Keystone logo
© ©ARU
Anglia Ruskin University

Anglia Ruskin University

Anglia Ruskin University

Invoering

ARU is een innovatieve wereldwijde universiteit met studenten uit 185 landen die bij ons komen studeren. We zijn opnieuw genoemd als een van de 350 beste instellingen ter wereld in The Times Higher Education World University Rankings 2021 - en een van de top 40 universiteiten in het VK.

Onze gemeenschap is ongelooflijk belangrijk voor ons en we zijn trots op de rol die we spelen in onze steden en de wijdere regio, inclusief het positieve effect op banen en de lokale economie.*

Studenten, bedrijven en partners profiteren van uitstekende faciliteiten, waaronder onze nieuwe School of Medicine in Chelmsford en het Science Centre in Cambridge. Veel van onze faciliteiten, activiteiten en evenementen staan open voor de bredere gemeenschap.

Waarom kiezen voor ARU?

Er zijn veel redenen.

Ambitie

We zijn niet alleen academisch ambitieus voor onszelf, maar ook voor onze studenten.

We zijn voor het vijfde achtereenvolgende jaar uitgeroepen tot een van de 350 beste instellingen ter wereld in de Times Higher Education World University Rankings 2021 - en een van de top 40 universiteiten in het VK. We staan ook in de Top 10 voor sociale inclusie in The Times Good University Guide 2021.

Studenten vormen het hart van onze universiteit en we zijn verheugd dat onze laatstejaarsstudenten hun onderwijservaring ook hoog waarderen

Uitmuntendheid

We werden genoemd als de toonaangevende universiteit van het VK voor cursussen op het gebied van onderwijs en sportwetenschap in de Guardian League Table 2021. We zijn vooral verheugd dat we een van de 20 beste universiteiten van de Guardian in het VK zijn voor 'Value added', die meet hoe goed we onze studenten, ongeacht hun achtergrond, ondersteunen bij het bereiken van hun potentieel.

Daarnaast erkent onze Teaching Excellence Framework (TEF) Silver-prijs de kwaliteit van onze cursussen en de hoge mate van studententevredenheid.

Samenwerking

We zijn een plek waar samenwerking, onderzoek en wetenschappelijke activiteiten de basis vormen voor alles wat we doen. Veel van onze cursussen worden erkend door de industrie en een groot aantal is professioneel geaccrediteerd, waardoor onze studenten klaar zijn voor hun carrière.

Elk jaar helpen we ook 2.000 bedrijven groeien met stagiaires, training, onderzoek en samenwerkingsprogramma's.

botsing

We zijn doelgericht, uitdagend en nieuwsgierig naar onze wereld. Onze academische excellentie is erkend door de Britse financieringsinstanties voor hoger onderwijs, waarbij 12 gebieden zijn geclassificeerd als leidend voor onderzoek. Wij leveren impactvol onderzoek dat urgente problemen aanpakt en een verschil maakt, van het redden van levens tot het besparen van water.**

Onderneming

Terwijl ons hoofd vol ambitie is, staan onze voeten in de wereld om ons heen. We zijn er trots op dat we net zo ondernemend als innovatief zijn en koesteren die kwaliteiten bij onze studenten, met mentorschap, ondersteuning en startfinanciering die wordt aangeboden via de Anglia Ruskin Enterprise Academy.

Enthousiasme

Onze pure can-do-houding onderscheidt ons van anderen. We merken dat enthousiasme aanstekelijk is, de resultaten voor zichzelf laten spreken en de enige Britse universiteit zijn die een wereldwijde 'rising star' is genoemd.***

* Onderzoek uitgevoerd door Hatch Regeneris voor de University and College Union, 2020

** Onderzoeksexcellentiekader (REF) 2014

***Consulenten hoger onderwijs Firetail, tabel gepubliceerd in Times Higher Education, augustus 2016

Onze geschiedenis

Ons verhaal begint in 1858, toen kunstcriticus, beschermheer en filantroop John Ruskin de Cambridge School of Art opende. De kunstacademie groeide uit tot Anglia Ruskin University , afgekort tot ARU, en bevindt zich nog steeds in het hart van onze moderne campus in Cambridge.

