Keystone logo
Bar-Ilan University LLB (Bachelor in de rechten)
Bar-Ilan University

LLB (Bachelor in de rechten)

Ramat Gan, Israël

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Oct 2024

ILS 14.000 / per year *

Op de campus

* basiscollegegeld | voor buitenlandse studenten 25% hoger dan het basiscollegegeld voor Israëlische bachelorstudenten

Invoering

BIU's Faculteit der Rechtsgeleerdheid staat bekend om haar baanbrekende juridische en interdisciplinaire onderzoek en uitmuntend onderwijs, terwijl ze zich diep verbindt met de Israëlische samenleving en een concept van recht promoot dat betrekking heeft op gemeenschappen, relaties en de bevordering van sociale rechtvaardigheid. Dialoog en samenwerking, positief en creatief denken, complexe training en communicatie worden aangemoedigd.

Gebieden van innovatie en speciale expertise zijn religie en recht, duurzaamheid en milieurecht, familierecht, recht en technologie, regelgeving, conflictoplossing en onderhandeling.

De faculteit heeft een uitgebreide klinische opzet en onderzoekscentra die sociale rechtvaardigheid bevorderen, die betrokken zijn bij diepgaande processen van verandering, groei en ontwikkeling in de Israëlische samenleving en die een diepe verbinding leggen tussen theorie en praktijk.

De rechtenfaculteit van BIU heeft uitgebreide internationale banden en uitwisselingsovereenkomsten met enkele van de meest vooraanstaande scholen in de Verenigde Staten, Europa, Canada en China.

Onze faculteitsleden, van wie velen afgestudeerd zijn aan de Ivy League en andere topuniversiteiten over de hele wereld, bevinden zich in de voorhoede van het onderzoek in Israël en internationaal en worden regelmatig uitgenodigd om lezingen te geven en les te geven aan enkele van 's werelds meest prestigieuze universiteiten.

De Faculteit der Rechtsgeleerdheid heeft ervoor gekozen zichzelf te definiëren door middel van uitmuntendheid en innovatie in onderzoek en onderwijs, naast een sterke betrokkenheid bij de Israëlische wet en samenleving.

Het slagingspercentage van onze studenten voor het Israëlische balie-examen ligt rond de 98%.

toelatingen

Voorzieningen

Over de school

Vragen