Keystone logo
Barry University Dwayne O. Andreas School of Law

Barry University Dwayne O. Andreas School of Law

Barry University Dwayne O. Andreas School of Law

Invoering

Barry University Dwayne O. Andreas School of Law is de enige Dominican Law School in de Verenigde Staten en de eerste American Law School die deel uitmaakt van een universiteit die is opgericht door religieuze vrouwen. De School of Law streeft ernaar om kwalitatief hoogstaand juridisch onderwijs te bieden in een zorgzame omgeving met een religieuze dimensie. Studie en reflectie leiden tot geïnformeerde actie, en toewijding aan sociale rechtvaardigheid leidt tot gezamenlijke dienstverlening. De School of Law bevordert de hoogste normen van ethiek en competentie in de praktijk van de wet en andere bezigheden. De School of Law probeert studenten uit te dagen om intellectuele, persoonlijke, ethische, spirituele, ecologische en sociale verantwoordelijkheden te omarmen in een sfeer van academische vrijheid. Het programma streeft ernaar zijn afgestudeerden uit te rusten om de kennis, waarden en vaardigheden die ze opdoen toe te passen om persoonlijke groei, de advocatuur, het gerechtelijk systeem, de samenleving en de aardse gemeenschap te bevorderen. Binnen haar katholieke Dominicaanse traditie waardeert de School of Law geloofskwesties door middel van religieuze vrijheid. De School of Law wil de diversiteit in onze gemeenschap en in het beroep vergroten. Het steunt de rekrutering en het behoud van leden van ondervertegenwoordigde groepen, met name raciale en etnische minderheden, om een meer diverse faculteit, personeel en studentenorganisatie te creëren.

Bekwaam en toegewijd aan hun roeping, heeft de Barry Law-faculteit uitstekende referenties op het gebied van onderwijs, studiebeurzen en service. Als voormalige diplomaten, onderhandelaars, voorvechters van mensenrechten, wetenschappers en procesvoerders brengen onze faculteitsleden een niveau van kennis en toewijding met zich mee dat alleen door ervaring kan worden verkregen. Zij geven deze diverse opleiding op hun beurt weer door aan jou, de rechtenstudent.

Barry bevordert en ondersteunt het intellectuele leven, met de nadruk op levenslang leren, groei en ontwikkeling. De universiteit streeft naar wetenschappelijke en kritische analyse van fundamentele vragen van de menselijke ervaring. Bij het nastreven van de waarheid bevordert de universiteit de ontwikkeling van oplossingen die het algemeen welzijn en een meer humane en rechtvaardige samenleving bevorderen.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Orlando

    East Colonial Drive,6441, 32807, Orlando

    Vragen