Keystone logo
Bond University Graduate Diploma in Legal Practice
Bond University

Graduate Diploma in Legal Practice

Bond University, Queensland, Australia, Australië

0 Weeks

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Afstand leren, Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

TOELATINGSEISEN

Bachelor of Laws of Juris Doctor diploma van een Australische instelling.

PROGRAMMA BESCHRIJVING

De Graduate Diploma in de juridische praktijk, ook wel bekend als Professional Legal Training (PLT), is de link tussen uw graad in de rechten en steeds een advocaat. De PLT-programma is een alternatief voor het uitvoeren van een juridische stage voor toelating in Queensland. Ons PLT programma is een cursussen mate waarin een gestructureerde biedt en begeleid juridische opleidingen, op basis van de Competentie Normen voor instapniveau advocaten ontwikkeld door het toelaten van autoriteiten en de Australasian Professional Legal Education Council (APLEC).

programmastructuur

De PLT-programma bestaat uit drie onderdelen:

 1. Juridische stage
  De juridische stage component wordt geleid door onze PLT juridische academici en bood elk semester in elk van onze drie verschillende vormen van levering: op de campus (full-time), online (full-time) of online (part-time). Voor studenten op de campus, wordt deze component geleverd in persoon en op de campus. Voor online studenten het wordt geleverd door intensieve sessies op de campus en leren online. Online studenten hebben de flexibiliteit om hun online leren te voltooien van overal in Australië of in het buitenland.
 2. Praktische ervaring
  Deze component vereist dat de studenten volledig 75 dagen werkervaring onder toezicht van een advocaat in een erkend bureau wet of organisatie in Australië. We hebben een toegewijde en ervaren loopbaanontwikkeling professional om u actief te helpen bij het beveiligen van uw stage. Werkervaring kan worden uitgevoerd in meer dan een advocatenkantoor of organisatie en kan voor of na de juridische stage component worden afgerond. Krediet voor eerdere werkervaring in erkende toezicht werkplekken beschikbaar kan zijn voor maximaal 40 dagen. Online part-time studenten kunnen hun werkervaring tegelijk compleet met de juridische stage component.
 3. Voortzetting van Practical Training
  Deze component biedt studenten met een verdere 75 uren van training en online ingevuld. Het ondersteunt en is gebaseerd op de kennis en vaardigheden verbeterd, aangescherpt en leerde door studenten tijdens hun werk in de juridische stage en praktische ervaring componenten. Studenten zijn voorzien van de gang, een-op-een ondersteuning van het PLT directeur, die optreedt als hun mentor voor dit onderdeel.

PROFESSIONELE RESULTATEN

Succesvolle afronding van de Graduate Diploma in Legal Practice stelt u in staat om een ​​aanvraag voor toelating tot de juridische praktijk in Australië. U moet contact opnemen met de desbetreffende toelating bevoegdheid om de eisen vast te stellen voor de toelating in uw staat of gebied. Wederzijdse erkenning wetgeving vergemakkelijkt ook het proces van de beoefenaars toegelaten in een staat die toegang zoeken in andere Australische rechtsgebieden.

Voor wie op zoek om zich te specialiseren, zal de Graduate Diploma in Legal Practice u te voorzien van een twee-onder-krediet tot de Master of Laws.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • LLM Medisch recht en ethiek - voltijds
  • London, Verenigd Koninkrijk
  • Manchester, Verenigd Koninkrijk
  • + 2 meer
 • Rechten LLB Honours
  • London, Verenigd Koninkrijk
 • Postdoctoraal diploma in de rechten (PGDL) online - voltijds
  • Online