Keystone logo
Erasmus School of Law - Erasmus University Rotterdam

Erasmus School of Law - Erasmus University Rotterdam

Erasmus School of Law - Erasmus University Rotterdam

Invoering

Erasmus School of Law is een van de scholen van de Erasmus Universiteit Rotterdam: een universiteit van wereldklasse die op de 71e plaats staat in de Times Higher Education World Universities Ranking. Onze LLM-programma's combineren academisch denken met praktische training. Naast de reguliere cursussen worden er excursies georganiseerd naar advocatenkantoren, internationale rechtbanken en internationale bedrijven om de (rechts)praktijk te ervaren: waar Law meets Business.

Als student aan Erasmus School of Law word je onderdeel van een internationale gemeenschap: onze medewerkers en studenten vertegenwoordigen ruim 45 verschillende nationaliteiten! Je volgt lessen met mensen uit veel verschillende juridische culturen en verbetert je internationale en interculturele vaardigheden die je voorbereiden op een internationale juridische carrière. Erasmus School of Law is gevestigd in Rotterdam.

Met de grootste haven van Europa is Rotterdam een van de belangrijkste aanjagers van de Nederlandse economie. Dankzij Rotterdam is het vandaag de dag een levendige kosmopolitische en multiculturele stad met meer dan 160 nationaliteiten en een groot aantal multinationale en lokale ondernemingen, zoals Unilever en Shell.

Locaties

  • Rotterdam

    Burgemeester Oudlaan 50, , 3062 PA, Rotterdam

Vragen