Keystone logo
Cardiff University LLM-wet
Cardiff University

LLM-wet

Cardiff, Verenigd Koninkrijk

1 Years

Engels

Full time

Request application deadline

23 Sep 2024

GBP 22.700 / per year *

Op de campus

* voor overzees | voor thuis: £10,450

Invoering

Met ons Law LLM programma kun je het hele juridische spectrum bestuderen zonder je te richten op één specifiek rechtsgebied.

Het doel is om je de kennis en expertise te bieden die je in staat stellen om een volwaardiger bijdrage te leveren aan je gekozen beroep door de ontwikkeling van intellectuele competentie en postdoctorale vaardigheden.

Je kunt elk van de beschikbare modules in het studiejaar volgen uit de lijsten van de gespecialiseerde LLM programma's, en een scriptie voltooien.

Waarom deze cursus bestuderen

Studeer een programma dat is ontworpen om je de grootst mogelijke flexibiliteit te geven om door te gaan met gevorderde juridische studies op elk gebied dat je maar wilt.

Hedendaagse kwesties

Een algemene waardering krijgen van een reeks actuele kwesties in specifieke rechtsgebieden, zowel nationaal als internationaal.

Denk kritisch

Het zal je stimuleren om de huidige en voorgestelde regelgeving kritisch te evalueren.

Doe diepgaand onderzoek

Je zult laten zien dat je geavanceerde kennis hebt op specifieke rechtsgebieden en deel uitmaken van onze wereldwijd toonaangevende onderzoeksstaf.

Pas je leerproces aan

Profiteer van een gevarieerd aanbod aan modules waarmee je het programma kunt afstemmen op je eigen interesses en carrièredoelen.

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Programma collegegeld

Over de school

Chat with students

Vragen