Keystone logo
Bond University Master of Laws
Bond University

Master of Laws

Bond University, Queensland, Australia, Australië

0 Weeks

Request teaching languages

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

TOELATINGSEISEN

De Master of Laws programma wordt aangeboden aan mensen met een professionele wet kwalificatie (Bachelor of Laws, Juris Doctor of gelijkwaardig).

PROGRAMMA BESCHRIJVING

De Master of Laws is een postdoctorale wet kwalificatie die maximale flexibiliteit en keuze biedt met een breed scala van specialistische gebieden, wat betekent dat je kunt je master aan uw interessegebied en professionele behoeften te ontwerpen. Wie op zoek is om hun kennis op een bepaald gebied uit te breiden zullen profiteren van het onderzoek naar de hedendaagse juridische kwesties, zowel internationale en lokale perspectieven, terwijl het ontwikkelen van hun juridisch onderzoek en schrijfvaardigheden.

programmastructuur

Je moet 8 onderwerpen te voltooien:
Verplichte Law Onderwerp (1)

  • Geavanceerde juridische redenering, onderzoek en Schrijven

Recht Keuzevakken (7)
Studenten moeten zeven onderwerpen uit de lijst van de postdoctorale wet keuzevakken te kiezen.
Studenten kunnen ook wensen om een ​​specialisatie binnen hun diploma te ondernemen, het kiezen van vier wet onderwerpen binnen een goedgekeurde studiegebied. Deze omvatten:

  • Canadese Law and Practice
  • Corporate and Commercial Law and Practice
  • Dispute Resolution
  • International Business and Finance Law

Studenten zijn in staat om te kiezen uit een specialisatie, maar moeten alle keuzevakken (totaal 70cp) uit de postdoctorale aanbod in de Faculteit der Rechtsgeleerdheid te nemen. Geen algemene keuzevakken worden aangeboden in dit programma.
Indien passend toezicht beschikbaar is, kunt u ervoor kiezen om twee keuzevakken te vervangen met een minderjarige proefschrift na goedkeuring door de Faculteit der Rechtsgeleerdheid.

PROFESSIONELE RESULTATEN

De Master of Laws biedt een postdoctorale kwalificatie die kennis een afgestudeerde of beoefenaar verbreedt in een gekozen gebied van specialisatie.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen