Keystone logo
CY Cergy Paris University - School of Law LL.M. Belastingrecht, Ondernemingsrecht en Compliance
CY Cergy Paris University - School of Law

LL.M. Belastingrecht, Ondernemingsrecht en Compliance

Cergy, Frankrijk

1 Years

Engels

Full time

30 Jun 2024

09 Sep 2024

EUR 7.000 / per year *

Op de campus

* Volledige LLM: EU aanvragers / 7.500 € niet-EU aanvragers | Dubbele LLM: 11.000 € niet-EU aanvragers / 10.000 € EU aanvragers

Invoering

De LL.M. in French and European Law, specialisatie in Taxation, Business Law and Compliance is een zeer selectief programma dat je capaciteiten om te werken in een internationale bedrijfsomgeving zal versterken.

Dit programma wordt volledig in het Engels gegeven en biedt een unieke kans voor anderstaligen om Frans en Europees belasting- en ondernemingsrecht te studeren.

De lessen en seminars worden gegeven door zowel internationale academici als gerenommeerde professionals van prestigieuze internationale bedrijven in Parijs.

Na afronding van het programma kunnen studenten twee diploma's behalen: een gespecialiseerd LL.M. universitair diploma en een nationaal masterdiploma.

  • Studenten en professionals zonder erkend diploma krijgen het gespecialiseerde LL.M. universitair diploma.
  • Studenten met een Juris Doctor (JD), een LL.B. (4 jaar) of een gelijkwaardige erkende kwalificatie krijgen zowel de gespecialiseerde LL.M. universitaire graad als een nationaal masterdiploma.

De graad is competitief, selectief en ontworpen voor rechtenstudenten met een hoog niveau van juridische studies en een uitstekend niveau van de Engelse taal. Het programma is meerdere malen onderscheiden door verschillende organisaties en het Franse Ministerie van Hoger Onderwijs.

Gezamenlijk LL.M. programma met de Universiteit van Dundee, Schotland (UOD)

Het gezamenlijke LL.M.-programma is een opwindende nieuwe onderneming die twee dynamische en hooggewaardeerde rechtenfaculteiten combineert. Erkende experts zullen lesgeven aan studenten en diepgaande kennis opdoen van een breed scala aan hedendaagse rechtsonderwerpen vanuit zowel een common law als civil law perspectief.

Het programma is uniek en biedt twee kwalificaties in twee semesters. Studenten die deelnemen aan het Joint LL.M. programma zullen afstuderen met een LL.M. in International Commercial Law van UOD en een nationale master in Frans en Europees recht, gespecialiseerd in fiscaliteit, ondernemingsrecht en compliance van CYU.

Ideale studenten

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Programma collegegeld

Programma levering

Over de school

Vragen