Keystone logo
Católica Global School of Law

Católica Global School of Law

Católica Global School of Law

Invoering

Católica Global School of Law opgericht in 2009, is sindsdien uitgegroeid tot het epicentrum van de groeiende focus van de Universidade Católica Portuguesa op transnationaal juridisch onderwijs. Católica Global School of Law is gevestigd in Lissabon, een geografische en strategische brug tussen Europa en de Verenigde Staten, en is opgericht met als fundamenteel doel toekomstige generaties advocaten voor te bereiden op hun praktijk in de context van meerdere jurisdicties en diverse juridische bronnen.

Sinds de oprichting is Católica Global School of Law erin geslaagd een aantal doelen te bereiken. Het heeft opmerkelijke groepen geleerden aangetrokken, zowel ingezeten als bezoekende, en cohorten afgestudeerde studenten van meer dan 50 verschillende nationaliteiten, beide afkomstig van prestigieuze rechtsscholen van over de hele wereld. Het heeft vier ultramoderne programma's gelanceerd: de LL.M. Recht in een Europese en mondiale context , de LL.M. Internationaal ondernemingsrecht , de LL.M. Recht in een digitale economie en de wereldwijde Ph.D. in de wet . De kwaliteit van deze programma's wordt al vele jaren consistent erkend door de Financial Times, die Católica Global School of Law heeft geselecteerd als een van de meest innovatieve rechtsscholen ter wereld.

Over het algemeen is Católica Global School of Law erin geslaagd om snel een cruciaal centrum voor juridisch onderwijs en onderzoek in continentaal Europa te worden, als een van de oprichters van de Law Schools Global League en onlangs lid geworden van het European Law School Network.Missie & Waarden


Onze visie

Bij Católica Global School of Law streven we ernaar toonaangevend te zijn in wat we doen, door geavanceerd juridisch onderwijs te bieden en ervoor te zorgen dat we behoren tot de beste internationale rechtsscholen ter wereld.


Onze missie

Onze missie is tweeledig.

Ten eerste zijn we vastbesloten om voortdurend innovatieve programma's te ontwikkelen om de studenten de komende 30 jaar op te leiden en hen te helpen internationale juridische carrières op het hoogste professionele niveau na te streven. Om dit doel te bereiken, hebben we een opmerkelijke faculteit verzameld, met wetenschappers en praktijkmensen die de onderwijsaanpak omarmen die in onze programma's wordt beoogd.

Ten tweede streven we naar baanbrekend juridisch onderzoek en zorgen we voor brede toegang tot de kennis die bij Católica wordt geproduceerd. Daarom hebben we een aantal van de meest veelbelovende academici in hun vakgebied geworven voor onze residente faculteit - wetenschappers die in staat zijn om collaboratief en impactvol onderzoek uit te voeren.


Onze waarden

 • Geef geavanceerd juridisch onderwijs
 • Maatschappelijke impact hebben op nationaal en internationaal niveau
 • Ontwikkel frisse denkkaders
 • Genereer juridisch onderzoek van topniveau
 • Bevorder ethisch gedrag
 • Stimuleer diversiteit en inclusiviteit in onze studentenorganisatie

Locaties

Locaties
 • Lisbon

  Palma de Cima catolica.law@ucp.pt , 1649-023, Lisbon

  • instagram

Vragen