Keystone logo
Florida Coastal School of Law

Florida Coastal School of Law

Florida Coastal School of Law

Invoering

Florida Coastal School of Law (Kustwet) bevindt zich in Jacksonville, Florida in de Verenigde Staten. De JD-programma van Florida Coastal Law of Law is geaccrediteerd door de American Bar Association (ABA) en zijn online LL.M. Programma's hebben de instemming van de ABA.

Florida Coastal School of Law studenten komen uit ongeveer 46 staten en tal van landen, die ongeveer 254 hogescholen en universiteiten vertegenwoordigen. Zij brengen met hen vele verschillende achtergronden en professionele ervaringen uit het hele land en over de hele wereld.

Onze full-time faculty leden vertegenwoordigen meer dan 50 ABA-geaccrediteerde juridische scholen van over het hele land, waaronder California-Berkeley, Duke University, Georgetown University, New York University, University of Michigan, Florida State University en University of Florida.

Florida Coastal School of Law biedt juridische instructies van hoge kwaliteit met de nadruk op studentenuitkomsten, praktijkgerichte en innovatie. Coastal wet biedt verschillende innovatieve online programma's, met inbegrip van een LL.M. In de Amerikaanse wet voor internationale advocatenEen LL.M. in de Algemene wet Studies, en een LL.M. of Certificaat in Logistiek en Transport.

Locaties

  • Jacksonville

    Florida Coastal School of Law 8787 Baypine Road , FL 32256, Jacksonville

    Vragen