Keystone logo
Campbell University School of Law Juris Doctor in Law's pleitbezorging
Campbell University School of Law

Juris Doctor in Law's pleitbezorging

Raleigh, Verenigde Staten

Request duration

Engels

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Het historisch sterke competitieve advocacy-programma van Campbell Law heeft de afgelopen jaren talloze prijzen gewonnen, waaronder alleen al in 2019 zes nationale titels. Sinds 2012 hebben studentenadvocaten van Campbell Law één internationaal kampioenschap, 10 nationale kampioenschappen, vijf nationale tweedeprijswinnaars, negen nationale halve finalisten, negen regionale kampioenschappen en ten minste 20 nationale individuele prijzen voor beste advocaten vergaard. preLaw Magazine heeft Campbell Law opnieuw gerangschikt onder de Top Law Schools for Trial Advocacy in het voorjaarsnummer van 2019.

Campbell Law stond op de vijfde plaats in de Trial Competition Performance Ranking (TCPR) van Fordham University School of Law voor het academiejaar 2018-19. Campbell Law is de enige rechtsschool in North Carolina die in de Top 25 staat.

Binnen de klas heeft Campbell Law een traditie om advocaten op te leiden om overtuigende advocaten te zijn voor hun respectievelijke cliënten. Achter de toewijding aan advocacy-onderwijs staat het uitgangspunt dat elke advocaat zal pleiten voor iets in zijn of haar rol als advocaat-adviseur.

"Campbell Law heeft een lange en trotse traditie in het opleiden van advocaten voor het betreden van de advocatuur", aldus Campbell Law, directeur van het Advocacy Program en professor in de rechten Dan Tilly. “Elke advocaat die afstudeert met een Campbell Law-diploma kan elke rechtszaal binnenlopen en met vertrouwen procederen. Dat is een kenmerk van de Campbell Law-graad. Ik ben enorm trots om te zien dat onze reputatie wordt bevestigd als een van de beste advocacy-opleidingen in het land. "

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • LLM Medisch recht en ethiek - voltijds
  • London, Verenigd Koninkrijk
  • Manchester, Verenigd Koninkrijk
  • + 2 meer
 • Rechten LLB Honours
  • London, Verenigd Koninkrijk
 • Postdoctoraal diploma in de rechten (PGDL) online - voltijds
  • Online