Keystone logo
European University Viadrina in Frankfurt (ODER) - Faculty of Law

European University Viadrina in Frankfurt (ODER) - Faculty of Law

European University Viadrina in Frankfurt (ODER) - Faculty of Law

Invoering

Uw University. Viadrina.

De Viadrina is gelegen in het hart van Europa - internationaliteit is zijn handelsmerk. De studenten en docenten zijn afkomstig uit meer dan 80 landen. Het mag dan ook geen verrassing zijn dat studenten de mogelijkheid om taalcursussen te nemen op talencentrum van de universiteit en de studie of volledige stage in het buitenland.

Dit is waar Europa begint.

Onze 6.000 internationale studenten uit 85 landen studeren recht, economie en cultuur

Sinds de heropening van de Viadrina in 1991, heeft het Europees Universitair ontwikkeld tot een internationaal gerenommeerd adres aan de Duits-Poolse grens, met ongeveer 6.000 studenten nu ingeschreven.

Europese en internationale aspecten van het recht, economie en cultuur spelen een bijzondere rol in de mate plannen aangeboden door onze faculteiten Rechtsgeleerdheid, Bedrijfskunde en Economie en Cultuurwetenschappen.

Een Programm twee graden.

Wij bieden internationale dubbele graden.

Men kan ongeveer 20 verschillende internationale dubbele graden te voltooien bij de bachelor of master niveau aan het Viadrina. Een goed voorbeeld hiervan is de Master of European Studies-programma, ontworpen en onderhouden door alle drie Viadrina faculteiten, die ook kan worden aangevuld met een Duits-Pools of Duits-Franse double degree.

Goede begeleiding betekent groot succes.

Wij bieden kleine klassen en persoonlijke service.

De leeromgeving aan de Viadrina is uitstekend, en is voorzien van kleine klassen, direct contact met de wetenschappelijke staf, gepersonaliseerde diensten voor studenten, stagemogelijkheden en hulp bij loopbaanplanning. De Viadrina biedt een sfeer waar studenten kunnen voorbereiden op hun examens in vrede, afgestudeerd in een tijdig en voor te bereiden op hun intrede in het beroepsleven.

Welkom op de Viadrina Family!

De gastheer University

Master in de internationale mensenrechten en humanitair recht

De masteropleiding wordt uitgevoerd aan de Viadrina European University, opgericht in 1991. Als zodanig, het blijft de mooie traditie van de eerste State University of Brandenburg (Alma Mater Viadrina, 1506-1811).

De universiteit bestaat uit drie faculteiten, de Faculteit der Rechtsgeleerdheid, de Faculteit der Economische Wetenschappen en de Faculteit der Cultuurwetenschappen, in aanvulling op de aangesloten Centra en instituten. In nauwe samenwerking met de universiteit van Poznan ook co-dirigeert het Collegium Polonicum in de zusterstad van Frankfurt (Oder), Słubice, gevestigd in Polen direct aan de rivier de Oder van de Viadrina.

In samenwerking met Poolse en andere gelieerde Europese universiteiten de Viadrina vooral pogingen om de uitdaging van een nieuw open en uitgebreid Europa bouwen van een brug tussen Oost- en West-Europa worden geconfronteerd. Zowel de universiteit heeft tal van andere internationale partner-instellingen over de hele wereld.

Locaties

Locaties
  • Auditorium maximum (AM) Room 213 Logenstraße 4 15230, 15230, Frankfurt an der Oder

Vragen