Keystone logo
Brooklyn Law School

Brooklyn Law School

Brooklyn Law School

Invoering

De fundamentele missie van Brooklyn Law School is om studenten te voorzien van de kennis, vaardigheden en ethische waarden die nodig zijn voor een carrière in de wet. Een goed afgeronde juridische opleiding legt studenten bloot aan de theorie en juridische doctrine en geeft hen de praktische vaardigheden die van hen als juristen worden verwacht. Om zijn missie te verwezenlijken, heeft de rechtenstudie een gemeenschap van uitstekende juristen en docenten en studenten die tot de beste en de slimste behoren, gecreëerd en blijft dit creëren.

De Brooklyn Law School is toegewijd om bij te dragen tot de verbetering van ons begrip van het recht, juridische instellingen en de samenleving als geheel.

De faculteit van de Brooklyn Law School produceert een indrukwekkend oeuvre, inclusief casebooks, verhandelingen en artikelen in gerenommeerde juridische tijdschriften. De status van de faculteit heeft de reputatie van de rechtsschool in de Verenigde Staten en daarbuiten enorm verbeterd.

Brooklyn Law School heeft meer dan een eeuw ervaring met het opleiden van studenten om zich te bezighouden met het uitoefenen van de wet.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • New York

    Brooklyn Law School 250 Joralemon St, Brooklyn, 11201, New York

    Vragen