Keystone logo
DEI College

DEI College

DEI College

Invoering

Over DEI College

DEI College is een prive-universiteit, gevestigd in Thessaloniki, Griekenland, gericht op educatieve diensten te verlenen. DEI College werd opgericht in 1990 als een stichting College en snel werd één van Griekenland's top-kwaliteit van het onderwijs organisaties, biedt een breed scala van hoge kwaliteit van de fundering, undergraduate en postgraduate programma's onder de academische leiding van Britse universiteiten.

DEI College streeft naar het hoger onderwijs mogelijkheden en een kwalitatieve omgeving voor studenten van over de hele wereld te bieden. Het geeft uitvoering aan dit streven door het verstrekken van basiscursussen, undergraduate en postgraduate programma's uit geselecteerde universiteiten van wereldklasse. DEI College is bereid om zijn regionale positie door te strenge selectie houden van het personeel, en door het onderwijs in kleine groepen, het stimuleren van het kritische oordeel van de studenten, alsook hun intellectuele maturiteit en onafhankelijke geest. Het doel is om een ​​diepgaand onderwijs van een breed scala van academische disciplines, een belangrijke bijdrage aan de voorbereiding van de studenten op weg naar een carrière in een geglobaliseerde wereld, alsmede aan de moderne samenleving.

DEI College is een Geregistreerd Centre van de Universiteit van Londen Internationale Programma's voor de graden hieronder vermeld. Dit betekent dat in de beschouwde het licht van de Universiteit van Londen het toont betrokkenheid bij het ontwikkelen van hoge normen ten aanzien van het onderwijs, ondersteuning van studenten en administratieve processen.

BSc Accounting & Finance BSc Banking & Finance BSc Business and Management BSc Development & Economics BSc Economie BSc Economics & Finance BSc Information Systems & Management BSc Internationale Betrekkingen BSc Politiek en Internationale Betrekkingen Diploma voor afgestudeerden IIb

Daarnaast DEI biedt lessen voor de BA Engels. DEI College werkt samen met de Universiteit van Northampton, het aanbieden van de volgende graden:

BA (Hons) Business Studies BSc (Hons) computers LLB (Hons) Bachelor of Laws BSc (Hons) psychologie BA (Hons) Engels BA (Hons) International Tourism Management (top-up) Law LLM International Commercial MBA Executive / MBA MA Social Innovation

Studeren aan DEI College

DEI College is gelegen in het centrum van Thessaloniki, in moderne faciliteiten speciaal ontworpen om de behoeften van een modern onderwijsorganisatie te dekken.

De academische staf bestaat uit docenten / docenten die voldoen aan de meest strenge wetenschappelijke criteria. De franchise programma's aangeboden op DEI College worden volledig gehouden in Thessaloniki onder academische begeleiding van de geselecteerde universiteiten van wereldklasse.

Centraal in de opleiding van de student is het werk gedaan op een individuele basis. Om studenten te helpen maken het meest effectief gebruik van hun tijd, terwijl op het programma, wordt een lid van de wetenschappelijke staf worden toegewezen aan elke leerling op te treden als zijn / haar persoonlijke tutor.

De taken van de persoonlijke tutor zijn onder andere:

het helpen van de student plan van zijn / haar eigen programma van het werk en zet zijn / haar eigen realistische doelstellingen; zich bewust zijn van de eigen stadium van ontwikkeling student in relatie tot zijn / haar specifieke programma, en de vorderingen van elke student moet maken; monitoring met de student zijn / haar eigen vooruitgang op het programma in termen van de lijst van de doelen die ze voor zichzelf hebben vastgesteld; de bespreking van overige persoonlijke, administratieve of financiële problemen;

DEI College, met inachtneming van de bekendheid en de normen van de samenwerkende universiteiten, heeft tot doel de kwaliteit van de dienstverlening te handhaven, het verstrekken van de beste wetenschappelijke instelling, evenals een Europese manier van denken. Op deze manier DEI College is erin geslaagd om het vertrouwen en de waardering van zowel de Britse universiteiten en haar afgestudeerden verdienen, blijft eerste in kwaliteit en geloofwaardigheid.

Studenten kiezen om te studeren aan DEI als gevolg van:

de prestigieuze graden uitgereikt door de top Britse universiteiten; de flexibele manieren van levering (full time - part time); het Engels taalondersteuning klassen; het hooggekwalificeerde wetenschappelijk personeel; de student ondersteunende diensten (huisvesting, studentenleven, begeleiding); de moderne faciliteiten en de uitstekende carrièremogelijkheden - banden met het bedrijfsleven

Locaties

  • Ethnikis Aminis 9 & Tsimiski 131, 54621, Thessaloniki

Vragen