Keystone logo
Center for International Legal Studies LL.M. in transnationale handelspraktijken
Center for International Legal Studies

LL.M. in transnationale handelspraktijken

1 Years

Engels

Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 13.860 / per credit *

Blended, Afstand leren, Op de campus

* $ 660 per credit, 2 volledige collegegeldbeurzen en tal van 50% collegegeldbeurzen zijn beschikbaar

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Vier instellingen organiseren de LL.M. in transnationale handelspraktijken . Het Center for International Legal Studies (CILS, Salzburg, Oostenrijk) heeft wereldwijd meer dan 5.000 advocaten. De rechtenfaculteit van Lazarski University (Warschau, Polen) staat de afgelopen zeven jaar op de eerste plaats van de Poolse universitaire rechtenfaculteiten. Het Centre for Financial Law and Policy van de Lixin University is gevestigd in Shanghai, China, de Boston University School of Law (Boston, Massachusetts) werd opgericht in 1872 en staat in de top 25 van meer dan 200 door de American Bar Association geaccrediteerde rechtsscholen.

De Centraal-Europese locaties (Salzburg en Warschau) en de Aziatische locatie (Shanghai), met de sessie-indeling van twee weken, bieden een groot voordeel aan degenen die geen jaar weg kunnen nemen van hun werk, met name actieve beoefenaars, aan degenen die het zich niet kunnen veroorloven de tijd of kosten van een jaar in het buitenland en / of voor degenen die moeite hebben om een visum te krijgen om in de Verenigde Staten te studeren. Het programma is bedoeld om ervaren advocaten samen te brengen met deskundige faculteitsleden, en de seminarstructuur leent zich voor actieve uitwisseling tussen de deelnemers. Eenendertig advocaten uit 10 landen, variërend in leeftijd van 25 tot 59 jaar, namen deel aan de meest recente twee weken durende LL.M. sessies.

De LL.M. vereist voldoening van 21 studiepunten over vier cycli die elk jaar worden aangeboden in Salzburg in juni 2021 (2 sessies), in Shanghai in juli 2021, in Boston in augustus (2021) en in Warschau in oktober (2020 en 2021). De LL.M. kan in één tot vijf jaar worden voltooid.

LL.M. cursussen worden in het Engels gegeven door faculteiten die worden aangeboden door CILS, Lazarski University, Lixin University en Boston University.

142095_CEU1.jpg

142096_CEU2.jpg

Center for International Legal Studies","author_url":"","source":"Center for International Legal Studies"}" />

137201_137155_LixinUniversityShanghai.jpg
Center for International Legal Studies / Center for International Legal Studies

Center for International Legal Studies","author_url":"","source":"Center for International Legal Studies"}" />

137198_137158_BostonUniversityBoston.jpg
Center for International Legal Studies / Center for International Legal Studies

Collegegeld voor 2020-2021 is $ 660 per credit. Studenten wonen doorgaans één of twee sessies per jaar bij. De LL.M. moet binnen vijf jaar na aanvang worden voltooid. Er zijn twee beurzen voor volledig collegegeld en tal van studiebeurzen van 50 procent beschikbaar.

Aanvragers voor de LL.M. in transnationale handelspraktijken moet een erkende eerste graad in de wet hebben en aantoonbaar beschikken over academische en professionele competenties. Niet-moedertaalsprekers van het Engels moeten blijk geven van bekwaamheid in de taal.

Deadline van de aanvraag

Over het algemeen kunnen aanvragen tot twee weken voor de startdatum van een residentiële sessie worden geaccepteerd. Als de aanvrager echter een visum nodig heeft om naar de locatie van de sessie te reizen, moet zijn of haar aanvraag uiterlijk zes weken voor aanvang van de sessie zijn ontvangen. Dit is om voldoende tijd te geven voor het verstrekken van een uitnodigingsbrief van de universiteit en voor het gastland om een visum af te geven. Als u vragen heeft over visumvereisten, neem dan contact op met de ambassade of het consulaat van het land dat u van plan bent te bezoeken.

Yorkhill Foundation Scholarships

Een gift van de Yorkhill Foundation stelt CILS Benefactors in staat om twee beurzen voor volledig collegegeld te financieren, elk ter waarde van US $ 13,860, voor deelname aan de LL.M. in Transnational Commercial Practice-programma dat begint in 2021. Kandidaten moeten een curriculum vita indienen, vergezeld van twee referentiebrieven en een verklaring waarin wordt uiteengezet waarom de voltooiing van de LL.M. heeft niet alleen waarde voor de aanvrager, maar ook voor de juridische gemeenschap van de aanvrager en voor het grote publiek. De deadline voor ontvangst van de aanvraag voor een Yorkhill Foundation Scholarship is 15 december 2020.

CILS Benefactors Inc. beurzen

CILS Benefactors Inc. is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling die financiering biedt aan studenten uit geselecteerde landen die anders niet konden deelnemen aan de LL.M. programma CILS Benefactors Inc. biedt 20 50% collegegeldbeurzen met ingang van 2021. Aanvragen van gekwalificeerde studenten worden beoordeeld op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt. De deadline voor het aanvragen van een 50% -beurs is 30 dagen voorafgaand aan de aanvang van een academische sessie. Na toekenning blijft de beurs gelden voor alle studiepunten (residentieel, afstandsonderwijs en stages) die nodig zijn om de LL.M. in transnationale handelspraktijken. CILS Benefactors Inc. is liberaal geweest in het verstrekken van financiering. Directe financieringsverzoeken aan het Center for International Legal Studies met de indiening van de LL.M-aanvraag.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • LLM Internationaal handels- en economisch recht
  • London, Verenigd Koninkrijk
 • LLM internationaal ondernemingsrecht - voltijds
  • Bristol, Verenigd Koninkrijk
  • Leeds, Verenigd Koninkrijk
  • + 3 meer
 • LLM in internationaal handelsrecht
  • Swansea, Verenigd Koninkrijk