ARU worden

In de loop der jaren zijn een aantal hogescholen en instituten onderdeel geworden van ARU. Ze omvatten het Cambridgeshire College of Arts and Technology (CCAT) en het Essex Institute of Higher Education (voorheen het Chelmer Institute - zelf gevormd uit het Mid-Essex Technical College en het Brentwood College of Education). Aanvankelijk werden deze hogescholen samengevoegd tot Anglia Polytechnic en vervolgens tot Anglia Polytechnic University in 1992.

Een nationale en internationale aanwezigheid

Naast onze vier hoofdcampussen hebben we een aantal partnerinstellingen in het VK en in het buitenland, waardoor je de kans krijgt om dicht bij huis te studeren voor een ARU-kwalificatie. De eerste samenwerkingsverbanden ontstonden begin jaren negentig.

Ons International Office, opgericht in 1992, bevordert verdere links en zorgt ervoor dat onze internationale studenten de ondersteuning en informatie krijgen die ze nodig hebben.

cursussen

Onze vroege expertise op het gebied van kunst en onderwijs is verbreed en tegenwoordig bieden we cursussen aan op het gebied van informatica en technologie, techniek, recht, bedrijfskunde, economie, levenswetenschappen en meer.

We zijn toonaangevend op het gebied van gezondheidszorg en sociale zorg sinds 1992, toen de opleiding tot verpleegkundige werd overgedragen van de lokale gezondheidsautoriteiten naar ARU. Naast onze drie hoog aangeschreven verpleegopleidingen leiden we ook verloskundigen, paramedici, operatieafdelingbehandelaars en maatschappelijk werkers op.

Natuurlijk zijn kunst en onderwijs nog steeds belangrijk voor ons. We leiden professionals uit het eerste jaar op op onze campus in Chelmsford en op onze partneruniversiteit in Peterborough. Onze MA Children's Book Illustration is een wereldberoemde cursus die voortbouwt op de lange traditie van de Cambridge School of Art. We hebben ook 21e-eeuwse variaties op onze meer traditionele kunstcursussen omarmd – inclusief computerspelkunst en muziektechnologie.

Ranglijsten

Teaching Excellence Framework Silver award

We zijn verheugd om een TEF Silver-prijs te houden, die de hoge kwaliteit van het onderwijs van onze getalenteerde medewerkers weerspiegelt.

Onze TEF Silver-prijs betekent dat we onderwijs, leerresultaten en resultaten van hoge kwaliteit leveren voor onze studenten en dat we consequent de strenge nationale kwaliteitseisen voor hoger onderwijs in het VK overtreffen. We zijn bijzonder verheugd dat onze beoordeling een zeer hoge mate van studenttevredenheid aan het licht heeft gebracht en dat de meeste van onze studenten uitstekende resultaten behalen.

Onderwijskwalificaties en erkenning van het personeel

Ons academisch onderwijzend personeel behoort tot de meest gekwalificeerde en erkende in het land.

 • Volgens cijfers van de Higher Education Academy (HEA) was in 2017-2018 het percentage van ons onderwijzend personeel dat door de HEA werd erkend ruim 78%, tegen een sectorgemiddelde van 42%.
 • De meest recente cijfers (2015-16) van het Higher Education Statistics Agency (HESA) plaatsen ons in de top 16 instellingen in Engeland voor het percentage personeel met een onderwijskwalificatie: 76% tegen een sectorgemiddelde van 51%.
 • In april 2019 wonnen Sian Shaw en Louise Jenkins van FHEMS het Best Transformational Project bij de eAssessment Awards voor hun werk met MyKnowledgeMap aan de digitale transformatie van praktijkbeoordeling.
 • In september 2018 won Senior Learning Technologist Paul Driver de prestigieuze Association for Learning Technology Learning Technologist of the Year-prijs voor zijn innovatieve werk met virtual reality hier bij ARU.
 • In juni 2017 ontving dr. Zoë Bennett de Lanfranc Award for Education and Scholarship voor haar 'uitstekende bijdrage aan theologisch onderwijs in East Anglia en daarbuiten'.
 • Een aantal van onze academische docenten/ondersteuners van leren is erin geslaagd om University Teaching Fellowships te behalen voor de uitmuntendheid van hun onderwijs.
 • In december 2017 werd Dr. Mat Timmis geaccrediteerd door de British Association for Sport and Exercise Science (BASES) voor toegepaste sport-/oefenwetenschappelijke pedagogiek en hij is een van de weinige mensen in het land die deze prijs hebben behaald.

