Keystone logo
Bath Spa University LLB (Hons) in de rechten
Bath Spa University

LLB (Hons) in de rechten

Bath, Verenigd Koninkrijk

3 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

23 Sep 2024

GBP 15.750 / per year

Op de campus

Invoering

Wet LLB (Hons)

Onze rechtenstudie omvat de 'fundamenteelrechtelijke onderwerpen' die vereist zijn door de Bar Standards Board, waaronder onrechtmatige daad, contracten, strafrecht en eigendomsrecht. Je leert ook praktische vaardigheden zoals zaakanalyse, onderhandelen en alternatieve geschillenbeslechting, opstellen, interviewen en pleiten.

Je ontwikkelt het vermogen om verbanden te leggen tussen juridische onderwerpen; dit komt overeen met de juridische en paralegal praktijk, waar problemen zelden netjes verpakt zijn. Je wordt ook ondersteund bij het ontwikkelen van je professionele praktijk- en inzetbaarheidsvaardigheden gedurende de opleiding.

Je maakt een keuze uit een reeks interdisciplinaire opties, waaronder bedrijfskunde, criminologie en sociologie, maar ook juridische opties zoals ondernemingsrecht, arbeidsrecht of entertainment-, media- en intellectueel eigendomsrecht. Hierdoor word je niet alleen een betere jurist - dankzij je ervaringen buiten een juridisch onderwijskader - maar heb je ook betere vooruitzichten op de arbeidsmarkt als je niet voor een carrière in de rechten kiest.

We moedigen je aan om stage te lopen en de rechtenkliniek in het derde jaar is een ervaringsgerichte leeroptie die je de kans geeft om juridisch advies aan cliënten te geven.

toelatingen

leerplan

Programma resultaat

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Voorzieningen

Programma levering

Over de school

Vragen