Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
American University Washington College of Law

American University Washington College of Law

American University Washington College of Law

Invoering

American University Washington College of Law werd in 1896 opgericht door Ellen Spencer Mussey en Emma Gillett in een tijd waarin vrouwen grotendeels werden uitgesloten van de advocatuur. Met het online Master of Legal Studies-programma, honoreert het College of Law de nalatenschappen van de oprichters door het leveren van een hoogwaardige juridische opleiding die professionals in staat stelt hun juridische vaardigheden te gebruiken om terug te geven aan hun gemeenschap.

Het programma is bedoeld voor niet-juristen die kunnen profiteren van een fundamentele juridische opleiding, maar die geen advocaat willen worden. Studenten nemen deel aan live online lessen waar ze samenwerken met de faculteit en leren juridische procedures en concepten die hun vermogen om hun werk uit te voeren kunnen vergroten. Het curriculum richt zich op juridische onderwerpen zoals compliance, gezondheidszorg, cyberrecht en bedrijfsrecht om studenten voor te bereiden op het toepassen van juridische vaardigheden in verschillende industrieën.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Washington

    Nebraska Avenue Northwest,4300, 20016, Washington

Vragen