Keystone logo
Abraham Lincoln University

Abraham Lincoln University

Abraham Lincoln University

Invoering

Abraham Lincoln University is een online instelling die op nationaal niveau geaccrediteerd Juris Doctor, Associate, Bachelor, Master, en diploma / certificaat programma's.

online graad tracks ALU's zijn praktisch en betaalbaar, met behulp van geavanceerde, eenvoudig te leren, interactieve technologie. Verdien je diploma volledig online in de wet, strafrecht, business, IT, paralegal studies, en nog veel meer.

Verdien Uw Online Law Degree

ALU is één van de top wet van Californië scholen die een volledig online Juris Doctor graad - wij zijn een trotse pionier in juridisch onderwijs op afstand. ALU is geregistreerd bij het Comité van Bar examinatoren van de State Bar of California in de niet-geaccrediteerde afstandsonderwijs scholen categorie.

ALU Online University: Care, Connect, Maak ALU's missie is om mogelijkheden voor levenslang leren te bieden voor studenten die kunnen worden underserved door traditionele onderwijsinstellingen.

Het doel van elke ALU faculteit en medewerker is om boeiende, relevante instructie en echte, gepersonaliseerde studenten ondersteuning te bieden. Instructeurs zorg over de unieke omstandigheden van studenten. ALU connects met studenten door het aanbieden van een gevoel van verbondenheid en het vieren van student succes en de bijdrage aan de gemeenschappen die we bedienen. We zijn trots op onze retentie en onze alumni relaties.

Abraham Lincoln University inspireert en stimuleert onze studenten voor uitdagingen overwinnen en hun volle potentieel te bereiken door het bereiken van hun doelen in een academische gemeenschap van een leven lang leren. Door dit te doen, we verbeteren en een bijdrage leveren aan onze gemeenschappen en creëren de toekomst die we zoeken.

Locaties

  • Los Angeles

    Abraham Lincoln University, 3530 Wilshire Blvd, Ste 1430, CA 90010, Los Angeles

    Vragen