Awards en erkenning

We zijn winnaars

In 2020 werden we voor het vijfde achtereenvolgende jaar uitgeroepen tot een van de 350 beste universiteiten ter wereld - en een van de top 40 in het VK.

Tegelijkertijd werden we genoemd als de toonaangevende universiteit van het VK voor cursussen op het gebied van onderwijs en sportwetenschappen in de Guardian League Table 2021. We zijn vooral verheugd dat we een van de 20 beste universiteiten van de Guardian in het VK zijn voor 'Value added', die meet hoe goed we onze studenten, ongeacht hun achtergrond, ondersteunen bij het bereiken van hun potentieel: een weerspiegeling van onze toewijding om een inclusieve leeromgeving te bieden.

Dit volgt op prijzen voor de kwaliteit van onze leerfaciliteiten en de impact die we maken op de inzetbaarheid, management- en leiderschapsvaardigheden van onze studenten.

Ook onze laatstejaarsstudenten hebben hun onderwijservaring - inclusief onderwijs, studiebegeleiding, beoordeling en feedback - hoog gewaardeerd in de Nationale Studenten Enquête.

Campusfuncties

Vier hoofdcampussen

Naast Cambridge hebben we campussen in Chelmsford, Londen en Peterborough. Onze campus in Chelmsford bevond zich oorspronkelijk in het stadscentrum, maar is in 1992 verhuisd naar een nieuwe, speciaal gebouwde locatie. Tegenwoordig vind je onze opvallende, moderne gebouwen genesteld aan de rivier in het University and Innovation Quarter van de stad. Ondertussen is in 2011 onze campus in Guild House, Peterborough, geopend. Het is een toegewijde gezondheids-, sociale zorg- en onderwijssite waar we veel van de verpleegkundigen en maatschappelijk werkers in onze regio opleiden.

In 2015 hebben we met genoegen een nieuwe campus in het hart van Londen geïntroduceerd, waar studenten onderwerpen als bedrijfskunde, rechten en financiën studeren op undergraduate en postdoctorale niveaus.

We hebben de afgelopen jaren meer dan £ 115 miljoen in onze campussen geïnvesteerd. Cambridge profiteerde van een grote herontwikkeling in 2011 en in 2014 voltooiden we de werkzaamheden aan onze speciale zorglocatie in Young Street. Het herbergt ultramoderne laboratoria voor klinische vaardigheden, waaronder nepziekenhuisafdelingen. Young Street is ook de thuisbasis van ons gespecialiseerde Muziektherapiecentrum. In 2018 openden we een gloednieuw Science Center en een Law Clinic.

Ondertussen zijn we in Chelmsford begonnen aan een ambitieus ontwikkelingsprogramma. In 1995 opende Hare Majesteit de Koningin het toepasselijk genaamde Queen's gebouw, waarin de Universiteitsbibliotheek is gevestigd. Het is sindsdien vergezeld door (onder andere) ons opvallende Lord Ashcroft-gebouw; Sawyers Building met zijn SuperLabs; het Michael Salmon-gebouw, dat geavanceerde medische simulatiesuites herbergt; en Arise Chelmsford, dat laboratoria, werkplaatsen en kantoorruimte biedt aan kleine bedrijven in de medische en geavanceerde technische sector. De meest recente grote ontwikkeling in onze School of Medicine, die in september 2018 werd geopend en de toekomstige artsen in de regio opleidt in een speciaal gebouwde ruimte met ultramoderne vaardigheden.

