Keystone logo
University of Colorado Boulder

University of Colorado Boulder

University of Colorado Boulder

Invoering

Met onze wortels in Colorado en een wereldwijde kijk, zijn we een ondersteunende en diverse educatieve en wetenschappelijke gemeenschap op een plek die inspireert tot een krachtige zoektocht naar ideeën, kritische analyse, contemplatie en burgerbetrokkenheid om kennis over de wet te vergroten in een open, rechtvaardige samenleving .

Onze missie: Een uitmuntende school voor publiek recht zijn die: studenten een state-of-the-art juridische opleiding biedt en hen voorbereidt om verstandig en met professionaliteit te dienen; bevordert de ontwikkeling van kennis door middel van studiebeurzen, het testen van nieuwe ideeën en uitdagingen voor de status quo; en fungeert als een voertuig en katalysator voor zinvolle openbare dienstverlening, die allemaal van hoge waarde zijn voor onze studenten en een positieve impact hebben - zowel lokaal als wereldwijd - op de advocatuur en de samenleving.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Boulder

    Boulder, Verenigde Staten

    Vragen