Keystone logo
The Catholic University of America - Columbus School of Law

The Catholic University of America - Columbus School of Law

The Catholic University of America - Columbus School of Law

Invoering

De Columbus School of Law schittert als een verborgen parel binnen de wettelijke onderwijs in Washington, DC Het is een academie bestaat uit collegiale en medelevend studenten, een ondersteunende en academisch onderscheiden faculteit, en een ervaren en goed verbonden alumni basis die klaar staat om te helpen de huidige studenten hun doelen te bereiken.

Onze studenten blinken zowel individueel als collectief. Zij verdienen beurzen, externships, en studiebeurzen; sommige publiceren ook in juridische tijdschriften. Onze Moot Court en proeven teams winnen lofbetuigingen aan wedstrijden van Puerto Rico naar Wenen naar Hong Kong. CUA Law studenten pleiten voor live-klanten via onze baanbrekende juridische kliniek, dagelijks bewijst de waarheid van de oude stelregel: ik doe en ik begrijp.

De faculteit-student ratio is klein. Hoogleraren gaan de extra mijl om studenten te helpen met aanbevelingen en in het maken van professionele verbindingen. Voeg daarbij een wet schoolomgeving genoteerd voor kameraadschap, waar studenten willen zien elkaar opvolgen, en je hebt de basis van een onvergetelijke law school ervaring.

Docenten en doeners, onze full-time en adjunct docenten zijn professoren, wetenschappers, onderzoekers, beoefenaars en juridische commentatoren van de eerste orde. Sommige blijven actief in de rechtszaal. Anderen hebben de benchmark teksten geschreven in vakken als onrechtmatige daad en effectenrecht. Zij presenteren op conferenties en op panelen over de hele wereld. Ze worden gelezen, geciteerd, geciteerd, en gerespecteerd. Boven alles, is onze faculteit gewijd aan excellentie in het onderwijs van de wet en om de prestaties succes van onze studenten.

Onze state-of-the-art gebouw is gelegen op slechts enkele minuten van het centrum van Washington, DC, juridische epicentrum van de natie en de beste stad in Amerika voor de studie van het recht. De Columbus School of Law heeft een lid van de Association of American Law Schools (AALS) sinds 1921 en de American Bar Association (ABA) sinds 1925 geweest.

Wij nodigen u uit om onze website te verkennen en te leren over wat de Columbus School of Law uit elkaar staan. Sinds 1897, heeft de wet school verwelkomd studenten van ieder geloof en achtergrond, het onderwijs, het begeleiden en bijstaan ​​van hun transformatie tot een aantal van de beste beoefenaars van juridische beroepen in Amerika.

CUA Law Advantage

Gevestigd in Washington, DC, De Katholieke Universiteit van Amerika Columbus School of Law (CUA Law) is een van de beste keuzes die je kunt maken als je doel is om af te studeren met de vaardigheden - zoals kritische juridische analyse, juridische schrijven, en effectieve orale belangenbehartiging - die essentieel zijn voor een succesvolle juridische praktijk in de 21e eeuw zijn.

Bij elke beurt, kan CUA Law's benadering van juridische opleiding worden samengevat met drie woorden: Praktisch, Focused, en aangesloten, ook wel aangeduid als de CUA wet Advantage. Dit in combinatie met een sterk gevoel voor service en is gelegen in de hoofdstad van de natie te maken CUA Law een juridische opleiding ervaring die u zal toestaan ​​om zowel professioneel en als individu groeien.

Dienst

CUA Law heeft een unieke missie van de dienstverlening. Deze missie wordt geïllustreerd door onze toewijding aan pro bono werk, een verbintenis gedeeld door studenten, zowel docenten en alumni. Klinische vaardigheden vormen de kern van hoe de wet functioneert als een hulpmiddel om te helpen en anderen, vooral de meest kwetsbare van de samenleving te beschermen.

Studenten die zich aangetrokken voelen tot de service hebben veel mogelijkheden voor de uitoefening van de lange termijn en korte termijn sociale rechtvaardigheid projecten, evenals studentenorganisaties dat dateert uit de lokale gemeenschap op te geven. CUA wet helpt ook studenten die willen post-graduate beurzen en andere werkgelegenheid voort te zetten in het openbaar belang en de instellingen van de openbare dienst.

Mission Statement Law

De Columbus School of Law is een integraal onderdeel van de Catholic University of America en het ondersteunt en bevordert de doelstellingen en de doelstellingen van de universiteit als geheel, zoals ze hebben in de geschiedenis van de universiteit is bevestigd en worden momenteel vermeld in mission statement van de universiteit. Deze doelstellingen en doelen manifesteren zich in een kern inzet voor de idealen van de waardigheid van elke menselijke persoon; respect voor de onschendbaarheid van al het menselijk leven; rechtvaardigheid geworteld in het algemeen welzijn; de erkenning en bescherming van de mensenrechten als geschenk van de Schepper; de zorg voor de armen, de verwaarloosde en kwetsbare; en de verplichting van de liefde voor elkaar. Als een wet school, streven wij ernaar om te ontdekken, te behouden en door te geven aan de waarheid in al zijn vormen; academische onderscheiding in de katholieke intellectuele traditie te bereiken; en om te verzekeren, in een institutioneel wijze, trouw aan de christelijke inspiratie van de universiteit.

gevoel van institutionele integriteit en de gemeenschap van de school weerspiegelt zijn trouw aan de katholieke idealen en overtuigingen. Als zodanig is de school zet zich in voor het bevorderen van de toch al sterke banden van de gemeenschap door te blijven bevorderen en respect te handhaven en onder docenten, bestuurders, studenten, medewerkers en alumni, en respect voor de diversiteit van achtergronden, religieuze voorkeuren, standpunten, en bijdragen die de leden te brengen aan de wet schoolgemeenschap.

We brengen een bekwaam en divers studenten en bieden de studenten met een uitzonderlijke beroepsonderwijs ontworpen voor te bereiden en hen motiveren om de behoeften van cliënten, gemeenschappen, de natie, het maatschappelijk middenveld en de internationale gemeenschap te dienen met intelligentie, integriteit en kracht. Wij streven ernaar om te geven aan onze studenten een uitgebreide reeks praktische vaardigheden, een breed scala aan leerstellige kennis en een niet aflatende inzet voor de ethische praktijk van het recht. Na het eerste jaar van de studies we leerlingen aanmoedigen om te overwegen deel te nemen aan gestructureerde specialisatie door middel van een scala aan instellingen, klinisch onderwijs, centra, en programma's die de vaardigheden die essentieel zijn voor het verstrekken van de hoogste kwaliteit wettelijke vertegenwoordiging zijn te verbeteren. Door het verstrekken van hoge kwaliteit instructie, strenge beurs, professionele prestatie en dienstverlening aan de gemeenschap, is de wet school zet zich in voor het maken van aanzienlijke en duurzame bijdrage aan de verrijking van de kennis, de integriteit van de advocatuur, en de verbetering van het welzijn van de bredere gemeenschap, de natie, en de kerk.

Locaties

  • Washington

    The Catholic University of America Columbus School of Law 3600 John McCormack Rd., NE , 20064, Washington

Vragen