Keystone logo
Cleveland State University, Cleveland-Marshall College of Law

Cleveland State University, Cleveland-Marshall College of Law

Cleveland State University, Cleveland-Marshall College of Law

Invoering

Cleveland-Marshall is een studentgerichte wet school gewijd aan het creëren van kansen. Als onderdeel van haar strategisch plan, de school lijkt een gevarieerde set van individuen inschrijven - en doet alles wat in haar macht ligt om een ​​educatieve ervaring die voldoet aan de behoeften van elke individuele hen een voordeel te geven als ze kijken naar hun uiteindelijke doelen te bereiken vorm te geven.

De sleutel tot succes Cleveland-Marshall's in haar focus op het individu is de superieure fundament van de middelen tot haar beschikking ten behoeve van elke student en graduate.

Gelegen in het centrum van Cleveland, Cleveland-Marshall College of Law in Cleveland State University brandstoffen een van de meest bloeiende juridische markten van de natie.

De bijna 120 jaar oude instituut was de eerste wet school in Ohio om vrouwen toe te laten en het was een van de eerste wet scholen in Ohio naar minderheden toe te geven. Een inzet voor diversiteit blijft een van de school sterkste waarden, en in 2010, Cleveland-Marshall werd de allereerste ontvanger van de Diversity Matters Award uitgereikt door de Law School Admissions Raad. De school heeft een lange traditie van kansen, en wordt consequent erkend voor zijn part-time programma. De school uitzonderlijk sterke klinische aanwezigheid, samen met een bloeiende pro bono-programma dat meer dan 11.000 studenten vrijwilligerswerk uur klokt per jaar, heeft Cleveland-Marshall een pilaar in de gemeenschap gemaakt.

De 21e eeuw C | M | LAW blijkt dat een school van de gelegenheid ook een school of excellence kan zijn.

Studenten worden blootgesteld aan state-of-the-art geschillen technologie in de Trial rechtszaal, de meest technologisch geavanceerde leren rechtszaal in Ohio en een van de eerste in het land. Het Center for Health Law and Policy rechtstreeks verbindt studenten om het uitgestrekte medisch netwerk van de regio, en de baanbrekende Grote Meren Sport en Entertainment Law Academy dompelt studenten in praktische opleiding in een groeiende gebied van het recht.

Cleveland-Marshall schepte een 93 procent stangendoorlaat rente op de juli 2013 Ohio Bar examen, de tweede alleen voor de Ohio State onder Ohio negen wet scholen.

Rijden met de prestatie is strategisch bar voorbereidingsprogramma Cleveland-Marshall's, waaronder een innovatief partnerschap met een bar prep provider, Barbri, dat alle Cleveland-Marshall geeft studenten een rand in de richting van succes.

De school is een van de eerste wet de scholen om strategische ondersteuning voor ondernemende studenten aanbieden.

Succesvolle Solo Beoefenaars vormden een task force om training, ondersteuning en begeleiding aan studenten die geïnteresseerd zijn in het starten van een eigen praktijk, afgedekt door de Solo Law Practice Incubator, opening in het voorjaar van 2014 aan te bieden. De incubator is een van minder dan 10 landelijke gehuisvest op een wet schoolcampus en zal kantoorruimte, middelen en ondersteuning te leveren voor afgestudeerde ondernemers.

Volbracht faculteit bieden een solide wetenschappelijke basis en brengen een breed scala aan wetenschappelijke en praktische kennis.

Cleveland-Marshall telt invloedrijke docenten die goed geïnformeerd over de nieuwste problemen waarmee hun gebied van specialiteit, omdat ze behoren tot de toonaangevende onderzoeken en beoefenaars in die gebieden. Lesgeven is de eerste prioriteit voor de faculteit, die vertonen uitzonderlijke inzet en bereidheid om te werken met individuele studenten. Cleveland-Marshall docenten zijn experts in relevante en snel groeiende gebieden van de praktijk, met inbegrip van milieu, gezondheidszorg en ruimte wet.

Concentratie Cleveland-Marshall's is op de student.

Studenten kiezen hun eigen weg, en worden aangemoedigd om een ​​mix van klassen en betrokkenheid ervaringen te creëren om het beste voorbereiden om te werken in het geschil, administratieve of advocacy loopbaan van hun keuze. Meer dan 30 studentenorganisaties, waaronder drie zeer gerespecteerde student tijdschriften, uit te breiden op de klas studies en studenten verder te ontwikkelen in gespecialiseerde gebieden van hun keuze.

De praktische toepassing van de klas studies is een focus vanaf de eerste week van de wet school.

Tijdens de introductieweek, worden de studenten blootgesteld aan de wet in actie tijdens een vernieuwend bezig learning dag. Elke student is gegarandeerd om praktijkervaring op te krijgen voor zijn afstuderen via een geëngageerde leren eis voldaan door middel van een kliniek of Externship. Langs de weg, leerlingen luisteren naar en zich met gedachte-leiders die zorgen voor een uitzonderlijke inzichten uit de jaren doorgebracht in hun bepaald gebied.

Cleveland-Marshall bevordert een cultuur van samenwerking.

In de CM-omgeving studenten vaak zien elkaar als bondgenoten, geen tegenstanders. Leerlingen van de school hebben een reputatie voor het samen werken aan hun wederzijds voordeel, omdat ze duwen door de gezamenlijke uitdagingen van de wet school. Studenten en afgestudeerden consequent verwijzen klasgenoten als sommige van hun beste vrienden, en vaak te bouwen posities en zelfs carrières rond het werken met collega-Cleveland-Marshall afgestudeerden.

Centraal in het succes van Cleveland-Marshall's is de sterke alumni basis, misschien wel een van de meest betrokken en ondersteunende juridische netwerken in de natie.

Cleveland-Marshall alumni zijn vertegenwoordigd in gerechtelijke zetels in lokale staat en federaal niveau, en als prominente bedrijfsleiders, ambtenaren en general counsel in alle vijftig staten en internationaal. Getalenteerde alumni routinematig terug te geven aan de school en hulp gids en mentor onze studenten in de advocatuur.

De Cleveland-MCleveland-Marshall-verbinding niet eindigt wanneer een student loopt de deur uit als een afgestudeerde.

De familie Cleveland-Marshall van alumni is een levenslange bron van beoefenaars die zijn integraal in elkaar bereiken hun dromen te helpen. De uitzonderlijke Bureau van Carrière Planning is beschikbaar voor niet alleen voor afgestudeerden het behalen van hun eerste positie, maar om te helpen alumni groeien gedurende hun hele loopbaan. Afgestudeerden die geïnteresseerd zijn in een ondernemende instelling worden aangeboden onschatbare strategische steun, waaronder het innovatieve nieuwe Solo Practice Incubator.

Cleveland-Marshall's sterke verbinding met de juridische gemeenschap, samen met een geëvolueerde benadering van leren en een focus op carrière planning voor succes ervaringsgerichte, positioneert Cleveland-Marshall als een leider in geëvolueerd, innovatief juridisch onderwijs.

Locaties

  • Cleveland

    1801 Euclid Avenue, OH 44115, Cleveland

    Opleidingen

    Vragen