Keystone logo
University of Colorado Boulder Technologie en intellectueel eigendomsrecht
University of Colorado Boulder

Technologie en intellectueel eigendomsrecht

Boulder, Verenigde Staten

Request duration

Engels

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Colorado Law maakt gebruik van zijn locatie in de metro van Denver-Boulder, het hart van een van de belangrijkste telecommunicatie- en technologiehubs van het land, met Centurylink, DISH Network, CableLabs, Level 3 Communications, Sun Microsystems en Time Warner Telecom. Boulder heeft ook een levendige ondernemersgemeenschap met veel start-ups en opkomende bedrijven, gerangschikt op nr. 1 door onderzoekers van de Federal Reserve Bank of Boston als de best presterende kleine stad voor durfkapitaalinvesteringen, en nr. 2 door de American Electronics Association voor percentage van werknemers werkzaam in geavanceerde technologie.

Colorado Law heeft een van de meest uitgebreide juridische programma's van het land ontwikkeld, gericht op informatietechnologie. Technologieadvocaten pakken interessante beleidsuitdagingen en nieuwe juridische kwesties aan en behoren tot de meest tevreden binnen de advocatuur. Colorado Law is de juiste plaats op het juiste moment voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het verkennen van de grenzen van ondernemingsrecht, technologiebeleid en intellectueel eigendom.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • LL.M in intellectuele eigendom
    • Concord, Verenigde Staten
  • LL.M./MSL in intellectueel eigendomsrecht
    • Washington, Verenigde Staten
  • LLM in informatietechnologie en intellectueel eigendomsrecht
    • Brighton, Verenigd Koninkrijk