Keystone logo
European University Viadrina in Frankfurt (ODER) - Faculty of Law

European University Viadrina in Frankfurt (ODER) - Faculty of Law

European University Viadrina in Frankfurt (ODER) - Faculty of Law

Invoering

Uw universiteit. Viadrina.

De Viadrina ligt in het hart van Europa - internationaliteit is het handelsmerk. De studenten en instructeurs komen uit meer dan 80 landen. Het zal geen verrassing zijn dat studenten de mogelijkheid hebben om cursussen vreemde talen te volgen bij het talencentrum van de universiteit en in het buitenland te studeren of stage te lopen.

192654_AM-Fruehling_MG_0254.jpg

Eén programma, twee graden.

We bieden internationale dubbele graden aan. Aan de Viadrina kan men ongeveer 20 verschillende internationale dubbele graden behalen op bachelor- of masterniveau. Een goed voorbeeld hiervan is het Master of European Studies-programma, ontworpen en onderhouden door alle drie de Viadrina-faculteiten, dat ook kan worden aangevuld met een Duits-Poolse of Duits-Franse dubbele graad.

Goede begeleiding betekent groot succes.

We bieden kleine klassen en persoonlijke service. De leeromgeving op de Viadrina is uitstekend, met kleine klassen, direct contact met academisch personeel, gepersonaliseerde studentenservice, stagemogelijkheden en hulp bij loopbaanplanning. De Viadrina biedt een sfeer waarin studenten zich in alle rust kunnen voorbereiden op hun examens, tijdig kunnen afstuderen en zich kunnen voorbereiden op hun intrede in het beroepsleven. Welkom bij de Viadrina-familie!

De gastuniversiteit

Master Internationale Mensenrechten en Humanitair Recht De masteropleiding wordt gegeven aan de Viadrina European University, opgericht in 1991. Als zodanig zet het de mooie traditie voort van de eerste Staatsuniversiteit van Brandenburg (Alma Mater Viadrina, 1506 - 1811). De universiteit bestaat uit drie faculteiten, de Faculteit der Rechtsgeleerdheid, de Faculteit der Economische Wetenschappen en de Faculteit Culturele Studies, naast aangesloten centra en instituten. In nauwe samenwerking met de Universiteit van Poznan dirigeert het ook het Collegium Polonicum in de zusterstad van Frankfurt (Oder), Słubice, gelegen in Polen direct aan de overkant van de rivier de Oder vanaf de Viadrina. In samenwerking met Poolse en andere aangesloten Europese universiteiten probeert de Viadrina vooral de uitdaging aan te gaan van een nieuw open en uitgebreid Europa dat een brug slaat tussen Oost- en West-Europa. Ook heeft de universiteit tal van andere internationale partnerinstellingen over de hele wereld.

Statistieken

Hier begint Europa

Onze 6.000 internationale studenten uit 85 landen studeren rechten, economie en cultuur sinds de heropening van de Viadrina in 1991 heeft de Europese Universiteit zich ontwikkeld tot een internationaal gerenommeerd adres aan de Duits-Poolse grens, met nu ongeveer 6.000 studenten. Europese en internationale aspecten van recht, economie en cultuur spelen een bijzondere rol in de opleidingen van onze faculteiten Rechten, Bedrijfskunde en Economische en Culturele Wetenschappen.

  Locaties

  Locaties
  • Frankfurt an der Oder

   Auditorium maximum (AM) Room 213 Logenstraße 4 15230, 15230, Frankfurt an der Oder

   • facebook

  Vragen