Keystone logo
Católica Global School of Law

Católica Global School of Law

Católica Global School of Law

Invoering

Católica Global School of Law opgericht in 2009, is sindsdien het epicentrum geworden van de groeiende focus van Universidade Católica Portuguesa op transnationaal juridisch onderwijs. Gevestigd in Lissabon – een geografische en strategische brug tussen Europa en de Verenigde Staten – werd Católica Global School of Law opgericht met het fundamentele doel om toekomstige generaties advocaten voor te bereiden op hun praktijk in de context van meerdere rechtsgebieden en diverse juridische bronnen.

Sinds de oprichting is Católica Global School of Law succesvol geweest in het bereiken van een aantal doelen. Het heeft opmerkelijke groepen geleerden aangetrokken, zowel ingezetene als bezoekende, en cohorten afgestudeerde studenten van meer dan 50 verschillende nationaliteiten, beiden afkomstig van prestigieuze rechtsscholen van over de hele wereld. Het heeft vier geavanceerde programma's gelanceerd: de LL.M. Recht in een Europese en mondiale context , de LL.M. Internationaal ondernemingsrecht , de LL.M. Recht in een digitale economie , en de Global Ph.D. in de wet . De kwaliteit van deze programma's werd jarenlang consequent erkend door de Financial Times, die Católica Global School of Law heeft uitgekozen als een van de meest innovatieve rechtsscholen ter wereld.

Over het geheel genomen is Católica Global School of Law erin geslaagd om snel een cruciaal centrum voor juridisch onderwijs en onderzoek in continentaal Europa te worden, nadat ze een van de oprichters was van de Law Schools Global League en onlangs lid was geworden van het European Law School Network.


Missie en waarden

Bij Católica Global School of Law streven we ernaar een ongeëvenaarde academische ervaring te bieden die onze afgestudeerden voorbereidt om leiders in de advocatuur te worden. De ervaring die we bieden is gebaseerd op een fundamentele overtuiging: dat de studie van het recht niet alleen gaat over het beheersen van de juridische regels, maar ook over het begrijpen van de sociale, politieke en economische context waarin het recht opereert.

We streven ernaar een cultuur van uitmuntendheid in juridisch onderwijs en onderzoek te bevorderen, door kritisch denken, innovatieve probleemoplossing en interdisciplinaire samenwerking te bevorderen. Onze faculteit bestaat uit vooraanstaande juridische wetenschappers en praktijkmensen die een schat aan kennis en expertise naar de klas brengen, in programma's die zijn ontworpen om studenten een mondiaal perspectief op het recht te bieden. We geven ook prioriteit aan praktijkgericht leren via een verscheidenheid aan vaardighedenseminars, pleitwedstrijden en andere ervaringsmogelijkheden waarmee onze studenten hun kennis in de praktijk kunnen toepassen.

Een vooraanstaande rechtenfaculteit moet ook een ondersteunende gemeenschap zijn die diversiteit, inclusiviteit en sociale verantwoordelijkheid waardeert. Bij Católica zetten we ons in voor het creëren van een omgeving die gastvrij en inclusief is voor studenten van alle achtergronden, en voor het bevorderen van een cultuur van dienstverlening die onze toewijding aan het algemeen belang weerspiegelt.

Uiteindelijk is het ons doel om afgestudeerden af te leveren die niet alleen uitmuntende advocaten zijn, maar ook baanbrekers die een positieve impact zullen hebben op hun gemeenschap en de samenleving als geheel.

Locaties

Vragen