klasregistratie en immigratieadvies. "New Student Orientation" aangeboden herfst- en voorjaarssemesters.
  • Programmeeractiviteiten zowel op de campus als buiten de campus met International Student Club. Actieve Student Govt. Vereniging, samen met clubs, evenementen en atletiek.
  • Off-campus huisvesting en gastgezin "gastgezin" plaatsingen

Snelle feiten

Accreditatie: volledig geaccrediteerde instelling: WASC: Western Association of Schools and Colleges. GCC werd opgericht in 1927 en is een van de oudste CA community colleges. "Meer dan 90 jaar educatieve uitmuntendheid.

Toelatingsvoorwaarden: transcripties en diploma van de middelbare school; minimaal 2,0 of "C" -cijfer gemiddeld, als u rechtstreeks overstapt van een in de VS gevestigde hogeschool of universiteit. TOEFL-score minimaal 45 op iBT, of IELTS 'bandscore' van minimaal 4,5 - als Engels niet uw eerste instructietaal is. Ook beëdigde verklaring van ondersteuningsformulier en bankafschrift en een persoonlijk essay van één pagina. "Voorwaardelijke toelating" is beschikbaar voor studenten zonder TOEFL of IELTS, en die overstappen van een taalschoolprogramma.

Campus en voorzieningen: schilderachtige en moderne campus van 100 hectare en 25 gebouwen, gelegen op de hellingen van de "San Rafael Mountains" - met uitzicht op de stad Glendale en delen van de skyline en het metrogebied van Greater Los Angeles. Zeer veilige locatie in een buitenwijk in een ideale woonwijk met woningen. De stad Glendale wordt ook wel de "Jewel City" in Zuid-Californië genoemd.

Aangeboden graden: Associate in Arts (AA), Associate in Science (AS); samen met kortlopende certificaatprogramma's en cursussen voor algemeen onderwijs. In totaal worden 75 academische majors aangeboden; volledig overdraagbaar naar vierjarige universiteiten in de VS.

Inschrijvingsnummers: totaal 15.000 studenten; omvat 500 internationale visumstudenten (elk semester) uit meer dan 50 landen. Toplanden die traditioneel vertegenwoordigd zijn, zijn onder meer Zuid-Korea, Japan, China, Hongkong, Indonesië, Vietnam, Taiwan, Zweden, Saoedi-Arabië, de Filippijnen, Brazilië en Armenië.

Faculteit / personeel: Fulltime en parttime docenten van de faculteit - die een master- en doctoraatstitel hebben behaald in de door hen gekozen discipline. Kleine klassen (gemiddelde klasgrootte van 25 tot 30 studenten), seminars en moderne computer / science labs.

Huisvesting en 'gastgezinnen': huisvesting buiten de campus omvat appartementen, pensions en Amerikaanse gastgezinnen of "gastgezinnen" via de Homestay Placement Company - ISP, International Student Placements. Let op: huisvesting of slaapzalen op de campus zijn niet beschikbaar. Neem voor gastgezinnen contact op met ISP: [email protected]; Website: www.ISPHomestays.com.

Belangrijkste studiegebieden: 75 academische majors die leiden tot Associate Degrees. Populaire vakgebieden zijn onder meer Accounting, Animation Design, Arts / Fine Arts, Aviation (Flight Attendant Cert.); Bedrijfskunde, informatica / informatiesystemen, culinaire kunsten (met restaurant- / hotelbeheer); Dans, grafisch ontwerp, massacommunicatie, muziek, gezondheidswetenschappen / RNNursing, natuur- / natuurwetenschappen, theater en uitvoerende kunsten.

