Keystone logo
Center for International Legal Studies

Center for International Legal Studies

Center for International Legal Studies

Invoering

Het Center for International Legal Studies - CILS / het Centrum - is een onderzoeks-, opleidings- en onderwijsinstituut zonder winstoogmerk, opgericht en opererend als een organisatie van openbaar belang naar Oostenrijks recht. Het internationale hoofdkantoor bevindt zich sinds 1976 in Salzburg, Oostenrijk. Het belangrijkste doel is het bevorderen en verspreiden van kennis onder leden van de internationale juridische gemeenschap. CILS organiseert elk jaar verschillende seminars in Europa, Noord- en Zuid-Amerika, Afrika, Azië en het Midden-Oosten. Deze conferenties en vergaderingen zijn gecertificeerd voor CLE / CPD-krediet door de Law Society of England and Wales, the Bar of the Netherlands, the States of California, New York, Texas, and other states based on reciprocity. Het Center for International Legal Studies heeft sinds 1977 meer dan 100 juridische onderzoeksprojecten ontwikkeld, gecoördineerd en gepubliceerd. Wereldwijd zijn bijna 5.000 advocaten erkend voor hun bijdragen aan CILS-projecten. Meer dan 300 hebben zich aangemeld voor het CILS Congress of Fellows. Andere gewaardeerde academici en beoefenaars steunen het Centrum als volwaardige en ereleden en geassocieerde leden. Het International Legal Practice Internship Program van het Centrum plaatst jonge advocaten en rechtenstudenten in opleidingsfuncties bij advocatenkantoren in Europa, Noord- en Zuid-Amerika, Azië en Afrika. Deze stagiaires kunnen ook krediet krijgen in de JD- of LLM-programma's van hun rechtsscholen en CILS onderhoudt ook institutionele samenwerking met verschillende rechtsscholen om dit te bereiken. Door middel van het programma Visiting Professors plaatst het Centrum ervaren beoefenaars in het bezoeken van lectoraten aan instellingen in Oost-Europa en de voormalige Sovjetrepublieken. Meer dan 300 senior advocaten hebben sinds de start van het programma in 2006 bijna 700 benoemingen op zich genomen.

FDI2015xs

In samenwerking met Lazarski University Warsaw, Lixin University Shanghai en Central European University Vienna biedt het centrum een LLM in Transnational Commercial Practice aan voor afgestudeerden en beoefenaars van rechten. De LLM vereist de vervulling van 21 studiepunten over een periode van twee tot drie jaar. Cyclus I wordt gegeven in Wenen, Oostenrijk, Cyclus II wordt gegeven in Shanghai, China, en Cyclus III wordt gegeven in Warschau, Polen. De Cycle I residerntial is verplicht. De Cycle II- en Cycle III-sessies zijn optioneel. Vijftien credits zijn online beschikbaar. Het Center for International Legal Studies organiseert en heeft, samen met SULS, PUSL, DIS en KCL, de Foreign Direct Investment International Arbitration Moot opgericht, de eerste investor-State arbitration moot competition. Het centrum beheert het International Business Law Consortium, een alliantie van geselecteerde onafhankelijke advocatenkantoren die elkaar helpen hun cliënten internationaal te dienen.

Center for International Legal Studies","author_url":"","source":"Center for International Legal Studies"}" />

137200_137156_LazarskiUniversityWarsaw.jpg

Center for International Legal Studies","author_url":"","source":"Center for International Legal Studies"}" />

137198_137158_BostonUniversityBoston.jpg

Yorkhill Foundation Scholarships

Een geschenk van t hij Yorkhill Foundation stelt CILS Begunstigers voor de financiering van twee full-collegegeld beurzen, elk met een waarde van US $ 13.860, voor deelname aan de LL.M. in Transnationale handelspraktijk programma te beginnen in 2021. Aanvragers van een curriculum vitae, vergezeld door twee brieven van de referentie en een verklaring moeten indienen waarin de reden waarom de c ompletion van de LL.M. zal een toegevoegde waarde hebben, niet alleen aan de aanvrager, maar ook van de aanvrager juridische gemeenschap een nd het publiek een t groot. De deadline voor ontvangst van de aanvraag voor een Yorkhill Foundation Scholarship is 15 januari 2021.

CILS Benefactors Inc. beurzen

CILS Benefactors Inc. is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling die financiering biedt aan studenten uit geselecteerde landen die anders niet zouden kunnen betalen om deel te nemen aan de LL.M. programma. CILS Begunstigers Inc biedt 20 50% collegegeld beurzen die begint in 2021. Aanvragen van gekwalificeerde studenten worden beoordeeld op een eerst komt, het eerst maalt. De deadline voor het aanvragen van een 50% -beurs is 30 dagen voorafgaand aan het begin van een academische sessie. Eenmaal toegekend, zal de beurs blijft van toepassing voor alle credits (residentieel, leren op afstand, en stages) nodig om de LL.M. voltooien in transnationale handelspraktijken . CILS Begunstigers Inc. is liberaal in het verstrekken van financiering. Rechtstreekse financiering verlangt om de Center for International Legal Studies met het indienen van de LL.M. toepassing.

Locaties

 • Warsaw

  Warsaw, Polen

  • Shanghai

   Shanghai Lixin University of Accounting and Finance, , Shanghai

   • Vienna

    Quellenstraße 51, 1100, Vienna

    Vragen