Keystone logo
Damásio | DeVry

Damásio | DeVry

Damásio | DeVry

Invoering

Geboren na een rijping vier decennia, de Faculteit Damásio - geërfd wet van de voorbereidende cursus die een faculteit of excellence erkend in de hele markt, en een ongeëvenaarde structuur, die de bibliotheek, Study Center en haar eigen juridische uitgeverij voorafgegaan. Toegevoegd aan dit een historische campus, ontworpen door architect Ramos de Azevedo, en het heeft er een mijlpaal in de nationale juridische wereld, waarvan de missie is om complete professionals, uitgerust met vaardigheden en capaciteiten die hen in staat stellen te nemen en elk gebied van de wet na te streven te bereiden geweest .

De faculteit Damásio wordt erkend als de grootste Centrum voor Juridische Studies in Brazilië en is een van de vijf wet scholen in São Paulo dat de OAB Seal wordt aanbevolen.

In 2015 heeft Damasio deel van DeVry Education Group, een wereldwijde leverancier van educatieve diensten te worden, met meer dan 80 jaar geschiedenis en is aanwezig in meer dan 50 landen met meer dan 160 duizend studenten.

Als u wilt dat een kwaliteit van internationaal onderwijs, Damasio | DeVry is uw beste optie.

Locaties

  • São Paulo

    R. da Glória, 195 - Liberdade

    Opleidingen

    Vragen