Overdrachtssnelheid naar universiteiten: Glendale Community College traditioneel een van de hoogste "overdrachtsnelheden" binnen het Californische systeem van community colleges. De meeste Glendale College-studenten (na voltooiing van de Associate Degree en minimaal 60 eenheden van een semester) worden overgebracht naar de verschillende campussen die het California State University (CSU) -systeem of het University of California (UC) -systeem omvatten. Tot de "overdrachtsovereenkomsten" met veel particuliere instellingen behoren ook de University of Southern California (USC), Loyola Marymount University, Pepperdine University. & Occidental College - naast andere regionaal erkende instellingen. GCC "src =" https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/45/45995_Screen_Shot_2017-03-28_at_5.36.00_PM.png "alt =" GCC "/ >

Academische programma's

Glendale Community College Glendale en het omliggende gebied sinds 1927 en heeft een sterke reputatie opgebouwd voor academische excellentie die voldoet aan de behoeften van een veranderende wereld. Als volledig geaccrediteerde instelling biedt Glendale CC een opwindende verscheidenheid aan academische, beroepsgerichte en kortlopende cursusprogramma's. Het College biedt ongeveer 75 academische majors die leiden tot de Associate degree, samen met een brede selectie van General Education-cursussen - waardoor studenten de mogelijkheid krijgen om de vereisten voor de eerste twee jaar van de universiteit te voltooien en vervolgens over te stappen naar een universiteit met volledige junior status. Hierdoor kunnen internationale studenten tijd en geld besparen op hun opleiding in de Verenigde Staten. Internationale studenten bij Glendale kunnen individuele ontmoetingen regelen met studieadviseurs die studenten adviseren over hun academische plan, algemene oriëntatievaardigheden die nodig zijn om te slagen en cursusregistratie als voltijdstudent (12 eenheden per semester).

GCC

Locatie en klimaat

Glendale Community College bevindt zich in de stad Glendale, een veilige woongemeenschap in de voorsteden ongeveer tien mijl (of twintig kilometer) ten noordoosten van Los Angeles. Met een mix van modern en traditioneel, biedt Glendale College een schilderachtige campus op een heuvel op de hellingen van de San Rafael Mountains met uitzicht op de valleien in Glendale en delen van de skyline van Los Angeles. De campus bestaat uit 100 hectare en 18 gebouwen, waaronder het nieuwe "Science Center" -complex met planetarium en het onlangs gerenoveerde studentencentrum / boekwinkel, cafetaria en culinaire kunsten. Andere diensten en voorzieningen zijn onder meer een gerenoveerde bibliotheek, verschillende computerlokalen, een gezondheidscentrum voor studenten, een transfercentrum, een centrum voor wiskunde / wetenschap, een centrum voor geavanceerde technologie, een auditorium voor podiumkunsten, kunsttentoonstellingen voor studenten, een fitnesscentrum en een atletiekbaan. De stad Glendale heeft een bevolking van 200.000 inwoners. Het klimaat in Zuid-Californië is over het algemeen het hele jaar door een gematigd en warm klimaat met gemiddelde temperaturen variërend van 15 ° Celsius in de wintermaanden tot 35 ° Celsius in de zomer.

Internationaal studentenleven

Alle nieuwe internationale studenten moeten voorafgaand aan de herfst- en lentesemesters een speciale oriëntatie bijwonen. Studenten worden aangemoedigd om ten minste twee weken voor het begin van de semesterklassen aanwezig te zijn voor speciaal advies, testen en academische cursusplanning. Studenten worden verwelkomd door de voorzitter van het college, verschillende docenten, personeel, toelatingspersoneel en vertegenwoordigers van de ziektekostenverzekering. Studenten krijgen gedetailleerde instructies en hulp bij het registratieproces. Alle relevante immigratieregels en -procedures worden in detail uitgelegd. Engelse plaatsingstesten zijn beschikbaar voor die studenten die de test niet konden afleggen voordat ze zich oriënteerden. Informatie over huisvesting buiten de campus wordt beschikbaar gesteld aan studenten die geïnteresseerd zijn in appartementen, kamergenoten of misschien bij een Amerikaans gastgezin wonen. De internationale studentenpopulatie in Glendale is een actief en integraal onderdeel van de College-gemeenschap. Culturele en sociale hoogtepunten zijn onder meer de International Students Association in verband met studentenregering en de jaarlijkse "International Week" in de lente - compleet met een modeshow, wereldmuziek, culturele tentoonstellingen, een eetbeurs en dinerdans. Het International Office promoot ook verschillende "excursies" naar lokale attracties in Zuid-Californië.

46564_GCCPlanetariumDome.jpg

Locaties

  • Glendale

    1500 North Verdugo Road , 91208-2894, Glendale

Vragen