Keystone logo
Albany Law School

Albany Law School

Albany Law School

Invoering

Oost-buitenkant

Onze Missie

Albany Law School onderwijst en machtigt de leiders van morgen in de wet de praktijk, het bedrijfsleven, het algemeen belang, en de overheid. We verbinden de klas tot het beroep, de overheid en de gemeenschap door ervaren-based learning, die zich bezighouden beurs, en een robuust netwerk van alumni en supporters. Leren op Albany Law School is een joint venture tussen studenten en docenten, ondersteund door het personeel, bestuurders, alumni en de Raad van Toezicht. Onze studenten ontwikkelen van een verfijnde kennis van juridisch beleid en doctrine, een breed scala aan professionele competenties, en een diepe inzet voor gerechtigheid en ethische waarden.

Onze visie

Albany Law School wordt erkend als een studentengerichte leeromgeving die een streng en innovatief programma van juridisch onderwijs biedt dat in staat is om te voldoen aan veranderende behoeften en kansen. De wet school biedt Opportunity Pathways dat studenten met een breed scala aan interesses en achtergronden aan te trekken en bereidt afgestudeerden voor buitengewone carrière in de wet, het bedrijfsleven, het algemeen belang en de overheid. Onder leiding van de faculteit geleerden en leraren inzetten voor het bevorderen van recht en gerechtigheid, zullen de studenten vaardigheden, kennis en professionele waarden te ontwikkelen om bij te dragen aan en te leiden in een mondiale samenleving. Zoals afgestudeerden zullen ze deelnemen aan een bloeiende alumni community gewijd aan het succes van de wet school, haar studenten, en zijn missie.


albanylaw02

Het Plan: Gelegenheid Pathways

Opportunity Pathways zijn een bepalend kenmerk voor de Albany Law School. Op basis van onze locatie, onafhankelijkheid en gemeenschap creëerden we opportuniteitspaden om onze studenten te inspireren, te ondersteunen en richting te geven, aangezien zij substantiële gebieden die door marktonderzoek geïdentificeerd worden, zo ryp zijn met carrièremogelijkheden. Deze wegen omvatten bedrijfs-, fiscale en financiële markten; Burgerlijke en criminele advocacy; Overheid, beleid en openbare dienstverlening; Gezondheid; Innovatie en ondernemerschap; En openbaar belang. Opportunity Pathways vormen onze educatieve en mentorische programma's, helpen ons strategische partnerships te identificeren en culmineren in professionele trajecten die studenten verbinden met werkgevers en levenslange mentors.

Opportunity Pathways definiëren gebieden van onderscheid en geven richting aan de aanvragers, studenten en afgestudeerden.

De Opportunity Pathways zijn:

 • Business, Fiscale en Financiële Markten;
 • Burgerlijke en strafrechtelijke Advocacy;
 • Overheid, Beleid en Public Service;
 • Gezondheid;
 • Innovatie en ondernemerschap;
 • en Public Interest Law.

Opportunity Pathways informeren over educatieve en mentorische programma's en culmineren in professionele trajecten die studenten verbinden met werkgevers en levenslange mentoren.

Professionele ontwikkeling van studenten staat centraal bij elke gelegenheidspad. Studenten hebben geschoolde achtergronden die geschikt zijn voor succes op de wegen. De studentenopleiding biedt studenten een ruim curriculum, klinische en veldplaatsmogelijkheden, faculteitsadviseurs, alumni mentors, peeraffiniteitsgroepen en professionele ontwikkelingstraining die overeenkomt met elke mogelijkheidspad. Onze Clinic en Justice Center, Overheid Law Center, Instituut voor Financieel Reglement Markt, Center for Excellence in Law Onderwijs, en onze rijke netwerk van Alumni en supporters allemaal zullen bijdragen aan de professionele ontwikkeling en mogelijkheden die worden geboden elke Albany Law School student. Elke weg omvat een aantal inhoudelijke juridische tracks, of concentraties, die beschikbaar zullen zijn voor alle studenten. Zo kan een student cursussen te nemen in het internationale recht, terwijl het nastreven van een van de Pathways.

Een maatstaf voor het succes van een wet school is de mogelijkheid om studenten te plaatsen in hun gekozen velden na je afstuderen. Albany Law School is vastbesloten om met behulp van de Opportunity Pathways to concurrentievoordeel onze afgestudeerden 'optimaliseren en voorbereiding om de werkgelegenheid te verkrijgen in hun gekozen gebieden. We zullen werken met elke student om kans voor wenselijke loopbaanplaatsing en professioneel en persoonlijk succes te maximaliseren.

The Pathways die in dit plan zijn niet vast of statisch. The Pathways zal jaarlijks worden geëvalueerd en aangepast of vervangen als dat nodig is, te zorgen dat ze het verstrekken van onze studenten met de meest strikte en doeltreffende academische opleiding, en het plaatsen van onze afgestudeerden in de beste positie om te slagen na de wet school in het licht van de huidige realiteit van het beroep en de arbeidsmarkt.

Locaties

 • Albany

  80 New Scotland Avenue, 12208-3494, Albany

  Vragen