Keystone logo
Chicago State University

Chicago State University

Chicago State University

Invoering

2

Chicago State University zal haar sesquicentennial in 2017 te vieren. Chicago State University opende zijn deuren als een lerarenopleiding school in een lekkende railroad vracht auto in Blue Island, Illinois op 2 september 1867. Vandaag, in tegenstelling tot de universiteit is een volledig geaccrediteerd publiek, stedelijke instelling gelegen op 161-pittoreske acres in een residentie aan de zuidkant van Chicago. Tijdens het eerste jaar van haar oprichting, CSU ingeschreven 62 leerlingen. De huidige student inschrijving is bijna 7.200.

Het pad vanaf dan tot nu toe werd gekenmerkt door verandering. Gedurende meer dan 140 jaar heeft CSU zijn naam, focus, het bestuur en de locatie veranderd. Maar bij elke overgang, heeft de universiteit zicht hield van zijn educatieve missie en verbeterde haar diensten naar Chicago en de omliggende gemeenschappen.

1

Vandaag de dag, CSU wordt bestuurd door een Raad van Toezicht door de gouverneur van Illinois benoemd. Van de universiteit vijf colleges- Health Sciences, Kunsten en Wetenschappen, Business, Onderwijs, en Farmacie - bieden 38 undergraduate en 30 graduate graden verlenen van programma's. Daarnaast CSU heeft een divisie van voortgezet onderwijs en niet-traditionele programma's die uit te reiken naar de gemeenschap met de extensie cursussen, afstandsonderwijs en not-for-kredietprogramma's.

Van zijn nederige afkomst, heeft Chicago State University ontwikkeld tot een uitstekende, nationaal befaamde universiteit die een toegevoegde waarde biedt onderwijs voor iedereen die zijn heilige hallen in te voeren. Consequent evolueren naar state-of-the-art trends weerspiegelen in het hoger onderwijs, Chicago State University bereidt studenten voor op succes in de eenentwintigste eeuw.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Vragen