Keystone logo
Fordham University Law School

Fordham University Law School

Fordham University Law School

Invoering

De LLM-programma's van Fordham Law School combineren strenge studie en een warme en gastvrije omgeving, allemaal in het hart van New York City - de juridische, financiële en culturele hoofdstad van het land.

Het Fordham Law-curriculum biedt een perfecte mix van cursussen die zijn gewijd aan zowel theoretisch onderzoek als praktische blootstelling. LLM-studenten hebben de mogelijkheid om zich in te schrijven voor het opstellen van cursussen, clinics en externe stages die hen praktische juridische ervaring bieden. LLM-studenten kunnen ook solliciteren naar speciale staffuncties in door studenten geleide tijdschriften. Jaarlijks maken LLM-studenten ook deel uit van het bestuur van studentenorganisaties, zoals de Studentenbalie.

Fordham Law biedt de flexibiliteit om de hedendaagse internationale professionals tegemoet te komen. Je kunt zowel in augustus als in januari met je studie beginnen. Met ons dual-concentratieprogramma kun je drie semesters studeren en heb je het unieke voordeel dat je de LLM ontvangt in twee van onze specialisatiegebieden. We hebben een robuust avondcurriculum om werkstudenten in staat te stellen hun studie voort te zetten. Ons professionele traject biedt drukke professionals maximale flexibiliteit bij het plannen van hun studie over een periode van maximaal twee jaar. Studenten hebben ook de mogelijkheid om ons Legal English Institute (LEI) op creditbasis te volgen als onderdeel van een LLM-programma met dubbele concentratie in Amerikaans recht en de tweede concentratie van hun keuze.

Fordham Law heeft een ultramodern gebouw op steenworp afstand van Lincoln Center for the Performing Arts, blokken van Central Park en een korte wandeling of metrorit van alles wat New York City te bieden heeft. Naast ontelbare sociale en culturele mogelijkheden, biedt de locatie van Fordham Law studenten ongeëvenaarde toegang tot netwerken en andere professionele kansen.

Professoren in de rechten van Fordham staan net zo bekend om hun onderwijs als om hun studiebeurzen. Onze docenten wijden zich aan de educatieve ervaring en doen dit met een persoonlijk tintje. Onze voltijdse faculteit wordt aangevuld met een kader van adjunct-professoren, afkomstig uit enkele van de meest prestigieuze advocatenkantoren, bedrijven en internationale organisaties ter wereld.

LLM-programma's / specialisatiegebieden

Onze negen LLM-opleidingen zijn gebaseerd op de onderling afhankelijke principes van globalisering en specialisatie.

Bank-, ondernemings- en financieel recht

Studenten die op zoek zijn naar de LLM in bank-, bedrijfs- en financiële wetgeving, verwerven een verfijnde waardering van de bedrijfsstructuur, een goed begrip van de wetten met betrekking tot kapitaalmarkten en financiële instellingen, en oprechte inzichten in de doelen en strategieën van Amerikaanse leidinggevenden en bedrijfsjuristen. In dit programma schrijven studenten zich in voor kerncursussen, waaronder bedrijven, internationaal bankrecht, bankrecht of financiële instellingen, en kiezen ze uit een breed scala aan aanvullende cursussen in bedrijfs-, bank- en financieel recht en aanverwante onderwerpen zoals faillissement, bedrijfsfinanciering , corporate governance, vennootschapsbelasting, grensoverschrijdende insolventie, fusies en overnames, en regulering en handhaving van effecten.

Corporate Compliance

Het Corporate Compliance LLM-programma is het eerste in zijn soort in de Verenigde Staten. Studenten worden getraind in de vaardigheden die essentieel zijn voor elke professional op dit gebied van snel opkomend en groeiend belang, dat vaak wereldwijd van aard is. Studenten bestuderen het basisregelgevingskader, de rol van de bedrijfsjurist, het corporate compliancebureau en de verschillende elementen van compliance. Dit LLM-programma is ook online beschikbaar.

