Keystone logo
Edinburgh Law School - The University of Edinburgh LLM in Intellectual Property Law
Edinburgh Law School - The University of Edinburgh

LLM in Intellectual Property Law

0 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Op de campus

* Voltijd: Home / EU: £ 12,300, Overseas / International: £ 21,600.

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Programmabeschrijving

Dit programma is ontworpen om u te voorzien van een geavanceerde kennis van en inzicht in intellectueel eigendomsrecht in een internationale, Europese en nationale (VK) omgeving.

De kernonderwerpen van het programma omvatten zowel de inhoudelijke intellectuele eigendomsrechten als de plaats en rol van intellectuele eigendom, niet alleen in de juridische context, maar ook in de sociale, ethische, culturele en commerciële context. Het programma omvat patenten, auteursrechten, handelsmerken, ontwerpen, databaserechten, vertrouwensbreuk, verlating en sui generis-rechten, en onderzoekt ook een aantal kwesties die de hedendaagse intellectuele eigendomswetgeving en -beleid ondersteunen.

Programmastructuur

Je moet 180 studiepunten behalen - 60 studiepunten worden in het verplichte proefschrift afgelegd en de resterende 120 studiepunten worden in vakopleidingen gevolgd.

Cursussen worden geleid door leden van de academische gemeenschap Law School, die leiders zijn in hun vakgebied. Er wordt van je verwacht dat je je van te voren voorbereidt door de vereiste materialen te lezen en na te denken over de kwesties die besproken moeten worden, en je deelname aan de lessen zal worden beoordeeld.

Voor het proefschrift heb je een supervisor van wie je begeleiding en ondersteuning kunt verwachten, maar het doel van het proefschrift is om je in staat te stellen zelfstandig een onderzoek en analyse te ontwerpen en uit te voeren.

Houd er rekening mee dat als gevolg van onvoorziene omstandigheden of een gebrek aan vraag naar bepaalde cursussen we mogelijk niet alle cursussen kunnen uitvoeren zoals geadverteerd aan het begin van het academisch jaar.

Leerresultaten

De onderwerpen van het diploma zijn bedoeld om studenten uit te rusten met zowel een geavanceerde kennis van inhoudelijk intellectueel eigendomsrecht en van de plaats en rol van intellectueel eigendom binnen een binnenlandse, regionale en internationale context, die een basis leggen voor een gespecialiseerd proefschrift.

Tegen het einde van hun studies voor dit diploma hebben studenten een hoog kennisniveau op het gebied van intellectueel eigendomsrecht, een geavanceerd bewustzijn van de problemen in het gebied en van de verschillende benaderingen van hun oplossing.

Na het programma te hebben bestudeerd, zullen studenten met een goed begrip van het intellectueel eigendomsrecht opduiken, niet alleen in de wettelijke maar ook sociale, ethische, culturele en commerciële context.

Tijdens hun studie hebben studenten toegang tot de resultaten van innovatief transversaal onderzoek van de hoogste kwaliteit. Het programma is geschikt om studenten voor te bereiden op geavanceerd onderzoek.

Carrièremogelijkheden

Dit programma biedt uitstekende voorbereiding voor iedereen die in intellectuele eigendom wil werken in een juridische, zakelijke, industriële of academische omgeving, of die zijn kennis in het veld wil vergroten. Pas afgestudeerden zijn juridische praktijk geworden als specialisten in intellectueel eigendomsrecht en zijn ook werkzaam als merkengemachtigden en auteurs van royalty's.

Toelatingseisen

Een Britse 2: 1 graad, of zijn internationaal equivalent, in de rechten.

We kunnen ook een UK 2: 1-graad of het internationale equivalent ervan overwegen in een onderwerp uit de sociale wetenschappen.

Engelse taalvereisten

Alle aanvragers moeten een van de volgende kwalificaties hebben als bewijs van hun Engelse taalvaardigheid:

 • een undergraduate of master degree, die werd onderwezen en beoordeeld in het Engels in een Engelssprekend Engels land zoals gedefinieerd door UK Visas and Immigration
 • IELTS: totaal 7,0 (ten minste 6,5 in elke module)
 • TOEFL-iBT: totaal 100 (minstens 23 in elke module)
 • PTE (A): totaal 67 (ten minste 61 in elk van de secties "Communicatieve vaardigheden")
 • CAE en CPE: totaal 185 (minstens 176 in elke module)
 • Trinity ISE: ISE III met een pass in alle vier componenten

Graden die in het Engels worden onderwezen en beoordeeld, mogen niet meer dan drie jaar oud zijn aan het begin van je opleiding. Taalproeven mogen niet ouder zijn dan twee jaar aan het begin van je opleiding.

Aanmeldingsdeadlines

We raden u aan ten minste één maand voor de invoer aan te vragen, zodat we voldoende tijd hebben om uw aanvraag te verwerken. Als u ook financiering aanvraagt ​​of een visum nodig heeft, raden wij u ten zeerste aan om zo snel mogelijk een aanvraag in te dienen. We kunnen late aanvragen overwegen als we plaatsen beschikbaar hebben, maar u moet eerst contact opnemen met het relevante Admissions Office voor advies.

Hoe te solliciteren

U moet een referentie indienen bij uw aanvraag.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • LL.M in intellectuele eigendom
  • Concord, Verenigde Staten
 • LL.M./MSL in intellectueel eigendomsrecht
  • Washington, Verenigde Staten
 • Master in intellectueel eigendom en ICT-recht
  • Brussels, België