Keystone logo
University of Colorado Boulder Arbeidsrecht
University of Colorado Boulder

Arbeidsrecht

Boulder, Verenigde Staten

Request duration

Engels

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Van een gebied dat ooit uitsluitend werd beheerst door de regel dat werknemers bijna geen rechten hebben tegen ontslag of enige vorm van behandeling op de werkplek, is het arbeids- en arbeidsrecht uitgegroeid tot een van de meest substantiële gebieden van federale rechtszaken en regelgeving. Vakbondswetten en loonwetten van de jaren dertig werden gevolgd door de wetten inzake discriminatie op grond van ras, geslacht en leeftijd van de jaren zestig.

In de jaren negentig en 2000 zijn die wetten uitgebreid naar nieuwe gebieden, zoals accommodatie voor gehandicapten, verlof om gezinsredenen, genetische discriminatie en klokkenluiden binnen bedrijven. Tegenwoordig vormen arbeids- en arbeidsrechtzaken "een steeds groter deel van de federale burgerlijke rol, nu de grootste categorie van zaken". Kevin M. Clermont & Stewart J. Schwab, Hoe de eisers van arbeidsdiscriminatie het doen voor de federale rechtbank, 1 J. Empirical Leg. Stud. 429, 429 (2004). Claims alleen al vormen bijna 10 procent van alle federale geschillen.

Studenten van Colorado Law genieten van een breed scala aan aanbiedingen op het gebied van arbeids- en arbeidsrecht. De school biedt jaarlijks “de grote drie” cursussen aan: arbeidsrecht, arbeidsdiscriminatie en arbeidsrecht. Geen enkele is een vereiste voor een ander, en geen enkele heeft een wachtlijst dankzij de lage student / docentenverhouding van Colorado Law.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen