Keystone logo
Case Western Reserve University School of Law

Case Western Reserve University School of Law

Case Western Reserve University School of Law

Invoering

Onze school

We leiden al meer dan 125 jaar advocaten op. Maar we zijn niet gefocust op het verleden - we weten dat het belangrijkste is hoe we u voorbereiden op uw toekomst.

Een Nationale Leider

Wij zijn een nationaal erkende rechtenfaculteit in het hart van University Circle, een bloeiende culturele wijk nabij het centrum van Cleveland, Ohio.

Onze programma's op het gebied van internationaal recht, gezondheidsrecht en intellectueel eigendomsrecht behoren tot de top van het land. Leiderschapscursussen en praktijkervaringen zijn verwerkt in ons innovatieve curriculum. Alle studenten beginnen in hun eerste jaar met echte klanten te werken en nemen tijdens hun derde jaar deel aan een halftijdse praktijkervaring van een semester, voltijd of een jaar.

Het tijdschrift National Jurist plaatste ons in de top 25 van rechtsscholen die de beste kansen op het gebied van openbaar belang bieden, en in de eerste "erelijst van rechtsscholen" die de beste praktische opleiding bieden.

We bieden JD-, LLM- en SJD-graden, evenals tien dual-degree-programma's.

Bovendien kunnen JD-studenten na hun 1L-jaar in het buitenland studeren op 17 partnerscholen of tijdens hun 3L-jaar een buitenlandse LLM-graad behalen op drie partnerscholen:

 • Comillas Pauselijke Universiteit in Madrid,
 • Middlesex-universiteit in Londen,
 • Universiteit van Parijs Dauphine

Onze groeiende aanwezigheid

Ongeveer tweederde van onze studenten komt van buiten Ohio en meer dan 10.000 alumni wonen en werken over de hele wereld. Onze afgestudeerden zijn werkzaam in een breed scala van juridische, overheids-, non-profit- en zakelijke omgevingen. Veel van onze alumni zijn CEO's, partners van advocatenkantoren, overheidsfunctionarissen en andere erkende leiders.

Deskundige faculteit

We hebben een gastvrije, vriendelijke omgeving die samenwerking tussen professoren, bestuurders, medewerkers, studenten en alumni stimuleert. Als je lid wordt van onze rechtenfaculteit, maak je deel uit van onze juridische familie.

Missie

Bij Case Western Reserve University School of Lawis diversiteit een kernwaarde. We streven ernaar een inclusieve omgeving te zijn waarin alle leden zich gemachtigd voelen om deel te nemen aan de gemeenschap, waarbij creatieve energie en inzichten worden aangemoedigd die resulteren in een betere instelling.

We zijn inclusief mensen van alle raciale, etnische, culturele, sociaaleconomische, nationale en internationale achtergronden en verwelkomen de diversiteit van gedachten, pedagogie, religie, leeftijd, seksuele geaardheid, genderidentiteit/expressie, politieke overtuiging en handicap.

We streven naar het creëren van een inclusiecultuur die relaties en interacties tussen mensen met verschillende achtergronden aanmoedigt, een cultuur die de menselijke waardigheid vergroot, vooroordelen en discriminatie actief vermindert en de kwaliteit van leven voor iedereen in onze gemeenschap verbetert.

Wat we doen

We creëren, koesteren en onderhouden partnerschappen tussen de rechtenfaculteit, de universiteit, juridische organisaties, alumni en andere gemeenschapspartners om diversiteits- en inclusiviteitsinitiatieven te ondersteunen. Dit omvat diversiteits- en inclusietrainingen en evenementen om een ondersteunende gemeenschap op te bouwen.

Ons programma wordt geleid door een commissie van docenten, personeel, studenten, alumni en diversiteitsleiders van universiteiten, evenals leden van de juridische gemeenschappen in Cleveland en Ohio. We werken samen om een divers strategisch plan en initiatieven te creëren om van de rechtenfaculteit een diverse en inclusieve plek te maken voor alle studenten, medewerkers en docenten.

Een verbonden instelling

Wij maken deel uit van Case Western Reserve University, een hoog aangeschreven onderzoeksinstelling met meer dan 6.600 afgestudeerde en professionele studenten en meer dan 5.150 niet-gegradueerde studenten.

De universiteit is ook de thuisbasis van de vele andere graduate schools, waarvan we met veel samenwerken voor duale graden:

 • Weatherhead School voor Management;
 • Medische faculteit;
 • Caseschool voor ingenieurswetenschappen;
 • Frances Payne Bolton School voor verpleegkunde;
 • School voor tandheelkunde;
 • School voor afgestudeerde studies;
 • Jack, Joseph en Morton Mandel School voor Toegepaste Sociale Wetenschappen; En
 • Hogeschool voor Kunsten en Wetenschappen.

Ranglijsten

 • #9 in gezondheidswetgeving - US News & World Report, ranglijstuitgave 2021.
 • #24 in International Law - US News & World Report, ranglijstuitgave 2021.
 • #40 in Intellectual Property Law - US News & World Report, rangschikkingskwestie 2021
 • #44 in Clinical Education, US News en World Report, ranglijstuitgave 2021.
 • #30 Nationale facultaire ranglijst voor wetenschappelijke impact -- Heald and Sichelman Study, 2019.

Onze faculteit staat op de 30e plaats in de natie wat betreft wetenschappelijke impact. Ze zijn bekende experts in hun vakgebied en hun eerste prioriteit is het succes van onze studenten.

Locaties

 • Cleveland

  Case Western Reserve University School of Law Foreign Graduate Legal Studies 11075 East Boulevard

  Vragen