Moderecht

LLM-studenten in het Fashion Law-programma zullen studeren bij de meest vooraanstaande faculteit in de discipline - inclusief zowel academici als insiders uit de industrie - in New York City, de hoofdstad van 's werelds mode-industrie.

Je onderzoekt wat we hebben gedefinieerd als de vier pijlers van het moderecht:

  • intellectueel eigendom
  • zaken en financiën, inclusief gebieden zoals investeringen, arbeidsrecht en onroerend goed
  • internationale handel en overheidsregulering, waaronder duurzaamheid, privacy en kwesties met betrekking tot draagbare technologie
  • consumentencultuur en burgerrechten

Je krijgt ook directe toegang tot evenementen en netwerkmogelijkheden die beschikbaar zijn via het non-profit Fashion Law Institute. Dit is opgericht met de hulp van de Council of Fashion Designers of America en is 's werelds eerste centrum dat zich toelegt op de wet en het bedrijfsleven in de mode - en het is gevestigd in Fordham Law.

Intellectuele eigendom en informatietechnologie

Het unieke programma van Fordham Law in Intellectual Property and Information Technology Law combineert de klassieke studie van intellectuele eigendomsrechten met het zich snel ontwikkelende gebied van informatietechnologiewetgeving. Studenten bestuderen fundamentele en geavanceerde intellectuele eigendomsrechtenkwesties op het gebied van auteursrecht, octrooirecht en merkenrecht, en leren ook over kwesties die aan het hoofd staan van de huidige digitale informatiemaatschappij, zoals cybercriminaliteit, e-commerce, informatieprivacywetgeving en internetrecht.

Internationaal handels- en handelsrecht

Het LLM-programma in International Business and Trade Law bereidt studenten voor op de uitdagingen van een steeds mondialer wordende economie door hen de kennis en training te geven die nodig zijn om de complexe transnationale transacties af te handelen die de huidige juridische en zakelijke omgeving bepalen. Studenten kiezen cursussen uit een evoluerend curriculum dat de huidige mondiale economische machtsspelers weerspiegelt.

Internationale geschillenbeslechting

Het programma International Dispute Resolution biedt studenten de mogelijkheid om zowel theoretisch als praktisch de verschillende opties voor de beslechting van geschillen te verkennen, en vooral om te onderzoeken hoe deze zich in de internationale arena afspelen. Buitenlandse studenten zullen een waardering ontwikkelen voor het Amerikaanse common law-systeem in het algemeen en zullen enkele van de specifieke kenmerken van het Amerikaanse procesmodel leren.

Internationaal recht en justitie

Het International Law and Justice-programma biedt studenten de mogelijkheid om een geavanceerd begrip te krijgen van de bescherming en promotie van mensenrechten op internationaal, regionaal en binnenlands niveau. Deze graad is in de eerste plaats bedoeld voor diegenen die werken of van plan zijn een carrière in de publieke sector na te streven, inclusief overheidsadvocaten op hoog niveau en leiders in niet-gouvernementele organisaties en academici.

Onroerend goedrecht

Het Real Estate Law-programma biedt studenten een solide basis in onroerendgoedrecht, waaronder belangrijke gebieden zoals vastgoedfinanciering, residentiële en commerciële leasing, landgebruik, betaalbare huisvesting, milieurecht, ondernemingsrecht, belasting en aanverwante juridische gebieden. Het programma is bedoeld voor advocaten die hun kennis van onroerendgoedrecht willen verdiepen of nieuwe carrièremogelijkheden in onroerend goed willen openen.

Amerikaans recht (ook online beschikbaar)

Het US Law-programma is bedoeld voor studenten die hun primaire juridische opleiding hebben genoten in een civielrechtelijk land en die geïnteresseerd zijn in een inleiding tot de fundamentele principes van het Amerikaanse rechtssysteem en basisconcepten van het Amerikaanse recht. Studenten in dit programma hebben de flexibiliteit om een curriculum te ontwikkelen over Amerikaanse rechtsonderwerpen dat past bij hun specifieke behoeften en interesses. Dit LLM-programma is ook online beschikbaar.

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Locaties

  • New York

    West 62nd Street,150, 10023, New York

Vragen