Keystone logo
European Institute of Public Administration EIPA

European Institute of Public Administration EIPA

European Institute of Public Administration EIPA

Invoering

Opgericht in Maastricht in 1981 en met centra in Luxemburg en Barcelona, ​​het Europees Instituut voor Bestuurskunde (EIPA) is Europa's toonaangevende centre of excellence voor de Europese integratie en de nieuwe uitdagingen voor het openbaar bestuur.

Het is onze missie om de Europese Unie, de lidstaten en de landen die bij het EIB te ondersteunen door het verstrekken van relevante en kwalitatief hoogwaardige diensten aan de capaciteiten van ambtenaren te ontwikkelen in het omgaan met EU-aangelegenheden. Wij bieden onze diensten aan ambtenaren bij de EU-instellingen en in verwante organisaties, ambtenaren binnen de nationale en regionale overheden van de lidstaten, kandidaat-lidstaten en andere landen in het kader van hun relatie met de EU.

Als we doorgaan op de weg naar een succesvolle toekomst, voortdurend verbeteren van de kwaliteit van onze diensten blijft de kern van ons werk. De Europese Commissie steunt het EIB via de begroting van de Europese Unie.

Waarom EIPA

EIPA is de plek waar mensen die zich bezighouden met Europese zaken kunnen leren in een multi-culturele omgeving profiteren van onze unieke combinatie van praktische kennis en wetenschappelijke excellentie.

Ons doel is om relevante en kwalitatief hoogwaardige diensten aan de capaciteiten van de ambtenaren die met EU-aangelegenheden te ontwikkelen. Bij het vervullen van de kern van onze missie werken we langs drie lijnen: Learning & Development, Consultancy en Research.

De opleidingsactiviteiten worden aangevuld en verrijkt door missies toegepast onderzoek en advies, en zijn in het voordeel van de nationale en regionale overheden, evenals de Europese instellingen. Ons werk draagt ​​bij aan een betere kennis van de Europese integratie en Europees beleid, terwijl het versterken van de capaciteit van ambtenaren om effectief uit te voeren op dit gebied.

Leermethode

Onze diensten worden gekenmerkt door een multidisciplinaire leermethode en een sterk vergelijkbare aanpak. EIPA biedt een algemeen overzicht, dat, door het tonen van de contrasten, weerspiegelt de Europese diversiteit op het gebied van bestuur en administratie. Onze programma's zijn ontworpen om een ​​gezamenlijke en stimulerende omgeving voor het leren te bieden en om waarde toe te voegen aan uw professionele carrière en persoonlijke groei.

De onderwerpen worden met het systematisch gebruik van case studies, simulaties en werkgroepen. De diverse educatieve en professionele achtergronden van onze faculteit en afgevaardigden verrijken de ervaring. Bovendien zijn de meeste seminars en trainingen samen te brengen deelnemers uit verschillende EU-lidstaten en kandidaat-lidstaten.

Locaties

  • Luxembourg City

    Circuit de la Foire Internationale 2 L-1347 Luxembourg, , Luxembourg City

Vragen