Keystone logo
Boston University School of Law

Boston University School of Law

Boston University School of Law

Invoering

Waarom BU Law?

Boston University School of Law is een van de beste rechtsscholen van het land met een geschiedenis van uitmuntendheid die teruggaat tot 1872. Onze faculteiten worden consequent erkend voor uitzonderlijk onderwijs, uitmuntende wetenschap en transformerend mentorschap. Met meer dan 25.000 alumni die in alle 50 staten en meer dan 100 landen over de hele wereld wonen, hebben onze afgestudeerden toegang tot een uitgebreid wereldwijd netwerk dat bijdraagt aan hun professionele succes. Het BU Law-complex, bestaande uit het ultramoderne Sumner M. Redstone Building en de aangrenzende toren van 17 verdiepingen, ligt in het hart van Boston met uitzicht op de Charles River.

academici

De cursussen bij BU Law zijn ongetwijfeld veeleisend. Maar de beloningen zijn even indrukwekkend. Met gevierde, ervaren docenten als gids, daag jezelf uit door te kiezen uit meer dan 200 cursussen en seminars die je kunnen voorbereiden op een verscheidenheid aan praktijkgebieden - een van de diepste leerplannen voor rechtsscholen in de natie. US News & World Report heeft verschillende van onze programma's tot de beste van het land gerangschikt, waaronder gezondheidsrecht (#5) en intellectueel eigendom (#11). Je kunt je expertise ook blijven aanscherpen in een van de vier LLM-programma's, 16 dual degree-aanbiedingen of verschillende certificaatprogramma's. Of krijg internationale bekendheid in een van de 20 buitenlandse studieprogramma's op 18 locaties over de hele wereld. Met andere woorden, BU Law biedt u volop mogelijkheden om te groeien - als advocaat én als mens.

Diversiteit bij BU School of Law

Open voor iedereen sinds de jaren '70. De jaren 1870.

Sinds onze oprichting in 1872 biedt Boston University School of Law juridisch onderwijs aan alle gekwalificeerde studenten, ongeacht ras, geslacht of religie. In feite waren we een van de eersten die dit deden lang voordat de meeste scholen dat deden - daarom zijn veel van onze studenten "primeurs" in hun vakgebied geworden.

Een netwerk van ondersteuning

De toewijding van de BU Law aan een diverse studentenpopulatie begint lang voordat je op de campus arriveert en reikt tot ver na het afstuderen.

 • Voor school: je wordt tijdens de zomer doorverbonden met een upperclassman die al je vragen kan beantwoorden. Dan kun je ervoor kiezen om Be Yourself Orientation bij te wonen, een tweedaagse reeks welkomstevenementen voor gekleurde studenten, degenen die zich identificeren als LGBTQIA en hun bondgenoten voorafgaand aan de algemene oriëntatie.
 • Als student: je vindt een goed ontwikkeld systeem van ondersteuning en mentorschap om je door je rechtenstudie heen te helpen. Slechts enkele van de mensen die als hulpbron voor u optreden, zijn:
 • Faculteit: naast je facultaire adviseur, die je zal helpen bij academische en professionele beslissingen, word je gekoppeld aan een facultaire mentor met gemeenschappelijke persoonlijke of loopbaangerelateerde interesses. Je hebt misschien ook de mogelijkheid om op te treden als onderzoeksassistent voor of co-auteur van een paper met een professor wiens specifieke academische bezigheden overeenkomen met die van jou.
 • Beheerders: Dean Onwuachi-Willig houdt regelmatig gemeentehuizen, kantooruren en andere informele bijeenkomsten als een platform voor uw stem. De Associate Dean for Equity, Justice & Engagement faciliteert het inhuren en trainen van docenten in lijn met onze institutionele waarden voor billijke educatieve ervaringen. De zeer toegankelijke Dienst Studentenzaken biedt tal van middelen, zowel academisch als persoonlijk, om rechtenstudenten te ondersteunen. En de door BU Law aangewezen directeur voor Student Diversity, Equity & Engagement, zet zich in voor het cultiveren van een gemeenschap die uiteenlopende individuen en een breed scala aan overtuigingen, ideeën en meningen verwelkomt. Maak kennis met de directeur Diversity, Equity & Engagement.
 • Bovenbouwstudenten: BU Law staat bekend om haar buitengewoon vriendelijke gemeenschap, en bovenbouwstudenten zijn de drijvende kracht achter deze reputatie. Of het nu je officiële studieadviseur is of een oudere student die je ongevraagd e-mails stuurt als je de les mist, 2 en 3L's zorgen voor je, wat niet veel rechtsscholen kunnen zeggen.
 • Studentenorganisaties: BU Law heeft meer dan 30 studentenorganisaties - waaronder twaalf affiniteitsgroepen - die zich richten op persoonlijke kwesties, professionele of speciale interesses en sociale bezigheden. Deze groepen houden vaak netwerkevenementen met professionals in de gemeenschap en alumni, wat ons brengt bij ...
 • Alumni: BU Law's netwerk van bijna 25.000 alumni die op verschillende gebieden over de hele wereld oefenen, is de ultieme loopbaanbron. Je wordt gekoppeld aan een alumni-mentor als 1L om onmiddellijk te profiteren van de begeleiding en loopbaanadvies van iemand die oefent in een vakgebied, sector of geografische locatie die voor jou interessant is.
 • Tijdens het zoeken naar een baan: het Career Development & Public Service Office (CDO) zal nauw met u samenwerken om uw carrièrepad en de stappen die u moet nemen om u erop voor te bereiden, in kaart te brengen. Uw loopbaanadviseur, een advocaat die voorheen werkzaam was op het rechtsgebied waarin u geïnteresseerd bent, zal u kennis laten maken met onze robuuste wervingsprogramma's, ons uitgebreide alumninetwerk en de vele andere loopbaanbronnen die u als BU-student Rechten ter beschikking staan.
 • Als alumnus: Ondersteuning stopt niet bij het afstuderen. Je hebt niet alleen een enorm professioneel netwerk van BU Law-alumni, maar de CDO blijft afgestudeerden ook ondersteunen bij hun zoektocht naar een baan, en programma's zoals het Loan Repayment Assistance Program bieden vergevingsgezindheid voor alumni die in de publieke sector werken.

toelatingen

Locaties

 • Boston

  765 Commonwealth Avenue, 02215, Boston

Vragen