Keystone logo
Buckinghamshire New University LLB (Hons) Law
Buckinghamshire New University

LLB (Hons) Law

High Wycombe, Verenigd Koninkrijk

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 9.250 / per year

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

* Maak je diploma sneller met dit versnelde eerstejaars programma. Je kunt beginnen in januari en eindigen in juli - klaar om direct door te gaan naar je tweede jaar in september. Je zal:

  • gevestigd zijn op onze High Wycombe Campus
  • profiteren van het volledige programma
  • versnellen uw reis naar hoger onderwijs
  • geniet van alle geweldige faciliteiten die worden aangeboden

Deze LLB helpt je niet alleen de kernkennis en het begrip van de inhoud en processen van veel rechtsgebieden te ontwikkelen, maar ook vaardigheden op hoog niveau op het gebied van communicatie, analyse, probleemoplossing en onderzoek, die essentieel zijn in veel andere levensgebieden. .

Onder de vakken die je studeert, zijn de "basisvakken" Recht - Strafrecht, Contractenrecht, onrechtmatige daad, Publiekrecht, Europees recht, Landrecht en Equity & Trusts. Dit betekent dat onze LLB wordt erkend als een "Qualifying Law Degree" (QLD) door de Solicitors Regulation Authority en de Orde van Advocaten, en dus voldoet aan de eerste kwalificatiefase als advocaat of barrister.

Je studeert ook modules om je juridische, professionele en persoonlijke vaardigheden te ontwikkelen; en je kunt optionele modules kiezen in een reeks juridische onderwerpen, en sommige uit onderwerpen van buiten de wet die je juridische studies aanvullen.

Een diploma rechten is een uitdagende cursus, maar het is er een die tijdens en na de cursus grote beloningen oplevert. Dit is waarom de cursus zo de moeite waard en empowerment is. Veel van onze studenten hebben ons verteld hoe ze zijn getransformeerd door de ervaring met ons, en zijn doorgegaan met dingen te doen waarvan ze nooit hadden gedacht dat ze dat zouden kunnen.

Als je op Aylesbury Campus bent gevestigd, kun je flexibel studeren, meestal een volledige dag en een avond, zodat je aansluit bij je baan, gezin of andere verplichtingen.

Cursus details

De kwaliteit van ons onderwijs wordt erkend in de Nationale Studenten Enquête en de Complete Universiteitsgids. De klassen zijn klein en het onderwijs is gericht op interactie. Daarom wordt u als persoon behandeld, niet alleen als een nummer.

De cursus is uitdagend en we zijn ons ervan bewust dat echte mensen echte problemen kunnen hebben, dus bied uitzonderlijke ondersteuning aan onze studenten, samen met uitstekend onderwijs en lesmateriaal, een proactief systeem van persoonlijke begeleiding en een "opendeur" -beleid voor studenten om contact op te nemen met hun docenten.

Ons team van docenten combineert achtergronden als academici en als beoefenaars, zodat ze diepte en breedte toevoegen aan uw ervaring met rechten. Ze zetten zich in om uw ontwikkeling in en door de wet te bevorderen en ervoor te zorgen dat u afstudeert met de vaardigheden en capaciteiten voor een succesvolle en bevredigende carrière.

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat elke student positieve hulp krijgt bij het bereiken van hun doelen op het gebied van werk of verdere studie wanneer ze afstuderen. De vaardigheden die in de cursus zijn ingebouwd, zijn hier een essentieel onderdeel van, maar er zijn ook de lezingen door externe sprekers, de sessies waarop onze afgestudeerden terugkomen om over hun ervaringen te praten, de sessies georganiseerd door de carrièredienst en de persoonlijke ondersteuning die wordt geboden. in combinatie met de Careers Service. Bovendien zullen docenten je helpen om werkervaring te vinden die bij je past.

Wat zijn de toelatingseisen voor de cursus?

Een typisch aanbod is een UCAS-tariefscore van 96. Er zijn minimaal twee volledige A-niveaus (of equivalent) vereist. Elke aanvraag wordt op individuele basis bekeken.

Bezoek onze internationale pagina's voor meer informatie over onze internationale Engelse toegangseisen.

Kandidaten die niet voldoen aan de minimumvereisten voor het driejarige undergraduate-programma, of degenen die zich niet volledig voorbereid voelen op een opleiding, kunnen een vierjarig programma aanvragen, inclusief een stichtingsjaar.

Bucks New University","author_url":"","source":""}" />

144095_BF0958imagesStudents

leerplan

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen