Keystone logo
FernUni Schweiz

FernUni Schweiz

FernUni Schweiz

Invoering

De enige FernUni Zwitserland

Afstand Learning University Zwitserland (FernUni Zwitserland) is een moderne academische instelling en een toonaangevende universiteit op het gebied van afstandsonderwijs in de Zwitserland.

Alle bachelor- en masteropleidingen in overeenstemming Bologna richtlijnen opgericht. Meer dan 1.500 studenten graduate studeert momenteel in het Duits of Frans. Op drie locaties in de Zwitserland bedienen onze student managers, studenten en het aanspreekpunt voor vragen over afstandsonderwijs.

De instelling wordt erkend:

  • door de federale grond overheid om art. 11 in de universiteit Promotion Act (UFG)
  • volgens kantonale door het kanton Wallis recht op onderwijs en onderzoek door universiteiten en onderzoeksinstituten

Een leider in afstandsonderwijs universiteit

Het succesverhaal van afstandsonderwijs University Zwitserland (FernUni Zwitserland) begint 25 jaar geleden. Sinds 1992 bieden wij onze drie locaties in Brig, Pfäffikon SZ en Sierre afstandsonderwijs cursussen op universitair niveau. Meer dan 1.500 studenten uit binnen- en buitenland tot op heden om te studeren in het Duits of Frans.

Alle cursussen worden ontworpen volgens Bologna richtlijnen. Zo is het programma voorbij Zwitserland worden erkend internationaal ondersteund en uitgelijnd.

Het ontwerp van het onderwijs in afstandsonderwijs is gebaseerd op het idee van een open, flexibel en individueel leren. De FernUni Zwitserland volgt het concept van de moderne onderwijs op afstand als "blended learning", een combinatie van e-learning en de traditionele klassikale instructie. Afhankelijk van het verloop van de expressie van de verschillende componenten is verschillend.

Locaties

  • Switzerland Online

    Switzerland Online, Zwitserland

    Vragen