Met het oog op de toekomst zijn we er trots op betrokken te zijn bij de oprichting van ARU Peterborough - een gloednieuwe universiteit voor de stad die in september 2022 haar deuren opent.

  Beurzen en financiering

  We weten dat het volgen van een opleiding op veel manieren een grote verplichting is, ook financieel. We hebben een reeks beurzen en beurzen ontwikkeld om dit voor enkele van onze meest getalenteerde studenten gemakkelijker te maken.

  Verdienste-beurs

  Wat is het? Onze Merit Scholarship staat open voor niet-gegradueerde studenten uit het VK (en in aanmerking komende EU / EER-studenten) die examens afleggen in de zomer van 2021 en verwachten BBB te behalen.

  Voor wie is het? Britse of in aanmerking komende EU-studenten die een voltijds undergraduate-diploma studeren op onze Cambridge, Chelmsford of Peterborough Guild House-campussen.

  Hoeveel is het waard? £ 1.000.

  Hoe meld ik me aan? Je ontvangt automatisch onze Merit Scholarship als je voldoet aan de toelatingscriteria en je registreert als ARU-student.

  Alumnibeurs

  Wat is het? Onze Alumnibeurs is voor studenten die een ARU-opleiding hebben afgerond en verder willen studeren.

  Voor wie is het? Britse of in aanmerking komende EU-studenten die een postdoctorale onderwezen of postdoctorale onderzoeksgraad beginnen.

  Hoeveel is het waard? Ofwel 20% korting op postdoctorale cursussen of £ 400 korting op postdoctorale onderzoeksprogramma's.

  Hoe meld ik me aan? Je wordt automatisch beoordeeld voor onze Alumni Scholarship als je je aanmeldt voor een cursus.

  Sportbeurs

  Wat is het? Onze sportbeurs is bedoeld om getalenteerde atleten te ondersteunen tijdens hun tijd bij ARU.

  Voor wie is het? Undergraduate en postdoctorale studenten die concurreren op regionaal, nationaal of internationaal niveau.

  Hoeveel is het waard? Er zijn twee niveaus van beurzen, variërend van £ 1,400 tot £ 12,500 per jaar.

  Hoe meld ik me aan? Vul een aanvraagformulier in, inclusief een ondersteunende verklaring waarin wordt uiteengezet waarom u geschikt bent voor deze beurs.

  Belangrijkste data: Toepassingen zijn het hele jaar door geopend.

  MBA-beurs

  Wat is het? Geef je carrièrevooruitzichten een boost met onze prestigieuze Master of Business Administration (MBA). Studeer in Cambridge en profiteer van onze beurs, die de vorm aanneemt van een korting op de kosten.

  Voor wie is het? De Britse of internationale studenten op onze MBA-cursus.

  Hoeveel is het waard? £ 4.000 voor de eenjarige cursus, of £ 2.000 voor de tweejarige cursus met plaatsing.

  Hoe meld ik me aan? We zullen je automatisch in overweging nemen voor deze beurs wanneer je je aanmeldt voor de MBA.

  Internationale excellentiebeurs

  Wat is het? Onze International Excellence Scholarship wordt toegekend aan studenten die uitzonderlijke academische en buitenschoolse prestaties kunnen aantonen.

  Voor wie is het? Internationale studenten die studeren voor een niet-gegradueerde of postdoctorale opleiding.

  Hoeveel is het waard? £ 4.000.

  Hoe meld ik me aan? Vul een aanvraagformulier in en dien een ondersteunende verklaring van 500 woorden in waarin wordt uiteengezet waarom u geschikt bent voor deze beurs.

  Internationale verdienstebeurs

  Wat is het? Jaarlijks reiken we een aantal Merit Scholarships uit aan internationale studenten die aan de ARU een opleiding gaan volgen.

  Voor wie is het? Internationale studenten die een undergraduate, postdoctorale of onderzoeksgraad aanvragen.

  Hoeveel is het waard? Tussen £ 1.000 en £ 2.000.

  Hoe meld ik me aan? U ontvangt automatisch onze International Merit Scholarship als u aan de geschiktheidscriteria voldoet.

  Internationale alumnibeurs

  Wat is het? Als je al een niet-gegradueerde student bent aan de ARU en wilt doorstromen naar een postdoctorale opleiding, kom je mogelijk in aanmerking voor onze International Alumni Scholarship.

  Voor wie is het? Internationale studenten die een bachelordiploma aan ARU hebben behaald en een postdoctoraal of onderzoeksdiploma aanvragen.

  Hoeveel is het waard? £ 3.000.

  Hoe meld ik me aan? Je ontvangt automatisch onze International Alumni Scholarship als je aan de toelatingscriteria voldoet.

  GEWELDIGE studiebeurs

  Wat is het? In samenwerking met de British Council en de GREAT Britain Campaign bieden we zeven beurzen aan studenten uit China (twee plaatsen), en Egypte, Kenia, Indonesië, Maleisië en Mexico (één plaats per land).

  Voor wie is het? Internationale studenten starten in september 2021 met een postdoctorale opleiding aan de ARU.

  Hoeveel is het waard? £ 10.000.

  Hoe meld ik me aan? Vul het aanvraagformulier voor uw land in.

  Belangrijkste data: Deadline verlengd tot 25 juni 2021 voor China, Indonesië, Maleisië en Mexico.

  De kleine lettertjes

  U kunt meerdere beurzen aanvragen. Als uw aanvraag echter succesvol is, ontvangt u alleen die: dit is de meest waardevolle beurs van degenen waarvoor u zich hebt aangemeld.

  De uitzondering is onze Alumni Scholarship, die je kunt combineren met een andere beurs of beurs.

  Visum vereisten

  Hoe aanvragen en visumondersteuning

  Om een van onze cursussen Engels aan te vragen, hoeft u alleen maar een aanvraagformulier in te vullen. Aanmeldingsformulieren vindt u op de afzonderlijke cursuspagina's.

  Toelatingsproces

  Op voorwaarde dat je voldoet aan de toelatingseisen voor je cursus - en immigratievereisten - stuurt ons International Admissions-team je meestal een voorwaardelijk aanbod.

  Als uw bod voorwaardelijk is, betekent dit dat we nog enkele documenten of betaling nodig hebben. Bijvoorbeeld:

  • een kopie van uw paspoort
  • een kopie van uw Engelse kwalificatie
  • diploma transcripties of referenties (als je vordert naar een academische cursus)
  • cursus aanbetaling
  • volledige cursusgelden
  • bevestiging dat u uw plaats wilt accepteren.

  Als je geïnteresseerd bent in onze Pre-sessional Course (of Pre-sessional Course aan het ARU College), moet je een Secure English Language Test (SELT) afleggen bij een erkend testcentrum.

  Zodra we uw betaling en documenten (die voldoen aan de cursusvereisten) hebben, wordt uw aanbod onvoorwaardelijk gemaakt. Wij zullen dan uw visumbrief in behandeling nemen. In dit stadium kunnen we contact met u opnemen.

  Als u uit een land van de Europese Unie of de Europese Economische Vereniging (EER) komt, heeft u geen visum nodig.

  English Language Requirements

  Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

  Locaties

  • Cambridge

   Anglia Ruskin University, East Rd, Cambridge CB1 1PT, , Cambridge

  • Chelmsford

   Bishop Hall Ln, Chelmsford CM1 1SQ, , Chelmsford

   • Peterborough

    University House, Swain Ct, Peterborough PE2 9PW, , Peterborough

    • London

     19 Charterhouse St, London EC1N 6RA, , London

     Vragen